Dnevni horoskop za 18. avgust 2016.

Džabe ti kuće i avioni ako nemaš kod koga da se ušuškaš u zagrljaj kad legneš da spavaš.

Dnevni horoskop za 18. avgust 2016.

Odaberite znak:

Ovan

I dalje ste raspoloženi samo za prijateljska druženja. Posao vam nije ni na kraj pameti, ali u vašem slučaju se tome može progledati kroz prste. S obzirom na količinu angažovanja u proteklim danima, sad sebi možete i trebate dopustiti pauzu i opuštanje na način koji vam najviše odgovara. Savjetuje vam se da ipak ne pretjerujete s pićem i kasnim izlascima.

Bik

Vi ste više u fazi sređivanja svog života. Kao da ste se bacili na veliko čišćenje odavno zapuštene sobe, odlučili ste da zavedete redi i da izbacite sve ono što vam smeta. Za sada vam dobro ide, ali poradite više na organizaciji svog vremena. Kad odredite svoje prioritete, odredite i vrijeme za njih, tako će vam sve biti mnogo lakše.

Blizanci

Za vas je idealan dan za sticanje novih znanja. Neki pripadnici znaka bi mogli osjetiti potrebu da se upuste u izučavanje filozofije, dok će drugi da se zainteresuju za duhovnost. Postoji i ona treća grupa koja će naprosto morati da se lati knjige, makar im oblast i ne bila draga. Bilo kako bilo, dan vam je u znaku učenja, pa ga za to i iskoristite.

Rak

Sve oko vas je ljubav i vi ste presrećni. Želite da uljepšate kako sebe tako i svoj životni prostor pa se danas odlučujete na potrebnu kupovinu. Pokušaćete da sa sobom povučete i partnera, što on neće rado prihvatiti. Stvar je u tome da vi toliko volite da kupujete da ćete izmisliti bilo šta da ovu svoju potrebu zadovoljite. Uživajte!

Lav

Ako ste se juče svađali, danas se mirite! Dan je pogodan za izglađivanje ljubavnih sukoba. Ukoliko ste među onim Lavovima koji do sukoba nisu ni došli, srećni ste i uživate u trenucima sa partnerom. Moguće je i iznenađenje s njegove strane. Potrudite se da u svom zgusnutom rasporedu nađete i dovoljno vremena za njega.

Djevica

Toliko ste zainteresovani za finansije da vas više ništa ne može odvući od njih. Imate nekakav novi plan ili ideju i sad pokušavate da predvidite koliko će efikasna biti i koliko će vam uopšte dobiti donijeti. Najsrećniji biste bili kada biste još imali i odgovarajuću publiku koja bi vas s oduševljenjem saslušala. Ne gnjavite prijatelje s tim stvarima.

Vaga

Razmišljate o djeci i danas bez obzira da li ih imate ili ne s mališanima ostvarujete lijepe kontakte. Oni vas naprosto obožavaju i u vama vide svog druga za igru. Partner je oduševljen vašim sposobnostima i želi da pokrene pitanje o sticanju potomstva. Ukoliko to i sami ne planirate nastojte da izbjegnete nemile razgovore.

Škorpija

Danas se možete prošetati po turističkim organizacijama i pokupiti brošure da na miru odlučite gdje biste mogli otići preko ljeta. Samo biranje mjesta za godišnji odmor danas bi vas usrećilo, tako da, makar i po cijenu da na željenu destinaciju ne odete, sebi priuštite zadovoljstvo da birate. U ljubavi vas očekuju lijepa dešavanja.

Strijelac

Danas nastavljate jučerašnjim tempom. Mnogo je onih koje niste uspjeli da vidite ili kontaktirate pa ćete to uraditi danas. Očekuje vas i druženje s porodicom. Isplanirajte porodični ručak ili ranu večeru i okupite sve one koje biste željeli da vidite, a već duže vrijeme usljed obaveza niste uspijevali. Uživajte u druženju s vašim najmilijima.

Jarac

Vaš ljubavni život cvjeta i vi ste zadovljni. Svjesni ste da je to rezultat dužeg ulaganja u postojeću vezu i sada uživate u partnerovom naručju. S obzirom na to da je zadovoljio vaše visoke kriterijume, osjeća se sigurnijim i spremnijim da s vama podijeli planove za budućnost. Vi ćete s oduševljenjem ustanoviti da su vaše ljubavne želje počele da se realizuju.

Vodolija

Ukoliko zanemarite neobične snove i čudne osjećaje unutar vas, te pokušate da se u potpunosti okrenete svakodnevnim aktivnostima, očekuje vas ugodan dan. Najbolje bi bilo da se okrenete poslu jer vam u toj oblasti odlično ide, a i srećni ste čim imate dovoljno zadataka koji zahtijevaju vaša kreativna rješenja.

Ribe

Pred vama je još jedan dan pogodan za ljubavne susrete. Prija vam saznanje da ste primijećeni od strane neke osobe i bez obzira na to da li ste raspoloženi za ovo poznanstvo ili ne poželjećete da malo flertujete. Nije u redu da se poigravate s nečijim osjećanjima, ali vam to danas neće biti pretjerano važno. Ukoliko ste zauzeti, pazite da vas ne uhvate na djelu!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.