Dnevni horoskop za 19.9.2015.

Pravi muškarac pronađe ženu. Zadrži ženu. Poštuje ženu. Udovoljava ženi. Ostari sa ženom. Jednom. Jedinom.

Dnevni horoskop za 19. septembar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Neki od pripadnika ovog vatrenog znaka, bi se danas mogli naći pred pravim ljubavnim izazovom. U vašem okruženju će se pojaviti osoba koja će pobuditi ne samo vaše interesovanje , nego i vaše emocije, pa ćete biti skloni da ovom susretu pridajete čak i sudbinsko značenje. Iako je u stvari riječ o prolaznoj avanturi, uživajte dok god ona traje.

Bik

Vi ste danas okrenuti kući i porodici. U tom za vas najbitnijem okruženju se trenutno i najbolje osjećate. Savjetuje vam se da malo više pažnje obratite na svoje zdravlje, jer ste se zaista preforsirali. Ukoliko imate neodložne poslove, nastojte da svoje angažovanje smanjite, jer biste se mogli zaista u potpunosti iscrpiti .

Blizanci

Blizanci roditelji će danas imati razloga da se ponose sa svojom djecom. Ona će vam prirediti ugodno iznenađenje koje ćete poželjeti da podijelite sa svima. Kad je riječ o mlađim pripadnicima znaka, današnji dan će posvetiti bavljenju stvarima koje vole, bilo da je riječ o nekom interesantnom hobiju, bilo da je riječ o izletu sa prijateljima.

Rak

Kako biste željeli da se zavučete u kuću i da se uljuljkate u sigurnost koju vam pruža ta ljuštura od zidova! Dan je takav da ćete istinaki priželjkivati mir i nastojati da se izolujete od svih spoljnih faktora koji bi mogli da vam taj mir poremete. Danas ste veoma ranjivi , pa ćete nastojati da se sklonite ili bolje reći sakrijete od spoljnjeg svijeta.

Lav

Vi biste se danas mogli obreti na putu. Ukoliko ste planirali da otputujete sa ličnim vozilom, posebnu pažnju posvetite provjeri njegove ispravnosti, prije nego što se upustite u vožnju na neku udaljeniju destinaciju. U svakom slučaju promjena sredine bi vam prijala, pa ne bi bilo loše da sebi tako nešto i priuštite.

Djevica

Ukoliko vam je ponestalo novca, danas ćete biti u prilici da ga zaradite. Kod vas se trenutno sve vrti oko finansija, pa ćete u tom smislu biti maksimalno angažovani. Imate podršku prijatelja kad je o nekim vašim ličnim projektima riječ i to vam mnogo znači. Nastojaćete da se sa njima podijelite svoje planove i da dobijete potrebne savjete.

Vaga

Vi ste danas veoma raspoloženi. Ukoliko je juče u vašem životu sve djelovalo sivo, danas je sve puno boja i vi ste opet oni stari. Za vas zaista važi ona narodna: “poslije kiše – sunce!” Pokušaćete da svoje raspoloženje proširite na čitavo okruženje, te da navedete sve oko vas da u svom životu pronađu razlog za osmijeh.

Škorpija

Probudila se u vama ona mistična, mračna strana. Skloni ste da danas razmatrate neobične stvari i probleme. Vaše ideje odišu kreativnošću, ali i lucidnošću, koja će za ljude iz vašeg okruženja biti pomalo šokantna. Zato , pazite kome i na koji način izlažete svoja razmišljanja, jer biste mogli biti u potpunosti pogrešno shvaćeni.

Strijelac

Vi ste se zaželjeli prijatelja i danas nastojite da se više družite, a manje bavite drugim stvarima. Za vas su prijatelji inač najbitnija karika u svakodnevnom životu i nešto bez čega zaista ne možete da zamislite dan. Sad vam je potrebno manje bjekstvo u svijet druženja i razonode, da bi ste napunili baterije za dalji rad.

Jarac

Vaša razmišljanja su okrenuta prema poslu za koji se brinete. Bilo da je riječ o problemu koji vas je zadesio nespremnima, bilo da je riječ o poslovnoj promjeni ili neuspjehu, vi ćete biti skloni da se odveć dajete negativnim mislima. Da se na kraju ne biste osjećali loše,nastojte da stvari sagledate i iz drugog ugla.

Vodolija

Prija vam poslovno angažovanje i osjećate se dobro u svom radnom okruženju. Treba vam više aktivnosti i čim to sebi obezbjedite osjećate se srećnima i ispunjenima. Puni ste ideja i volje za radom , pa ćete se , lako je moguće opredjeliti da na poslu sprovedete u djelo i neke novine koje bi vama i vašim saradnicima omogućile još efikasniji rad.

Ribe

Nešto se u vašem životu okončali i vi imate utisak da je vrijeme stalo. U suštini problem je u vama i načinu na koji izbjegavate da se suočite sa stvarnošću. Nekad biste trebali zastati i pokušati sumirati osjećaje unutar sebe. Uvidjeli biste da postoje zakonitosti po kojima funkcionoišete i da samo vi možete da ih mijenjate i kontrolišete.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.