Dnevni horoskop za 19. juni 2017.

Svako od nas, prije ili kasnije, u životu dobije udarac tamo gdje najviše boli. I onda, ili ojačaš ili te bol uništi.

Dnevni horoskop za 19. juni 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Porodično okruženje je ono što vas umiruje i donosi vam najviše zadovoljstva. Među mnogim pripadnicima ovog znaka danas će se javiti osjećaj dužnosti prema članovima šire porodice u smislu potrebe da im se izađe u susret prilikom rješavanja nekih njihovih dilema. Imate želju da učinite nešto lijepo za najbliže, samo naprijed.

Bik

S obzirom na to da je naglasak danas na polju komunikacije možete očekivati da se stvari , bar u ovom smislu, za vas danas ubrzaju. Imaćete veliki broj poziva i uopšte komunikacija , kako privatna tako i poslovna bilježi vaš dan. Vi se sjajno snalazite kad ste u gužvi i sada to posebno dolazi do izražaja.

Blizanci

Novac koji očekujete dolazi i vi ne možete ,a da ne osjetite zadovoljstvo radi još jednog ostvarenog cilja. S obzirom na to da ste se poprilično posvetili rješavanju vaših finansijskih poteškoća ovaj mali , ali značajan uspijeh doživljavate kao prvu pobjedu u nizu koja vas dovodi na korak bliže ka krajnjem cilju.

Rak

Vi ćete se danas uglavnom baviti svojim emotivnim prelazima. Dan bilježi visoka senzitivnost , pa bi bilo dobro da se pripremite za moguće poteškoće na poslu kroz dobro opuštanje odmah ujutro. S obzirom na to da ste skloni da stvari doživljavate preemotivno , bilo bi bolje da se danas pokušate okružiti pozitivnim ljudima i stvarima.

Lav

Vi ste danas poprilično okrenuti sebi i svojim planovima. Niste zainteresovani za druge osobe i njihove poteškoće mada ćete taj stav mudro sakriti iza nonšalantnog osmijeha. Svjesni ste da nije vrijedno da se danas sukobljavate radi nečije povrijeđene sujete, pa radije ćutite i gledate svoja posla. Takav stav danas i nije loš za vas.

Djevica

Vi želite da se okružite prijateljima i dragim ljudima. Nemate toliko vremena za njih u zadnje vrijeme , jer ste se prosto pretrpali obavezama sa poslovne strane i sada pokušavate da to nadoknadite. Prva prilika koju imate za druženja i uopšte okupljanja tog tipa je danas i vi naprosto nastojite da ju iskoristite do maksimuma.

Vaga

S obzirom na koncentraciju planeta u vašem polju karijere možete očekivati da se bitne izmjene dese upravo na ovom planu. Vaš napredak je danas nešto što vam je glavna misao i svi vaši palnovi se svode na cilj koji ste sebi u poslovnom svijetu zacrtali. Nekim pripadnicima znaka smiješi se ponuda za novi posao.

Škorpija

Vi ste danas zamišljeni nad nekim višim pitanjima koja inače karakterišu vašu pomalo maračnu i studioznu prirodu. Skloniji ste nego ostali znaci da se bavite pitanjima koja se tiču postojanja te same tajne života i smrti, pa ste danas pomalo naklonjeni filozofiji što vaši najbliži neće prihvatiti kao dobrodošlu temu u svakodnevnoj komunikaciji.

Strijelac

Još uvijek ste u minus fazi , mada, da se vas pita, rekli biste da se osjećate sjajno. S obzirom na sve što ste do sada preturili preko svojih leđa kako u poslovnim tako i u zdravstvenom smislu ne bi bilo dobro da se iscrpljujete doddatno jer ste još uvijek, bez obzira na to kako se osjećate slabi i potreban vam je odmor.

Jarac

Vi ste i danas beskrajno srećni i zaljubljeni. Partner vam se čini privlačniji i nježniji nego ikad ranije i vi se naprosto topite od sreće u njegovom prisustvu. Danas uživate u ljubavi i svemu onom lijepom što vam ona nosi. Idealno bi bilo da sa partnerom odete na romantičan izlet, ali ukoliko to nije izvodivo, priuštite vam večeru u intimnoj atmosferi.

Vodolija

Posao je ono što vas i danas najviše okupira. Za sada uspješno rješavate sve ono što vam malo brži dnevni ritam nameće. Saradici, svjesni vaših sposobnosti imaju sklonost da vam danas prebace i više obaveza nego što bi trebalo, ali se vi još uvijek ne bunite. Radite i ono što bi trebalo i što ne bi trebalo, samo je pitanje dokle.

Ribe

Ukoliko ste roditelj ovo je dan koji svakako treba da posvetite svojim najmlađima. Djeca su izvor radosti i zadovoljstva i ono što vas danas najviše opušta i čini vedrim i nasmijanim. Mlađi pripadnici znaka isto to nalaze u ljubavi i uopšte partneru koji je danas posebno pažljiv i sklon da vam izađe u susret.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.