Dnevni horoskop za 2.6.2015.

Najlepše vole muškarci koji su svesni koliko njihova žena vredi, pa se trude svakog dana da budu bolji zbog nje, iz straha da je ne izgube.

Dnevni horoskop za 2. juni 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Sad ste već smirili svoje strasti kad je riječ o poslu. Treba vam da se dobro zabavite pa s tom zamišlju se bacate na organizovanje zajedničkog izlaska veće grupe prijatelja. Odlučili ste da sasvim popustite kočnice i opustite se uz društvo onako kako samo vi znate. Savjetuje vam se da ne pretjerujete sa pićem.

Bik

U vama se budi ambicija. Osjetili ste da negdje možete da ostvarite još više od predviđenog i vi se istinski pokušavate usredsrediti da taj cilj postane stvarnost. Zanimljivo je kako se volja za potpunim predavanjem poslu ukazuje samo kad osjetite mogućnost za ostvarenje nekog od vaših ciljeva ili mogućnost da po funkciji prestignete nekog kog ne volite.

Blizanci

Današnji dan vam je u znaku učenja. Neki od vas će se uputiti u obližnje biblioteke ili knjižare u potrazi za knjigama u kojima se kriju odgovori na vaša brojna pitanja. Sve što bi moglo da vas unaprijedi bilo u intelektualnom, bilo u spoznajnom smislu danas privlači vašu pažnju. Neki Blizanci će u ovom periodu osjetiti potrebu za duhovnošću.

Rak

Tužni ste. Samo kod vas su emocije u stanju da osciliraju do te mjere. Koliko god da ste jedan dan spremni da se uznosite lijepim stvarima koje život čine, toliko vas drugi dan pritisnu one ružne. Sve je u vašoj glavi. Vi sami krojite stvari, pa dobro ili loše što vam se dešava ne zavisi ni od koga do od vas. Promijenite pogled na svijet.

Lav

Danas ste raspoloženi da se prepustite onom nježnijem dijelu vaše prirode i da iskažete svoju ljubav prema svijetu oko vas na najiskreniji način. Vi ste divni i velikodušni kad to želite biti i tad je zaista prelijepo naći se u vašoj blizini. U stanju ste da obradujete i one za koje je to gotovo nemoguće izvesti , da razveselite i najtužnije.

Djevica

Nije baš najbolje vrijeme za vas. Osjećate da ste sasvim pritisnuti, što obavezama, što privatnim problemima, gotovo da ste stjerani uz zid. Nemate načina da se izborite sa svim što vam je iskrslo na putu, a osjećate da i kad bi način postojao, vi za to nemate snage. Nije baš sve tako crno kako se čini svjesni ste toga, ali danas biste radije prespavali dan.

Vaga

Lijepo raspoloženje i veliki osmijeh je ono što ćete danas nositi sa sobom. Kao da ste konačno na svim poljima ostvarili ono čemu težite, pa zadovoljstvo naprosto izbija iz vas. Lijepo vas je vidjeti takve, pa će se ljudi iz okruženja naprosto otimati za vaše društvo. Partner će biti presrećan sa svakim trenutkom koji provedete zajedno.

Škorpija

Kako vam je samo potreban odmor! Vi biste naprosto da se sklonite na neko vrijeme od svim mogućih dešavanja i da u miru prikupite energiju za dalje. Treba vam vremena za vas same, vremena da sredite utiske i da se u potpunosti presaberete. Puno toga vam se izdešavalo i sad vam naprosto treba vremena da sumirate utiske.

Strijelac

Strijelčevi su danas neuhvatljivi! Jurite negdje i pokušavate da stignete nešto, gotovo haotično se krećete, ali vam čitava ta zbrka na neki način prija. Vi ste sportskog duha, čovjek od akcije i skloni ste da uzmete učešće u svim dinamičnijim dešavanjima ,ako ni zbog čega drugog ,a ono barem izazova radi.

Jarac

Novac vam je u prvom planu i uopšte mogućnost da ga zaradite. S jedne strane ste zadovoljni postojećom situacijom , a sa druge , ne bbi vam škodilo da ju, ukoliko za to postoji mogućnost, još poboljšate. Skloni ste zapuštanju emotivnih odnosa, zaradi drugih stvari. Pazite, partner vam to neće oprostiti!

Vodolija

Danas bi se moglo desiti da nekome budete , doslovno, rame za plakanje! Vaša humanistička crta je izražajnija nego inače, pa nastojite da pomognete čak i ako se vaše direktno učešće ne traži. Pravi ste prijatelj, i neko će vam danas to dati do znanja, mada vi to već i sami znate. Dio vremena ipak posvetite partneru i sebi.

Ribe

Vi se ponovo povlačite u svoj svijet. Raspoloženje vam nije najsjajnije i naprosto imate poteškoća sa sopstvenim mislima. Danas niste najpozitivnije orjentisani, pa bi bilo dobro da izbjegavate ljude koji njeguju negativan stav prema životu. Njihovo prisustvo bi na vas moglo djelovati gotovo pa razorno.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.