Dnevni horoskop za 20.2.2016.

Posvetite se danas svojim roditeljima.
Sjetite se da iza svakog: ” Nikad te nema doma!”,
stoji jedno: ” Nedostaješ mi!”.
Iza svakog: ” Obuci se!”,
stoji jedno: ” Brinem se za tebe!”
Iza svakog: ” Nemoj zakasniti na ručak!”,
stoji jedno: ” Volim provoditi vrijeme s tobom!”.
A u svakom pogledu, jedno: ” Bezuvjetno te volim!”.

Dnevni horoskop za 20. februar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Vaše neraspoloženje popušta, ali ste još uvijek poprilično razdražljivi. Umjesto da pažnju pridajete stvarima oko vas, bolje je da ju usmjerite unutar sebe i da malo osmotrite sve to nagomilano nezadovoljstvo koje vas već duže vrijeme pritišće. Zaljubljeni Ovnovi bi trebali da se uzdrže od pražnjenja negativnosti nad partnerom.

Bik

Danas ćete čuti nešto što će vas rastužiti. Nije baš da biste trebali da se prepuštate negativnim emocijama , ali to je nekako jače od vas. Danas vam je pojačana potreba za ljudima, za društvom dragih vam osoba. Ne bi bilo loše da vrijeme i provedete sa njima, jer će vam prijateljski razgovor bitno olakšati dan

Blizanci

I danas vrijedno radite. Doduše, u protekloj sedmici teško da je koji dan prošao a da vi vrijedno ne radite! Kao da ste na maratonu, samo što se vi utrkujete s vremenom. Porazmislite malo o tome da postepeno usporavate tempo, jer dok god vučete više, davaće vam se više obaveza, dok se jednom ne nađete potpuno zatrpani njima.

Rak

Osim zdravstvenih poteškoća, nemate većih problema. Možda ne bi bilo loše da se malo više angažujete na poslovnoj strani ili dovršavanju projekata koji su vam bitni, jer vrijeme odmiče, a vi kao da stojite u mjestu. Ne da vam se i lako je moguće da ne ostvarite ono što ste započeli, ali za to ćete biti krivi sami , ukoliko se odmah ne pokrenete!

Lav

Nešto se neobično događa sa vama. Ljudi iz vašeg bližeg okruženja primjećuju promjenu u ponašanju i pitaju se šta se to kuva u vašoj glavi. Možda ste samo nezadovoljni stvarima oko sebe , pa sad pokušavate različite vidove pristupa s ciljem da nešto promijenite, a možda je razlog vaše hirovitosti u zaljubljenosti?

Djevica

Najlakše vam je da sve svoje planove podijelite sa prijateljem koji će vam dati savjet kako dalje. Vi savjet i ne trebate, ali prijateljski razgovor u kome ćete se nekome dragom povjeriti vam je neophodan. Kad je o ljubavi riječ, skloni ste da dio svojih planova skrivate od partnera. Želite da sami sve realizujete, a zatim ga fino iznenadite.

Vaga

Poslom ste preokupirani , ali ste i zadovoljni. Angažovali ste se do maksimuma i sad nižete uspjehe. Radnim kolegama ne ostaje ništa drugo nego da vam upute riječi hvale, koje ste istinski zaslužili. Nedostaje vam malo vremena za vaš privatni život, pošto ste se konačno naučili da planirate, veče iskoristite za sebe i partnera.

Škorpija

I današnji dan vam je povoljan kad je riječ o sportskim događanjima, uopšte hobiju ili nekim stvarima kojima se bavite samo iz ljubavi. Ako ste roditelj, današnji dan vam je u igri i druženju sa djecom. Ukoliko je riječ o većoj djeci, očekuje vas dobra komunikacija s njima , a otvorena je i mogućnost povjerljivog razgovora.

Strijelac

Još uvijek osjećate potrebu za kvalitetnim odmorom. Niste u stanju da mislite o drugim stvarima danas. Iscrpili ste se i zaista vam treba da malo zastanete i razmisite kuda ćete i kako ćete dalje. Da se vas pita najradite biste se u skladu sa svojim avanturističkim duhom zaputili u neke daleke predjele i tamo istinski odmorili.

Jarac

Vi i današnji dan provodite , takoreći, na točkovima. Imate mnoštvo obaveza, što privatnih, što poslovnih , pa vam je telefon gotovo doveden do usijanja. Kontakti sa ljudima su danas neminovni , a na kraju dana ćete se osjećati toliko iscrpljeno da ćete samo poželjeti da se spustite u krevet i spavate.

Vodolija

Možda je do novca, a možda do nepredviđenih izdataka, tek danas brinete o svom novčaniku. Niste najsjanije raspoloženi, ali nije vam ni tako loše. Pred kraj dana imate mogućnost da dobijete ponudu za neku vrstu seminara u sklopu posla ,van vašeg mjesta boravka, koju biste trebali da prihvatite. Svaka promjena vam prija.

Ribe

Niste u elementu i čini vam se da se dio vašeg svijeta ruši. Posao vam dolazi kao spasonosno riješenje i vrlo rado biste se zatrpali obavezama. Danas ćete to moći učiniti, jer se niko neće pitati sa kojim povodom se toliko požrtvovano angažujete. Bitno je da ste voljni da radite, a posla itekako ima, pa će saradnici sa radošću da vam prepuste obaveze.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.