Dnevni horoskop za 20.6.2015.

Onu koju najteže osvojiš, najbolje čuvaš.

Dnevni horoskop za 20. juni 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Danas imate mogućnost da dobijete određenu novčanu sumu. Ukoliko budete brzo dejstvovali , moguće je da dobitak bude i malo veći. Lijepo ste raspoloženi i skloni da to podijelite sa okolinom. Posvetite pažnju partneru, nešto ga muči i želi da razgovarate , a nije siguran na koji način da započne razgovor.

Bik

Mislite da ste pokupili svu pamet svijeta jer ste svojim saradnicima predložili nešto što ih je zainteresovalo. Umjesto da spavate na lovorikama, nastojte da njihova očekivanja i opravdate. Razmišljate o mogućnostima utvrđivanja svoje poslovne pozicije, a bilo bi bolje da sa razmišljanja i riječi pređete na djela.

Blizanci

Susret sa zanimljivom osobom koja će vas ostaviti bez daha. Bilo da se radio o nekome ko vam je već duže vrijeme privlačan, bilo da je u vaš život uplovio neko sasvim nov, bacate se na posao i nastojite da to neočekivano poznanstvo pretvorite u nešto više. Ne brinite, vašim čarima danas niko neće moći da odoli.

Rak

Rakovi se danas najbolje osjećaju u prijatnoj kućnoj atmosferi. U izgledu je druženje sa prijateljima, pa je bolje da se bacite na pripremanje zakuske i kupovinu pića. Na kraju krajeva, odavno ih niste obradovali nekim od vaših kulinarskih specijaliteta , a i vama bi više prijalo da druženje organizujete na vašoj teritoriji.

Lav

Lavovi danas uživaju u izletu i kontaktima sa rodbinom. Iako nemate vremena za porodična druženja, naročito ako se radi o daljoj rodbini, danas će vam ti kontakti izuzetno prijati. Prisjetićete se uspomena iz djetinjstva i poželjeti da se češće vrijeme provodite sa svojim najmilijima, što i nije tako teško za realizovati.

Djevica

Kalkulišete i preračunavate se. Treba vam više novaca, a i nanjušili ste novi izvor zarade. Danas pokušajte da dogovorite sve što je potrebno za novu poslovnu opciju. Jasno kažite šta očekujete i čvrsto stanite iza svojih principa. Vaša nepopustljivost će ovaj put uroditi plodom. U ljubavi stanje nepromjenjeno.

Vaga

Danas ste posebno dobre volje. Na kraju krajeva sve poslove koje ste naumili uspješno ste priveli kraju. U ljubavi vam cvjetaju ruže, pa apsolutno nikakvog razloga za brigu nemate, a poznato je da je kod vas to preduslov da se osjećate odlično. Zdravlje vam je dobro, jedino vam treba da predahnete od obaveza.

Škorpija

Mnoge Škorpije će se danas okrenuti svojim prijateljima i poraditi na zbližavanju sa njima, kroz otvoren razgovor pri kojem će se otkriti mnoge interesantne stvari. Pitanje je samo koliko o sebi želite da otkrijete iako se radi o osobama koje već duže vrijeme poznajete. Neke stvari je, bez obzira na povjerenje, bolje zadržati za sebe.

Strijelac

Napravićete predah od obaveza koje su vas uvukle u prilično ubrzan životni tempo i vrijeme posvetiti dragim ljudima oko vas. Prijatelji žude da vas konačno vide, pa biste mogli da organizujete neku vrstu okupljanja i da porazmislite da vam to postane tradicija, jer , kako stvari stoje, samo na taj način ćete uspjeti povremeno da nađete vremena za njih.

Jarac

Srećni ste zbog posla i zbog ljubavi i na trenutak se prepuštate lijepim mislima. Ali samo na trenutak, jer ćete već u sljedećem skrenuti u razmišljanja o neizvjesnoj budućnosti . Tipično za vas! Umjesto da se opustite i bar jedan dan date sebi oduška, vi se odlučujete za razmišljanje u stilu šta bi bilo kad bi bilo. Naučite da uživate !

Vodolija

Pobjegli ste u jedan od svojih fantastičnih svjetova u kojem ste glavni junak koji spašava planetu! Danas je vaša humanost u eskalaciji, pa želite da na neki način doprinesete društvu. Zainteresovani ste da pomognete drugima, pa ćete pokušati na sve načine da to i učinite. Zvjezde vam poručuju da ste na pravom putu.

Ribe

Danas ste skloni lutanju i muči vas nekakav unutrašnji nemir. Zabrinuti ste kako za svoje zdravlje tako i za zdravlje svojih najbližih. Vi naprosto imate trenutke kad se uspaničite oko nečeg krajnje nebitnog, ali to ne želite priznati, već se odajete u vašem krajnje konfuznom nastupu prema ljudima.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.