Dnevni horoskop za 20.8.2015.

Nema ništa bolje i ljepše od muškarca koji je zaljubljen u jednu ženu i ne boji se to pokazati joj.

Dnevni horoskop za 20. august 2015.

Odaberite znak:

Ovan

I danas ste više raspoloženi za druženje i zujanje okolo, nego za neke konkretne aktivnosti. Vi znate kad treba da usporite i sad to upravo pokazujete. Okolina nije navikla na vaše opuštenije ponašanje kad je o poslu riječ, pa se sad već pitaju šta se s vama događa. Umjesto da se žestite, jer vam je već svega dosta, prepustite se onom što vam prija i uživajte.

Bik

Dobar dio vas još uvijek razmišlja o realizaciji na poslovnom planu. Pitanje poslovnog uspona se nadvilo nad vašom glavom. Mir nalazite u kući i porodičnom okruženju. Vaši najmiliji vam dođu kao utočište od svih poslovnih briga. Moguće je da se odlučite na neku promjenu unutar doma. Novi komad namještaja bi zasigurno osvježio prostor.

Blizanci

Ako ste u mogućnosti izbjegnite sve vrste rasprave sa prijateljima. Pokušajte da se usredsredite na nešto drugo, nešto što će vam ići od ruke, na primjer na posao. I danas vam je nebo naklonjeno kad je riječ o poslovnim aktivnostima. Dovoljno ste skoncentrisani i s lakoćom pratite sve što se od vas zahtjeva.

Rak

Rakovi bi danas mogli osjetiti jak poriv da potroše dio novca na zadovoljavanje svojih potreba za uljepšavanjem. Nije da vam je neophodno da to učinite,već ćete se naprosto osjećati srećnijima! Ukoliko će vas to istinski razveseliti samo naprijed, ali pazite da se već sutradan ne pokajete zbog prenagljene odluke.

Lav

Zaljubljeni Lavovi će danas moći da istinski uživaju u naručju svog partnera. Ispunjeni ste, srećni i čini vam se da je ljubav svuda oko vas. To je za sad jedino što vam treba. Nakon jednog kraćeg kriznog perioda, ponovo ste u osvajačkom elementu! Slobodni pripadnici znaka će danas opravdati svoju reputaciju osvajača.

Djevica

Vi ste okupirani brigom o zdravlju i čini vam se da je to jedino što biste trebali trenutno da popravite. Ne zavaravajte se! Gomilanje obaveza, stres, je ono što kod vas izaziva zdravstvene smetnje, inače ga nikad ne biste bili svjesni. Promijenite životne navike, odredite prioritete i ne uzimajte na sebe više nego što ste u stanju da obavite!

Vaga

Vage danas uživaju u ljepoti stvari i bića oko njih! Vi ste istinska umjetnička duša, a vaša misija je da u svijetu širite radost. Danas svojim osmijehom začinjavate sve što radite. Ljudima će prijati vaša blizina i nastojaće da vam što više izađu u susret. Kad je o prijateljima riječ, prihvatite poziv na druženje ili izlazak.

Škorpija

Ukoliko niste na poslu, kući ste i obrnuto. Život ste sveli u krajnje dosadne okvire što ne priliči vašem temperamentu. Vi ste osoba koja voli izazove, a sad ste sasvim zarobljeni u rutini svakodnevnice. Mala promjena bi došla kao osvježenje, a to već možete sebi da priuštite. Na kraju krajeva popraviće vam raspoloženje.

Strijelac

Još danas radite punom parom. Kao da je to ono što ste mogli da date od sebe i već od idućeg dana uplovljavate u mirnije vode. Angažovali ste se do maksimuma na svim mogućim poljima i sad osjećate da vam ponestaje snage. Nekako ćete izgurati i ovaj dan , ali već u njegovoj drugoj polovini sebi obezbjedite adekvatan odmor.

Jarac

Osim problema sa cirkulacijom zdravlje vam nije tako loše. Danas ste zaokupljeni prikupljanjem novca za jedan od vaših poduhvata, a već u drugoj polovini dana mogli biste se naći na putu. Bilo da ste to planirali ili ne moraćete da napravite kraće putovanje radi ostvarenja vaših poslovnih ili privatnih ciljeva. Bićete zadovoljni, ukoliko uspijete da se odmorite.

Vodolija

Pod jakim ste pritiskom. Naročito pripadnici treće dekade ovog znaka. Ukoliko je nekom iz vaše okoline loše ili je neko od vama dragih bića u problemima, doživjećete to isuviše lično. Gotovo da prolazite kroz sve faze kroz koje prolaze vaši bližnji, nastojte da se malo isključite iz njihovih problema, jer imate dovoljno vaših spostvenih.

Ribe

Nimalo lijep dan za vas. Pod užasnim ste pritiskom i čini vam se da ste pred pucanjem. Kakva god muka da vas je spopala znajte da će proći. Sve ima svoj početak i kraj , tako i ova faza vašeg života. Pokušajte da se ne nervirate isuviše. Ma kako vam to sad djelovalo, ništa na svijetu nije vrijedno vaših živaca.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.