Dnevni horoskop za 21.10.2015.

Ne sanjaju baš sve žene kako da napune policu sa cipelama…

Dnevni horoskop za 21. oktobar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Imate dovoljno zanimljivih aktivnosti unutar sopstvenog doma koje vam danas dobrano odvlače pažnju od ostalih stvari. Za sada vam je sasvim ugodno da veći dio svog vremena posvećujete svojim ukućanima. Mlađi pripadnici znaka opet naglasak je na vremenu koje će provesti u nekoj vrsti izolacije, koja vam je potrebna da povratite snagu.

Bik

Imate dovoljno zanimljivih aktivnosti unutar sopstvenog doma koje vam danas dobrano odvlače pažnju od ostalih stvari. Za sada vam je sasvim ugodno da veći dio svog vremena posvećujete svojim ukućanima. Mlađi pripadnici znaka opet naglasak je na vremenu koje će provesti u nekoj vrsti izolacije, koja vam je potrebna da povratite snagu.

Blizanci

Pazite da danas ne ostanete bez novca ili da se jednostavno ne precjenite kad je troškarenje u pitanju. Lako je moguće i da se povedete za nekim lijepim stvarima koje vam u principu i nisu potrebne , što ćete uvidjeti tek kad ih kupite. Da se kasnije ne biste gorko kajali , obuzdajte malo svoje potrošačke nagone.

Rak

Umjesto da maštate o tome da postanete samostalni i jaki, bolje bi bilo da to pokušate sprovesti u djelo. Zamislite se malo više nad svojim strahovima i pokušajte da napravite redoslijed po kojem ćete ih se rješavati. Vidjećete da će vam od samog razmišljanja o tome već biti lakše i vaše samopouzdanje će se malo popraviti.

Lav

Male poteškoće na poslovnom planu očekuju Lavove prve dekade. Ostali se u svojoj komunikaciji ograničavaju isključivo na rješavanje problema, što bi u očima okoline moglo djelovati poprilično hladno. Pazite da ne povrijedite neke ljude do kojih vam je stalo, jer ćete kasnije situaciju teško popraviti.

Djevica

Danas ste skloni analizi svega oko sebe. Vaše ćutanje uvijek na okolinu djeluje uznemiravajuće, a danas će to biti primijetno više nego inače. Nastojte da bar tu i tamo progovorite i na taj način pokažete ljudima oko sebe da niste baš toliko mračni , ni strašni kako na prvi pogled možete da djelujete.

Vaga

Male poteškoće na poslovnom planu očekuju Vage prve dekade. Ostali se u svojoj komunikaciji ograničavaju isključivo na rješavanje problema, što bi u očima okoline moglo djelovati poprilično hladno. Pazite da ne povrijedite neke ljude do kojih vam je stalo, jer ćete kasnije situaciju teško popraviti.

Škorpija

Htjeli vi to ili ne u zadnje vrijeme ste stalno u pokretu. Pred vama je još jedan takav dan, bogat dešavanjima na svim poljima. Ukoliko planirate da radite nekakav posao zajedno sa prijateljima, danas je idealno vrijeme za to. Sve vrste timskog rada vam odgovaraju i danas se izuzetno lako prilagođavate.

Strijelac

Niste raspoloženi za pretjerano duge boravke u zatvorenim prostorima, jer ste od onih koji s prvim toplim danima zauzimaju busiju u nekoj od bašti mnogobrojnih kafića. Danas će vas sjećanje vratiti na neke ranije dane , pa je moguće da postanete pomalo nostalgični. Takvo raspoloženje vam ne priliči ,pa ćete njim iznenaditi okolinu.

Jarac

Vama je ovaj dan zaista buran, mada više po nekim vašim unutrašnjim previranjima nego po sadržaju dešavanja. Prilično ste otvoreni prema ljubavnim kontaktima što će vaš partner znati da cijeni. Ukoliko ste slobodni, ovo znači da ćete zapaziti masu novih i zanimljivih ljudi, od kojih je moguće da nekog registrujete kao potencijanog partnera.

Vodolija

Posao, novac, putovanja ili bolje rečeno boravak van kuće, su ono što vam je i danas prioritet. Nekako se ne osjećate baš najbolje ukoliko niste angažovani na sve strane. Skloni ste čak izmišljanju novih obaveza da biste ispunili slobodno vrijeme, jer ne želite da ostanete sami sa sobom i da razmišljate o problemima koji vas muče.

Ribe

Generalno gledano vi se danas dobro osjećate. Ono što vam se savjetuje jeste da pripazite na novac, jer bi neko koga smatrate prijateljem mogao doći do vas sa molbom da mu pozajmite izvjesnu sumu. Iako je riječ o nekome koga dobro znate, trebalo bi da se uzdržite od pozajmljivanja, jer je vrlo vjerovatno da taj novac kasnije nećete dobiti nazad.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.