Dnevni horoskop za 22.1.2016.

Sin upita oca: Tata, šta to znači biti muškarac?
Otac odgovara: Muškarac je onaj koji voli bezuslovno, brine se za tebe i štiti te.
Dete odgovara: Kad odrastem i ja ću biti muškarac kao mama.

Dnevni horoskop za 22. januar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Iako ste i danas podložni različitim poslovnim uticajima, lako je moguće da ćete sve naprosto pustiti i okrenuti se zadovoljenju svojih htijenja koja se tiču vaših potreba za druženjem i uopće prijateljskim kontaktima. Umjesto da se opterećujete dodatnim aktivnostima vi ćete naprosto na sve da stavite tačku i posvetite te se uživanjima.

Bik

Polako vas obuzima radna groznica. Vi ćete se bez obzira na sve vaše misli ili ideje okrenuti nekim ozbiljnijim temama, kao da želite same sebe da usmjerite na posao i okanite se nekim drugih manje bitnih stvari i dešavanja. Ukoliko vam je danas u planu neki od bitnijih poslovnih poduhvata, slobodno se upustite u njegovo razrješavanje.

Blizanci

Vaša mrzovolja postepeno popušta i ustupa mjesto zamišljenosti i nekom vidu kovanja planova za budućnost. S obzirom na to da ste se pomalo uspavali u svojim crnim mislima , sada bi vam dobrodošlo da za sebe pokušate pronaći i nešto vedrije. Inače, to je za vas gotovo pa pravilo, da se ka budućnosti okrećete sa nadom i vjerom u bolje.

Rak

Vi kao i obično u svojim raspoloženjima idete iz krajnosti u krajnost. Kao da vam je na neki način određeno da vrludate od lijepih ka manje lijepim mislima i raspoloženjima i obratno. Ono što vam je svakako jako važno danas jeste da vas partner podrži, ma kako to njemu teško padalo u pojedinim momentima,zbog vaše hirovitosti.

Lav

Za vas je tek sada nastupio trenutak olakšanja. Kao da ste se malo više usredsredili na vaše emocije, a manje na posao, pa ste sasvim zadovoljni i ispunjeni. Umjesto da se dešava da vam se na licu jasno ogleda mrzovolja , jer ste na neki način isključeni iz poslovnih zbivanja, vi naprosto sijate srećom upravo zbog lijepih dešavanja na ljubavnom planu.

Djevica

Kod vas je danas centralna aktivnost usmjerena uglavnom na zdravlje i sve ono što se vaše zdravstvene situacije tiče. S obzirom na to da ste se ovih dana više nego inače posvećivali poslu ili vašim najbližima, sada je pravi trenutak da se malo pozabavite i sa situacijom na vašem zdravstvenom planu te da obavite potrebne pretrage.

Vaga

Vagama je ovaj dan više usmjeren na aktivnosti koje se tiču nekih prijatnih dešavanja, na ljubavnom planu, kao i na neke od vama bitnih aktivnosti usmjerenih na zadovoljavanje vaših poprilično naglašenih potreba za kupovinom. Zadovoljstvo nalazite podjednako među proizvodima za uljepšavanje i ljubavnim kontaktima.

Škorpija

S obzirom na vaš dosadašnji radni tempo danas biste odista mogli malo da usporite i odmorite se. Osjećate jaku potrebu da se posvetite svojim najbližima , kao i da se povučete u ugodnu i sigurnu sredinu vašeg doma i uopće porodičnog ili prijateljskog okruženja. Za sada nemate namjeru da se u bilo šta više upuštate, potrebno vam je opuštanje.

Strijelac

Vama je komunikativnost nešto što se zaista ne može razdvojiti od urođenih karakteristika vašeg znaka. Kad bi vam neko uskratio tu mogućnost osjećali biste se kao da ne živite uopće, jer je ona u vašem slučaju jedini pravi način da se iskažete sa svim svojim vrlinama i prednostima u odnosu na druge. Pazite da danas ne pretjerate, pa da vas ne okarakteriziraju kao brbljivca.

Jarac

Novčana pitanja su jedna od jako naglašenih u narednom periodu. Sada vam je najvažnije da se bez ikakvih ustručavanja pozabavite sa svojim finansijskim stanjem i da dio novca konačno uložite u neku od vama interesantnih oblasti. S obzirom na vas inače dobro organiziran finansijski plan i ovaj poduhvat će biti uspješan.

Vodolija

Za vas je svanuo bolji i ljepši dan ispunjen zadovoljstvom ili ako već ne zadovoljstvom, barem dozom smirenja i prihvatanja trenutnog statusa. Sve vaše dosadašnje aktivnosti bile su usmjerene na neku vrstu pokušaja bjekstva iz okruženja kojim ste nezadovoljni, a tek sada ste uvidjeli da se rješenje nalazi na drugoj strani.

Ribe

Nije podoban dan za vas, ni u kojem smislu. Trenutno vam je više potreban mir i samoća, nego neka vrsta društvene aktivnosti. Želite da se osamite i na miru spoznate neke stvari o sebi i o vama dragim ljudima. Period izolacije vam je neophodan da biste se umirili i prihvatili da stvari ne stoje uvijek onako dobro kako biste vi to htjeli.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.