Dnevni horoskop za 22.5.2015.

Zagrljaj je intimniji i od poljupca. Zagrljaj nosi svu tugu i radost i nežnost i strast. Zagrljaj je težak koliko i svet.

Dnevni horoskop za 22. maj 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Možda će neki od vas danas osjetiti žaljenje za nedovršenim obrazovanjem ili nekom vrstom kursa koji su mogli, a nisu upisali. Vrijeme je pogodno za sve aktivnosti tog tipa, pa se, umjesto da očajavate prihvatite realizacije. Bilo šta da se desi imate debele razloge da idete naprijed i da ne zastajkujete, zato samo hrabro, slijedite instinkte.

Bik

Razmišljate o uzročno posljedičnoj vezi između stvari i zbivanja. Danas ste u fazi dubokog analizaranja svijeta oko sebe. Na prvi pogled djelujete tužno, a u stvari ste samo zamišljeni. Pokušajte da to objasnite partneru i da na taj način predupredite suvišna pitanja. Prijaće vam više kretanja i samoća.

Blizanci

Danas su Blizanci prekrasno raspoloženi. Prija vam masa događanja, novosti koje pristižu sa svih strana. U potpunosti ste u svom elementu. Bićete raspoloženi, nasmijani, voljni da se družite i komunicirate sa ljudima. U ovom periodu oni zauzati pripadnici znaka će pokazati više nježnosti prema partneru, dok će slobodni biti skloni zaljubljivanju.

Rak

Pomalo ste zabrinuti za svoje zdravlje. Nije da brinte bez razloga, potrebna vam je kosultacija sa liječnikom, ali problemi nisu uopšte veliki kako mislite. Stvar je u tome da ste se malo zapustili kad je o zdravlju riječ, pa sad treba to da ispravite. Na poslu imate masu obaveza koje očekuju vaše aktivno angažovanje.

Lav

Lavovi su u fazi novih ljubavnih osvajanja. Problem je samo u tome što su se namjerili na već zauzetog partnera ili pokušavaju da ostvare nešto što je nemoguće. U svakom slučaju vaša volja i želja za ljubavlju, koja je danas pojačana, neće naići na pozitivan odjek suprotne strane, tako da se pripremite na razočarenja.

Djevica

Vi kao da ste zaratili sa cijelim svijetom. Treba vam da se povučete u razmišljanje i svoj siguran kutak u kojem ćete se do mile volje zabaviti analiziranjem novonastale situacije. S jedne strane potreba za druženjem vam je naglašena i želite da svoje neodumice i brige podijelite sa prijateljima, a s druge strane isuviše ste povrijeđeni da to učinite.

Vaga

Danas pravite kraći put da biste realziovali poslovne ciljeve. Ukoliko putujete radi sklapanja konačnog dogovora oko nekog posla, očekujte uspijeh. Kod vas se danas sve vrti oko kretanja, pa očekujte dan pun kontakata , koji ćete bukvalno provesti na točkovima. Telefon će vam se vjerovatno usijati od poziva, ali će danas za vas to biti najmanji problem.

Škorpija

Da li ste vi zabrinuti ili se samo tako čini? Mnoge Škorpije danas muče finansijske poteškoće. Ukoliko imate neplaćenih računa očekujte opomene. Neki od vas , koji očekuju određenu novčanu sumu, neće biti zadovoljni , jer će dobit biti manja nego što se nadaju. Pred vama je stresan dan, pa nastojte da se za njega dobro pripremite.

Strijelac

Strijelčevi su danas emotivniji i otovreniji nego inače. Voljni ste da svoje najdublje misli podijelite sa nekim, bilo da je riječ o prijatelju, bilo o ljubavnom partneru. Dan pred vama je u znaku otkrivanja tajni, pa vam se savjetuje da ipak ne ispričate svaki detalj o sebi. Malo predostrožnosti nije na odmet, ma o kome da se radilo.

Jarac

Danas biste mogli biti pojačano osjetljivi na vremenske promjene, što će dovesti do pojačane nervoze, pa čak i do blago depresivnog raspoloženja. Niste baš u elementu, pa nastojte da izbjegavate ljude koji vam nisu dragi, da ne biste došli u iskušenje da se sukobite. Prijaće vam vrijeme provedeno sa partnerom.

Vodolija

Danas, hjeli vi to ili ne, imate mnoštvo poziva od strane prijatelja, na koje ćete morati odgovriti. Cijeli dan ćete provesti jureći kao sumanuti, ali toliko ljudi koji će htjeti da vas vidi da naprosto nećete moći da odbijete ni jedan poziv.S druge strane, to je upravo ritam kakav vi volite, pa ćete s uživanjem najveći dio dana provoditi van kuće.

Ribe

Vi danas ozbiljno radite i kako sedmica prilazi kraju, tako i vi nastojite da sve nagomilane poslove sredite i završite. U punom ste radnom raspoloženju, bilo da je kod vas probuđena volja za poslom, bilo da su vas okolnosti natjerale na to. Na kraju dana ćete biti isuviše iscrpljeni pa je velika vjerovatnoća da ćete preostalo vrijeme provesti kući.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.