Dnevni horoskop za 22.6.2015.

Džentlmen uvijek nađe vremena za djevojku. Ako ga ne može naći, on ga stvara. Nema izgovora.

Dnevni horoskop za 22. juni 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Nekim pripadnicima ovog sunčevog znaka danas se otvara mogućnost zarade. Ukoliko ste planirali da počnete nešto honorarno da radite, sada je pravo vrijeme za to. Imate otovrenu mogućnost za brzo sticanje novca, pa bi bilo dobro da ju iskoristite. Dan je izuzetno povoljan za ljubavne susrete.

Bik

Danas ste u svojoj nježnijoj fazi. Saosjećajni ste i puni podrške prema svojim bližnjim. Ovo će se naročito ispoljiti u odnosu prema porodici . Vaša briga za najbliže je dirljiva, ali ne pretjerujte, pogotovo ako su svi članovi vaše porodice punoljetni, jer će u tom slučaju vaša pretjerana briga djelovati smiješno.

Blizanci

Ukoliko danas izbjegnete konfliktne situacije može se reći da ćete biti srećni. Dan koji je pred vama nosi tenziju i opasnost od povreda kako verbalnih , tako i fizičkih. Nespretni ste , pa biste lako mogli da se povrijedite pri radu, naročito u kuhinji. Ukoliko ste naumili da pokrenete nekakav projekat, bolje da to ostavite za drugi put.

Rak

Na neki način danas novčane transakcije imaju veze sa prijateljima. Možda ste odlučili da skupa pokrenete neku akciju ili naprosto da uzmete pozajmicu , pa s te strane preko njih dolazite do potrebnih sredstava. Neki od vas će se naći u ulozi onog koji pozajmljuje novac. Bilo kako bilo danas je za vas sve u znaku finansija i kontakata.

Lav

Poslovni uspijeh vam daje potrebnu dozu samopouzdanja i spremnosti da se upustite u rizične poduhvate bilo koje vrste. Vi ste naprosto ubijeđeni da ćete uspjeti u svemu , pa se ni malo ne optrećujete suvišnim mislima o porazu. Situacija nalaže da zadržite samouvjerenost i ambicioznost , te da se upustite u projekte koje imate na umu.

Djevica

Preumorni ste da biste mogi da se usredsredite na posao ili bilo šta drugo. Vama danas nedostaje volje i snage za poduhvate bilo koje vrste. Skloni ste introspekciji i izbjegavanju ljudi. Kad je o poslu riječ pokušajte da se ne nervirate isuviše, jer sa tim nećete postići ništa bolje rezultate.

Vaga

Ukoliko ste rasijani ili zlovoljni , bolje bi bilo da se okrenete ljudima koji će vam pomoći da se rasteretite , a to su u vašem slučaju prijatelji. Imate oko sebe nekolicinu dragih osoba koje će biti srećne da vam se nađu pri ruci u kojem god problemu ili dilemi da se nalazite. Partnerova podrška vam je takođe zagarantovana.

Škorpija

Kod vas je početak sedmice u velikom stilu. Poslove obavljate perfektno. Vaša spremnost i stručnost su na zavidnom nivou što vaši saradnici počinju da uviđaju. Kad je o ljubavi riječ , mogli biste da iskoristite veče za nježne trenutke sa partnerom, jer ćete u narednim danima za njega imati manje vremena.

Strijelac

Posao je još danas oblast koja vam je naglašena. Inače ste sasvim okrenuti putovanjima. Vaše misli su na udaljenim destinacijama koje ste sebi zacrtali da ćete posjetiti. S obzirom na trenutni raspored zvijezda imate mogućnost da tu želju i realizujete u najkraćem mogućem roku. Dan je povoljan za planiranje putovanja.

Jarac

Ljubavni kontakti su danas nešto bolji nego što će biti narednih dana, pa se potrudite da vrijeme iskoristite da na ovom polju izgladite eventualne nesporazume ili bar da upriličite nekakav ugodan izlazak u dvoje. Partner bi vam mogao prigovoriti zbog vaše okrenutosti ka poslovima koji sada i ne stoje baš najbolje.

Vodolija

Izuzetno povoljan period za ljubav i sve što se ljubavnih odnosa tiče. Ukoliko ste u stabilnoj vezi pozitivan uticaj ćete još jače osjetiti, kroz povećanu pažnju koju ćete dobijati od strane partnera ,kao i veću spremnost na iskazivanje emocija. Sve što zaželite on će se postarati da vam ostvari, pa se zato opustite i uživajte.

Ribe

Vi biste se danas mogli naći do grla u poslu. Početak sedmice vam je u znaku burnijih dešavanja na poslovnom planu, pa ćete se teškko moći posvetiti ičemu drugom. Telefon će non-stop zvoniti, a vi više nećete znati kuda da se okrenete od poziva i mailova koji će vas zatrpati. Neki prpadnici znaka mogli bi se naći na poslovnom putu.

 

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.