Dnevni horoskop za 22. maj 2016.

Ti bi se postidela kada bi znala koliko želim da te zagrlim. Postidela i došla. Al’ ne znaš.

Dnevni horoskop za 22. maj 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Danas odmarate i to je najbolje što možete da učinite. Iako ćete imati mogućnost da se sa prijateljima okupite na nekakvom izletu ili nečemu sličnom, radije ćete dan provesti u krugu porodice ili bar u svom kućnom okruženju. Ako ste zauzeti dan provodite sa partnerom. Danas vam samo njegovo društvo prija.

Bik

Iako je mogućnost kraćeg puta otvorena, pokušajte da se suzdržite, da se ne biste dodatno nervirali oko gubitka nekih bitnih svari. Uopšte, danas vam se može desiti da zagubite važan telefonski broj ili da naprosto pogiješite u nekoj poslovnoj prepisci, pa se ne trudite da obavljate posao preko vikenda. Na kraju krajeva, danas bi trebalo da se odmarate.

Blizanci

Oprezno sa novčanikom, savjetuju vas zvijezde i danas. Između ostalog, pazite se džeparoša. Nastojte da vrijeme provedete na drugi način, a ne u obilasku radnji sa robom, jer je velika vjerovatnoća da ćete kupiti nešto skupo i nepraktično, a o nepotrebnosti predmeta da se i ne govori! Pomalo ste frustrirani, ne iskaljute to na drugima.

Rak

Danas na bližu okolinu djelujete kao da ste sa kruške pali! Sasvim ste smeteni, zbunjeni, ne znate kako da se postavite.Pričate i djelujete krajnje zbrkano. Doduše, to i nije čudno za povučene stidljive Rakove. Vaša osjetljivost vam nalaže da budete pažljivi sa riječima, jer ste itekako svjesni da je malo potrebno da se neko uvrijedi, a to sebi ne biste oprostili.

Lav

Ni danas nije baš dobar dan za Lavove. Kako stvari stoje, čini vam se da je okruženje prema vama krajnje neprijateljski raspoloženo. Nije daleko od istine, zato pazite šta i kako radite i pričate. Nekoga ste možda i nehotice uvrijedili i ta osoba želi da vam uvredom i vrati. Nastojte da se što manje nervirate , jer trenutno ne možete putno toga da izmjenite.

Djevica

Danas bi se moglo desiti da dogovorite susret sa prijateljima, a potom da se suočite sa njihovim stravičnim kašenjenjem! Bez obzira na to da li su razlozi opravdani ili ne istinski će vam zasmetati takvo ponašanje. No, nije baš najidelaniji dan za prepirku, pogotovo zato što bi se ona mogla pretvoriti u pravu svađu i to ne bez posljedica po prijateljstvo.

Vaga

Izluđuje vam nenadana zbrka na poslovnom planu i naprosto ste prinuđeni da se ponovo uhvatite u koštac sa nekim davno završenim obavezama. Danas je svaka vaša misao usmjerena na ovu životnu oblast, koja je opet veliki izvor vaše nervoze. Pokušajte da u ovom burnom danu nađete malo vremena za sebe i ono što volite.

Škorpija

Vi ste danas zamišljeni nad mogućnošću putovanja , vjerovatno će vam na um pasti da iskombinujete gdje biste za vikend. Nije vrijeme da u toj oblasti poduzimate nešto konkretno, jer ćete se prevariti u procjeni, pa s toga, još malo pričekajte. Ukoliko vas svlada nestrpljenje, vrlo je vjerovatno da ćete napraviti krupnu pogrešku.

Strijelac

Jedino što vam trenutno prija jesu vijesti koje vam pristižu od drage osobe koja ne živi u vašem gradu, a lako je moguće ni u vašoj zemlji. Nekakva neugodna situacija koja vas je mučila u zadnje vrijeme se nastavlja, pa ste prilično iscrpljeni i nezadovoljni, pogotovo činjenicom da se svako vaše upitanje u mogući ishod negativno okonča.

Jarac

Imaćete nekave ozbiljne dogovore sa partnerom. Bez obzira na to da li je riječ o prijatnim ili o neprijatnim razgovorima, naprosto nećete moći da ih izbjegnete. S druge strane, vaš odnos je u savršenom redu, tako da nema bitnijeg razloga za brigu. Ukoliko ste poslom vezani za partnere, odnosno niste samostalni u djelatnosti, očekujte probleme.

Vodolija

Ukoliko ste nedavno kuburili sa gripom, mogao bi da vam se vrati. Inače , u ovom periodu obratite pažnju na svoj imunitet i nastojte da maksimalno zaštite svoje zdravlje. Kad je o poslu riječ, iako je vikend, vi ste zabrinuti i zamišljeni nad problemima koji su vam se nenadano našli na putu. Posvetite se partneru.

Ribe

Na poslu ste zadovoljni, sasvim se dobro osjećate među radnim kolegama. Da se vas pita tu ništa ne biste mijenjali. Trenutno vam malo škripi u odnosu sa partnerom. Niste baš na istim frekvencijama pa je moguće da se sukobite. Ipak, nije riječ ni o čemu krupnom ili toliko važnom da biste se ozbiljnije zamislili.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.