Dnevni horoskop za 23.8.2015.

Pravi muškarac je muškarac onda kada osvoji ljubav dobre žene, zasluži njeno poštovanje i zadrži njeno povjerenje.

Dnevni horoskop za 23. august 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Danas niste najzadovoljniji, ali s druge strane pred vama je jedan od onih dana koje možete u potpunosti iskoristiti za sređivanje nekih bitnih stvari koji se tiču vašeg doma. Ukoliko juče niste uspjeli izbjeći porodične sukobe danas biste se mogli malo više pozabaviti sa izglađivanjem odnosa. Imajte na umu da treba malo da popustite.

Bik

S obzirom na Mjesec u vašem sedmom polju i danas će akcenat biti na partnerskim odnosima. Ukoliko ste u vezi ovo je savršen dan za zajedničke aktivnosti i opuštanje u ljubavnom zagrljaju, a ukoliko ste slobodni, potrudite se da svoje planove oko pridobijanja nečije naklonosti sada sprovedete u djelo.

Blizanci

Malo pažnje obratite na zdravlje dragi Blizanci. Vikend je i nemate nekih bitnijih obaveza, pa se ovaj put zadržite u kući i posvetite sebi. Bilo bi idealno da se danas pozabavite svim vidovima relaksacije ili da se uključite u neku vrstu rekreativnih aktivnosti koje će vam pored pozitivne energije zasigurno donijeti i to da se bolje osjećate u sopstvenoj koži.

Rak

Kod vas je danas sve posvećeno ljubavi. Za sada uživate u svakom trenutku u kojem vam je partner na raspolaganju i trudite se da mu vrijeme koje provodi s vama što više uljepšate i obogatite. S druge strane koliko dajete toliko i dobijate, pa vam danas vrijeme prolazi i u nekim od najnježnijih ljubavnih izjava koje dobijate od voljene osobe.

Lav

Vikend je vrijeme koje vi provodite u kući sa svojim najbližima uz opuštanje u domaćoj atmosferi, daleko od poslovnih zbivanja. Sada punite baterije i pripremate se za sutrašnji dan i obaveze koje on nosi. Imate utisak da biste najviše vremena mogli provesti u krevetu, ovaj put ste u pravu. Ništa vas ne bi više okrijepilo.

Djevica

Naglasak je na komunikaciji. Za danas možete očekivati veći broj kontakata kao i telefonskih poziva od kojih se prosto nećete moći izvući. Vašim najdražima ste trenutno potrebni i vi im se spremno stavljate na raspolaganje, iako nemate dovoljno vremena ni za same sebe. Vaša požrtvovanost je za svaku pohvalu.

Vaga

I danas ste okrenuti finansijskim transakcijama. Za sada nisu uspješne koliko vi to očekujete, ali je mogućnost da se stvari okrenu u vašu korist više nego izvjesna. Trebali biste se malo više pozabaviti sa proračunima i opcijama koje vam se trenutno nude, a za cilj imaju upravo uvećanje zarade. Uvidjećete da ste u stanju da učinite i više no što mislite.

Škorpija

Vi ste danas u svojoj osjetljivoj fazi i imate utisak da se cijeli svijet sa svim svojim problemima sručio na vaša pleća. Bilo bi bolje da se malo više pozabavite sa eventualnim promjenama koje možete da načinite u svom okruženju , a tiču se osoba sa kojima danas dolazite u kontakt. Ne bi bilo loše da se za promjenu okružite veselijim ljudima.

Strijelac

Danas se ne osjećate najbolje. Razlog za to je više u zamoru nego ičemu drugom. Pomalo vam je dosadno, a i umorili ste se do svakodnevnih zbivanja i ljudi i sada želite da se opustite i da vas svi drugi ostave na miru. Za promjenu ne bi bilo loše da se malo povučete od stvari koje vas okružuju i da se posvetite nekim aktivnostima koje vam prijaju.

Jarac

I danas ste u gužvi. Druženje je jedino što vam je trenutno važno pa ste se okružili vama dragim osobama koje će učiniti da se osjećate bolje i vedrije u ovom sumornom danu. Iako ste pomalo zabrinuti ,vaše raspoloženje se mijenja i vidno je bolje nakon nekoliko trenutaka provedenih sa vama bitnim ljudima.

Vodolija

Vi i sada nalazite neku dodatnu aktivnost koja će vam upotpuniti dan. Neophodno vam je da se nešto događa i da je oko vas sve u znaku akcije, u suprotnom biste se osjećali poprilično beskorisno, a rutina čini da se ne osjećate dobro u sopstvenoj koži. Ipak, ne pretjerujte s obavezama.

Ribe

Vi ste uplovili u neke nove vode i danas se zatvarate za sve osobe iz okruženja. Potrebno vam je da se povučete u svoj svijet i da u njemu , bez ičijeg učešća spoznate kako i kuda ćete dalje. Za sada ste pomalo zbunjeni različitim okolnim uticajima koji vas bacaju čas na jednu čas na drugu stranu. Ne žurite, vrijeme će pokazati šta je najbolje za vas.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.