Dnevni horoskop za 23. decembar 2018.

Fali mi jedna poruka, ona što se čita 10 puta.

Dnevni horoskop za 23. decembar 2018.

Odaberite znak:

Ovan

Mnogi Ovnovi danas razmišljaju o mogućnostima unapređenja svoje karijere. Neki od vas su voljni da se suprotstave šefovima i da oštrim nastupom pokušaju da izdejstvuju ono za šta misle da im pripada. Srećom danas ne možete da to uradite jer je neradni dan, a do sutra će vaša želja za istjerivanjm pravde znatno splasnuti.

Bik

Ako je ikako moguće dan provedite van kuće. Imate jaku potrebu za kontaktima sa ljudima koje već neko vrijeme niste vidjeli, a mogli biste da organizujete i porodično druženje. Sazovite rođake i prijatelji i očekujte mnoštvo ugodnih dešavanja. Otvorena je i mogućnost planiranja dužeg puta ili konačnog dogovra oko godišnjeg odmora.

Blizanci

Danas ste već na izmaku svojih snaga i samo želite da vas svi ostave na miru. Ukoliko vam je potreban mir, obezbjedite ga sebi. Skloni ste ponavljanju iste greške kad je o poslu riječ. Ostavite vašim saradnicima otvorenu mogućnost da vas pozivaju i za vikend i onda se žalite kad oni to učine. Za promjenu naprosto recite da nećete biti dostupni!

Rak

Lijep je dan za ljubav i vi ga tako i koristite. Partner će vam predložiti put koji biste trebali prihvatiti. Prijaće vam da se malo sklonite od dosadne svakodnevnice. Rutina vas već lagano ubija. Posvetite se ljubavi i ugađanju samima sebi. Jedan dan u sedmici možete da budete razmaženi i da sebi ispunite sve prohtjeve.

Lav

Vi razmišljate o nekoj novoj poslovnoj mogućnosti, ali nije vrijeme da se ičim ozbiljnije pozabavite. Ukoliko pripremate poslovne pregovore, bilo bi dobro da ih držite u tajnosti još neko vrijeme. Ne pričajte nikome šta se dešava na tom planu , pa će šanse da realizujete vaše zamisli biti vidno veće. Ukoliko ste zauzeti, nastojte da ne zapostavite partnera.

Devica

Vi ste danas izvrsni kad je o kontaktima sa djecom riječ. Pretvorili ste se u pravog zabavljač i mališani vas naprosto obožavaju. Ukoliko ste roditelj, vrijeme provedeno sa vašim najdražima će vam danas posebno prijati. Kad je o ljubavi riječ lijepa dešavanja su na pomolu. Raspoloženi ste za zabavu , pa ćete biti rado prihvaćeni u svakom društvu.

Vaga

Vi biste danas mogli da izdvojite malo vremena za svoje najbliže. Nedostaju vam trenuci koje biste proveli sa ukućanima, a s obzirom na to da je nedjelja, ništa vas ne sprečava da se danas njima više posvetite. Pokušajte da ovaj dan provedete što mirnije, štedite svoju energiju, jer je pred vama sedmica prepuna dešavanja.

Škorpija

Danas većina pripadnika ovog znaka planira da organizuje izlet. Vašem trenutnom raspoloženju bi najviše prijalo neko okupljnje uz roštilj, ili negdje u prirodi uz dobro društvo i muziku, pa zašto da to i ne uradite? Okupite prijatelje i organizujte sve na brzinu kako samo vi možete. Teško da će neko moći da vas odbije, zato priuštite sebi dan kakav želite!

Strelac

Vi po svojoj glavi danas prebirate mogućnosti zarade. Kao da ste negdje naišli na nepresušan izvor, ideje samo sipaju iz vas , ali problem je što biste do ostvarenja željenog cilja morali i malo više da se angažujete. Ne nedostaju vam ideje, ali niste baš voljni da njihovoj realizaciji pristupite ozbiljno. Opustite se , kad dođe vrijeme, znaćete kako da se postavite.

Jarac

Vi ste danas emotivni i nježni što vam baš i nije u prirodi. Bićete raspoloženi za sve one sitne male stvari koje ljubav znače, pa će vaš partner biti prijatno iznenađen novonastalom promjenom. Dan provodite shodno svom romantičnom raspoloženju. Ukoliko razmišljate o učvršćivanju postojeće ljubavne veze, pravi je trenutak da djelujete u tom pravcu.

Vodolija

Danas ste utučeni nekim dešavanjima iz bliske prošlosti i mislima se vraćate na njih predviđajući najgori moguć daljnji razvitak događaja. Ukoliko ne možete da obuzdate svoju maštu , a vi bar nastojte da nikog ne opterećujete s njom. Bilo bi najbolje kad biste se danas mogli latiti nekih drugih stvari koje bi vam omogućile da ne razmišlajte isuviše.

Ribe

Vi danas nastojite da uhvatite predah od svih dešavanja u protekloj sedmici i da se malo više posvetite ljudima čije će prisustvo na vas djelovati rasterećujuće. Teško da ćete imati mira na jednom mjestu. Nastojite da pobjegnete od svakodnevih stvari u neki povoljniji i pozitvniji krug dešavanja, koji trenutno nalazite samo među prijateljima.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.