Dnevni horoskop za 23. mart 2017.

Kada tražite životnog saputnika ili sapuntnicu, nemojte gledati da bude najljepša na svijetu, ali težite ka tome da bude najbolja. Pored ovoliko šminke i plastičnih hirurga – jednostavno je biti lijep. Šta vam vrijedi nečiji savršen izgled, ako će se vas tretirati kao igračku, lomiti kao staklo, dolaziti kući samo da prespava pored vas, ali ne i da vas poljubi. Osobi kojoj će sve što je vama bitno, biti nebitno. Pronađite nekoga sa kim ćete se voljeti, glupirati, dijeliti tajne, nadjačati strahove, ostvariti neostvarivo. Samo to pronađite i našli ste sve.

Dnevni horoskop za 23. mart 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Trenutno ste oduševljeni idejom da svoje vrijeme provodite okruženi dragim ljudima. Prijatelji će vas okupirati, ali vam to neće smetati. Zaželjeli ste se neobaveznih razgovora i istinskog smijeha. Osjećate potrebu da se prepustite laganijem životnom tempu i da malo okrenete glavu od poslovnih obaveza.

Bik

Danas ,u toku radnog vremena, želite da završite što više od planiranih obaveza kako biste ostatak dana mogli da iskoristite za maksimalno odmaranje. Ne želite da dođete u situaciju da kod kuće razmatrate poslovne probleme i s tom odlukom bacete se na posao. Želite da uskladite privatnu i poslovnu sferu vašeg života.

Blizanci

Ukoliko ste student ili učenik iskoristite povoljno vrijeme za učenje, danas razmišljate o zapuštenim školskim obavezama i već imate grižnju savjesti zbog ispitnih rokova koji se primiču. Natjerajte se da uzmete knjigu u ruke i bićete iznenađeni s lakoćom i brzinom kojom ćete prihvatati nove informacije.

Rak

S Mjesecom u vašem sazvježđu osjećate se ljepše i zadovoljnije. Više pažnje posvećujete svom izgledu i utisku koji ostavljate na druge. Dan je savršen za kupovinu. Dajte sebi oduška i počastite se novim odjevnim predmetom. Danas ste dobre volje pa bi osmjeh na vašem licu mogle izmamiti i sitnice poput omiljenog slatkiša.

Lav

S obzirom na trenutnu poziciju planeta nije iznenađujuće da se, osjećate se pomalo ranjivo, a i na polju ljubavi bićete izloženi udarcima. Ukoliko ste u svađi sa partnerom, danas bi situacija mogla biti samo gora. Nastojte da obuzdate svoj vatreni temperament i da ne kažete nešto pogrešno. Samo u tom slučaju mogući su lijepi trenuci.

Djevica

Ponovo su vaše misli okupirane poslovima. Imate na umu neko novo rješenje u redukciji mjesečnih troškova domaćinstva i nastojite da ga sprovedete u djelo. Danas ste zainteresovani za sve vidove štednje i obrtanja novčanih sredstava, pa uložite malo vremena da se dodatno informišete. U pametnoj glavi kakva je vaša, zasigurno će sinuti neka dobra ideja.

Vaga

Danas je vaš dan! Ide vam i posao i ljubav i sve što zamislite! Niste baš od onih ljudi koji će se isuviše zamarati radom, vi ste više planer, a realizaciju ostavljate nekom drugom, pa ćete se tako ponašati i sada. Kad je o ljubavi riječ raspoloženi ste za nježnosti sa partnerom, a ukoliko ste slobodni koristićete vrijeme za osvajanje.

Škorpija

Danas se pripadnici ovog aktivnog i agresivnog znaka najbolje osjećaju dok odmaraju u porodičnom okruženju bez dodatnih stresova. Pokušajte da se malo izolujete od okoline. Na taj način ćete se istinski regenerisati. Voljeli biste da ste negdje drugdje , pa vrijeme provodite u planiranju godišnjeg odmora.

Strijelac

Vi biste da se krećete, da kontaktirate sa novim ljudima. Cijeli dan vam je u znaku komunikacije, tako da će vam se ova želja i ispuniti. Očekujte hrpu e-mailova na koje ćete morati odgovriti, kao i veliki broj telefonskih poziva. Što se kretanja i kraćih puteva tiče velika je vjerovatnoća da ćete i taj dio obaviti preko računara .

Jarac

Sa partnerom se odlično razumijete čak i kad je o finansijama riječ. Dijelite iste poglede na taj, za vas bitan dio života, što će u ovom slučaju prouzrokovati dodatnu količinu nježnosti u vašoj emotivnoj vezi. Zadovoljni ste i to ne skrivate. Očekujte zajedničko planiranje o uvećanju novčanih sredstava.

Vodolija

Danas ste posebno osjetljivi. Ranjiviji ste nego inače i podložniji ste uticajima okoline. Nastojte da se okružite samo pozitivnim ljudima, da biste i sami dan pregurali u dobrom raspoloženju. Na poslu se osjećate kao na svom terenu i uspješno završavate date obaveze. U izgledu je da će vas za to i pohvaliti.

Ribe

Dobar period za ljubav je pred vama. Komplimente ćete dobijati sa svih strana. Vaša urođena sklonost ka nježnostima danas će eskalirati , na veliku partnerovu radost. Želite se povući u osamu sa svojom voljenom osobom i uživati u zajedničim trenucima. Ništa vas ne sprečava da to danas ne ostavrite. Samo naprijed!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.