Dnevni horoskop za 24.1.2015.

Nema vremena za svakodnevnu dosadu. Postoji vrijeme za rad. I vrijeme za ljubav. To ne ostavlja prostor za neko drugo vrijeme.

Dnevni horoskop za 24. januar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Već ste na izmaku snaga i razmišljate da se povučete u osamu i naprosto sklonite od obaveza. Situacija na poslu je i dalje napeta i zahtjeva vašu povećanu angažovanost. Iako je prvi dan vikenda vi radite. Misli su vam okrenute zbivanjima na poslovnom planu koja ne možete da ignorišete ni pored vaše najbolje volje.

Bik

Ukoliko ste roditelj, vaše misli su trenutno okrenute djeci. Zabrinuti ste za svoje potomke iz nekog razloga i čini vam se da je vrijeme da nešto po tom pitanju i poduzmete. Oni mlađi pripadnici znaka, danas će biti zainteresovani za ljubav. To je polje na kojem vas očekuju prijatna dešavanja, bez obzira da li ste slobodni ili ne.

Blizanci

Ako uspijete da danas ostane kući i izbjegnete bilo kakav posao koji bi vas natjerao da se mentalno ili fizički više angažujete bićete zadovoljni. Želite da se jedan dan odmorite i bolje bi vam bilo da isključite telefon ili da se na pozive iz firme jednostavno ne javljate. Izbjegnite ili još bolje predupredite bilo kakvu stresnu situaciju i uživajte.

Rak

Iako je prvi dan vikenda vi radite. U stvari danas, radite ono što volite i što bi vam moglo obezbjediti uživanje. Nije vrijeme da se prepirete ni sa saradnicima , ni sa ljudima van posla, a pogotovo ne sa vašim najbližima. Čak i ako vam se učini da imate jake argumente za nešto, ne iznoste ih jer ste danas podložni pogrešnoj procjeni situacije.

Lav

Još malo i prestaćete sa vašom trkom za novcem. Danas poduzimate završne korake za ostvarenje vašeg poslovnog i finansijskog cilja. Već razmišljate kako vam je neophodno da se malo odmorite prije nego uđete u nove poduhvate. Možda bi nekakav izlet, roštilj ili izlazak bio dovoljan da se pripremite za narednu sedmicu.

Djevica

Kraj sedmice kod vas ne znači i kraj radnih obaveza. Imate još nešto malo da poobavljate i nastojite da to bude u što kraćem roku. Iscrpljeni ste tempom koji vam je nametnut, ali za to ste sami krivi. Sami ste odlučili da preuzmete odgovornost i prihvatite zadatke. Ono što ste zakuhali sada morate i da popravite.

Vaga

Već se nazire kraj vaših muka. Izgleda vam kao da se crni oblaci nad vašim nebom polako sklanjaju i opet je vedro. Nećete ni znati šta vam se to prethodnih dana dešavalo, pa ste bili tako turobni, a neće vam ni biti pretjerano važno. Danas ćete nastojati da popravite sve što jučer nije valjalo u vašoj komunikaciji sa drugima.

Škorpija

Zadovoljni ste sa završenim poslovima i danas želite da se posvetite druženju sa bliskim osobama. Želite da organizujete jedan prijateljski susret u okviru kojeg biste sakupili što više vama dragih ljudi i sate proveli u ugodnom ćaskanju ili nekoj društvenoj aktivnosti. Vi zaista znate kako da se na kraju sedmice odmorite, pa to i činite.

Strijelac

Pred vama je svakako dan u kojem ćete se maksimalno posvetiti kako poslovnim tako i privatnim kontaktima i uopšte razgovoru sa ljudima koji su vam bitni. Vi ste povremeno toliko brižni i pažljivi da se svi oko vas nastoje na neki način da vam se nađu pri ruci kada vam je potrebna usluga ili savjet. Tako je i danas. Ono što želite vi svakako u vrlo kratkom vremenskom periodu i dobijate.

Jarac

Vi dan provodite maštajući o udaljenim predjelima koje biste rado posjetili. Trenutno vam se čini da bi vam svuda bilo bolje nego tu gdje jeste i imate jaku potrebu da pobjegnete. S obzirom na vašu urođenu porebu za slobodom, i najmanji pritsak ste spremni okarkterisati kao sputavanje. No, šta je tu je, iz svoje kože ne možete!

Vodolija

Vama je danas vrlo teško da zadržite objektivnost. Ono što vam se svakako nametnulo kao neki vid rješenja je da se povučete u svoj svijet i da se u njemu sasvim prepustite svim onim lijepim dešavanjima kojima ste inače zašuškali svoju privatnost. Ne postoji ništa što bi vam se toliko dopalo ili vas zainteresovalo u toj mjeri da se vi vratite nazad u društvene tokove i nešto više angažujete na bilo kojem planu.

Ribe

Vi ste danas skloni naglim promjenama raspoloženja. Od početne euforičnosti i romantičnih osjećanja, skloni ste da uletite u teške misli o svim lošim stvarima na svijetu i da sa njima opteretite druge. Nastojte da se, bez obzira kako se osjećali, ne istresate na nedužne ljude oko vas. Partner će se ponuditi da vam bude rame za plakanje i da vas tješi.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.