Dnevni horoskop za 25.3.2015.

Toliko je ljudi koji su tajno zaljubljeni u nekog, a još više je njih koji nemaju pojma da je neko tajno zaljubljen u njih.

Dnevni horoskop za 25. mart 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Ovo je dan u kojem biste više pažnje trebali posvetiti svom zdravlju, tačnije onom što jedete. Danas ste skloni pretrpavanju u svakom smislu, pa biste se mogli naći u nezgodnoj poziciji kasnije. S poslovne strane možete očekivati mnoštvo obaveza koje ćete ipak uspješno privesti kraju. Više pažnje posvetite zdravlju!

Bik

Bikovi će danas da uživaju u ljubavnim susretima i flertu. Prija vam saznanje da ste primijećeni, pa ćete se potruditi da maksimum energije uložite upravo u to da nekog sasvim pridobijete. Ukoliko ste zauzeti, ovo je jedan od onih dana u kojima ćete uživati u osjećanju koje u vama pobuđuje partner i činjenici da ste voljeni.

Blizanci

Vama je potreban odmor! Osjećate to svakim dijelom sebe i naprosto vam je neophodno da se do izvjesne mjere isključite iz svih poslovnih zbivanja. Za sada se uopće ne uzbuđujete zbog posla i svega što se u tom smislu dešava. Odlučili ste da se malo više posvetite sebi i vlastitom biću u svakom smislu.

Rak

Pred vama je jedan od onih dana u kojima prosto ne znate kuda prije da se okrenete. Imate obaveza i preko glave. Naprosto vas se čini da vrijeme leti nezaustavljivom brzinom , kao i da vi na njega ni najmanje ne utičite. Čini vam se da je sve oko vas ubrzano, a vi i dalje stojite u mjestu i nastojite da se prilagodite, ali bez uspjeha.

Lav

Kod vas su danas stvari svedene na jasnu i krajnje jednostavnu računicu ,ukoliko vam se nešto isplati vi ćete raditi, a ukoliko ne , onda nećete. Za sada vam je više nego potrebno da svedete račune i vidite šta vam je i koliko potrebno da biste dalje mogli da se angažirate. Jedan plan rada bi vam danas dobrodošao, pa poradite na njemu.

Djevica

Vi ste puni saosjećanja i ljubavi prema svima oko vas. Danas ste i bez posebnog razloga zaista sretni i ispunjeni. Ono što vam je potrebno jeste da tu vašu iznenadnu radost sa nekim i podijelite, a danas je to za vas svakako voljena osoba. Uživate u svakom trenutku koji provodite skupa, bez obzira na mjesto ili okolnosti u kojim ste.

Vaga

Niste najbolje volje, ali se to može na neki način opravdati stresnim početkom sedmice, koji se sada samo nastavio. Teško vam je da se uključite u bilo koju vrstu poslovnih projekata jer se u proteklim danima niste dovoljno odmorili i opustili. Nastojite da izbjegnete poteškoće, ali to nećete uspjeti ukoliko budete izbjegavali posao.

Škorpija

Vama je danas sve potaman. O poslovnim problemima ni ne razmišljate, a što se tiče bilo kakvih dužnosti danas , nastojite da ih zaobiđete. Jedine dužnosti koje vas sada interesiraju su one privatnog tipa koje uključuju kontakte sa vama dragim ljudima i zabavu uopće. Ovaj dan iskoristite da se dobro nasmijete i opustite.

Strijelac

Još jedan buran poslovni dan je pred vama. Centralni dio aktivnosti kod vas zauzima posao i sve ono što se posla tiče. Prija vam činjenica da ste se toliko dobro organizirali da vam više ništa ne može predstaviti problem. Za sada vam je sve upravo onako kako zamišljate, a saradnici su naprosto oduševljeni vašom organizacijom.

Jarac

Vaše misli su okrenute dalekim predjelima. Maštate o romantičnom putovanju na kojem biste se sa voljenom osobom oslobodili svih stega svakodnevnice i uživali u ljubavi i lijepim trenucima koji vas ispunjavaju. Da sve ne bi ostalo samo u domenu mašte , pogledajte par destinacija i pokušajte da se organizirate sa partnerom i otputujte.

Vodolija

Vama i nije najsjajniji dan . Osjećate se pomalo umorno od svega što se dešavalo u zadnjih nekoliko dana. Potrebno vam je da se malo odmorite i sredite svoje misli. Ništa vam ne odgovara trenutno, ni partner, ni posao, ni zdravstvena situacija. Čini vam se da se sve okrenulo naopačke i da je neophodno da uvedete izmjene. Ne prenagljujte!

Ribe

Sjajan dan za zaljubljene pripadnike znaka. Danas ste sasvim posvećeni partneru i uopće onom lijepom u vašem odnosu. Prija vam saznanje da ste se do te mjere pronašli kao i da vam se konačno daje onoliko koliko vi želite. Imajte na umu da je vašu žeđ za romantikom teško zadovoljiti, pa je samim tim i ovo stanje privremeno.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.