Dnevni horoskop za 25.8.2015.

Hiljadu razloga zaljubljenu ženu ne može natjerati da odustane od tebe, osim ako ne uradiš onaj najgori i ne poniziš je s lošijom od nje.

Dnevni horoskop za 25. august 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ste danas uglavnom okrenuti samousavršavanju. Nekim pripadnicima znaka smiješi se poziv iz inostranstva. Radi se dragoj osobi koju već odavno niste imali priliku da čujete, pa će vas njeno javljanje poprilično zateći. Za sada ste okrenuti nekim ličnim planovima pa ćete partnera pomalo zanemariti.

Bik

Danas ste vidno mirniji i opušteniji nego juče. Ipak, ovo vaše stanje je pomalo odraz dosade. Vaša očekivanja se nisu u dovoljnoj mjeri ispunila, pa ste se samim tim pomalo bezvoljni i puštate da vas dan i događaji nose onako kako oni sami dolaze. Treba vam da se pokrenete iz mrtve tačke , kao i da se više aktivirate na poslovnoj strani.

Blizanci

Idealan dan za druženje kako sa prijateljima , tako i sa ostalim dragim osobama. Partner je uz vas i raspoložen je za izlaske i druženja pa nastojte da ga u današnje aktivnosti uključite. Ukoliko ste slobodni, ovaj dan provodite više u mašatanju o nekom zadovoljavajućem odnosu ili vezi nego o stvarnoj potrazi za njim.

Rak

Vi ćete se naći u gomili obaveza i dešavanja koja naprosto sa svih strana dolaze pred vas. Za sada ste dovoljno odlučni i istrajni da neke svoje započete poslove sprovedete u djelo, ali je pitanje koliko ćete snage imati kada zaista i počnete. Ne precjenjujete se savjetuju vam zvijezde, već oderedite prioritete i priuštite sebi lakši tempo rada.

Lav

Danas vam treba nešto za razbibrigu, pa bi bilo idealno da se upustite u neke nove aktivnosti , sa akcentom upravo na fizičkoj angažovanosti. Sve što bi vas na neki način uljepšalo i opustilo danas je favorizovano, pa biste se mogli prepustiti u ruke maseru ili sebe počastiti kozmetičkim tretmanom.

Djevica

Centralno mjesto je za vas danas upravo dom. Za sada se koncentrišete na zbivanja koja se tiču vaše porodice i uopšte promjena u okviru nje. S obzirom na to da ste navikli da sve držite pod kontrolom ono što vam je neophodno je da se malo pozabavite i sa privatnim poteškoćama vaših najmilijih prije nego se upustite u poslovne poduhvate.

Vaga

I danas ste u gužvi. Telefon ne prestaje da zvoni , a vi se naprosto više ne možete snaći u gužvi u koju ste zapali. Dinamičniji tempo će vas pratiti samo još danas pa nekog većeg razloga za brigu zaista nemate. Nastojte da sutrašnji dan posvetite odmoru, koji će vam nakon ovolikog dnevnog angažovanja zaista biti prijeko potreban.

Škorpija

I dalje ste mislima okrenuti novcu. Za sada vas najviše zanima isključivo na koji načni možete da uvećate vašu postojeću dobit. Trenutno je to isključivo preko novih poslovnih mogućnosti koje vam se nenadano otvaraju. Budite mudri i iskoristite situaciju, sada je oklijevanje nešto što sebi ne možete priuštiti.

Strijelac

I danas ste pomalo u haosu, jer vam trenutno emocije smetaju da rasuđujete objektivno. Za sad vam je najlakše da se posvetite sebi i svom unutrašnjem životu. Samoanaliza danas daje dobre rezultate. Zvijezde vam poručuju da dan iskoristite da biste razriješili neke vaše unutrašnje dileme i strahove. Samo tako on će za vas imati pozitivan predznak.

Jarac

Hvata vas nervoza prije nekog većeg poduhvata na koji ste se namjerili. Za sada bi bilo dobro da se okrenete nekom vidu opuštanja, a u vašem slučaju to bi se najbolje odradilo putem iskrenog razgovora sa dragom osobom. Jedini je problem u tome što ste vi isuviše rezervisani za ovu vrstu otvaranja prema bilo kome.

Vodolija

I danas je naglasak na prijateljskim kontaktima. Vi ste pronašli lijek za svoje boljke i za sada ste se okomili na jednu od osoba za koju ste sigurni da će vam pomoći da povratite vjeru u sebe i u ispravnost vaših sudova. Pazite da ne pretjerate, jer sada niste baš u stanju da pravilno procijenite koliko nekog možete da opteretite.

Ribe

Vi ste i danas u obavezama. S obzirom na to da ste se poprilično upetljali u ove nove poslovne kombinacije, danas bi se moglo reći da je za vas dan – D! Ipak, sve što vam se servira vi brzo i lako riješavate. Maksimalno ste usmjereni na posao i s tim u vezi ostvarujete izuzetno dobre rezultate koji enće ostati nezapaženi.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.