Dnevni horoskop za 25. april 2018.

Muž je došao kući sa posla i pronašao troje svoje djece u dvorištu, još u pidžamama, sva blatnjava, a prazne kutije hrane i omota čokolade razbacane po cijelom travnjaku. Vrata ženinog auta su bila otvorena, ulazna vrata kuće također, a nigdje nije bilo ni njihovog psa. Ušavši u kuću pronašao je još veći nered. Lampa je bila srušena, a tepih zgužvan pored jednog zida. Televizor je bio pojačan do kraja u dnevnoj sobi, a soba je bila zatrpana raznim igračkama. U kuhinji sudoper je bio krcat prljavim suđem, hrana je bila razbacana po stolu i podu, vrata frižidera su bila na pola otvorena, na podu je bilo razbijenog stakla, a u sred kuhinje nalazila se mala hrpa pijeska. Brzo je krenuo na sprat preskačući preko hrpa igračaka i odjeće. Tražio je ženu sav zabrinut; pomislio je da joj se nešto dogodilo. Ugledao je da iz kupaonice teče mali potočić. Zavirio je unutra i vidio hrpe mokrih ručnika, voda je tekla iz umivaonika, a u kadi je bila prljava voda prepuna pjene. Kilometri toaletnog papira bili su razbacani po kupatilu i hodniku. Požurio je ka spavaćoj sobi i kad je ušao zaprepastio se: našao je ženu kako sjedi u pidžami na krevetu i čita knjigu. Mirno ga je pogledala, nasmijala mu se, a zatim ga upitala kako mu je bilo na poslu. Gledajući u nju, još uvijek zaprepašten šta se zbilo u kući, upitao ju je tihim glasom: “Šta se ovdje danas dogodilo?” Žena ga je mirno pogledala, nasmiješila se i rekla: “Znaš ono kad svaki dan dođeš živčan sa posla i izdereš se na mene i pitaš me – ”Od čega si umorna, šta si to radila po cijeli dan?” E, dragi, danas to nisam radila!” i nastavi čitati knjigu.

Dnevni horoskop za 25. april 2018.

Odaberite znak:

Ovan

I današnji dan vam je u znaku posla. Možda ste mislili da je vaše jučerašnje angažovanje bilo dovoljno da sve dovedete u red, ali danas ćete se uvijeriti u suprotno. Dočekaće vas hrpa nedovršenih poslova koje ćete opet sami sređivati. Ne bi bilo loše da zatražite pomoć od saradnika i da se na taj način barem djelimično rasteretite.

Bik

Još uvijek je vrijeme povoljno za investiranje ili bilo koju vrstu trgovačkih poduhvata. U izgledu je da kakvu god novčanu transakciju obavite vi budete na dobitku. Kad je o ljubavi riječ cvjetaju vam ruže. Ukoliko ste zauzeti , osjećate se srećno i zaljubljeno, a ukoliko ste slobodni bacate se u osvajačke pohode.

Blizanci

Ni danas niste raspoloženi za obiman posao koji vas očekuje i želite da pobjegnete i sklonite se negdje gdje vas niko neće moći uznemiravati. Pokazali ste se kao osoba koja uvijek ima riješenje za sve , pa ste sada izloženi većem pritisku od strane okoline koja nastoji da od vas izvuče maksimum koristi.

Rak

Osjećate se pomalo umorno od dana koji su za vama i danas biste voljeli da vrijeme možete da iskoristite na način koji bi vam u što većoj mjeri povratio živost. U vašem slučaju to bi bilo izvodljivo samo preko kupovine . Imate potrebu da sebe obradujete nekom sitnicom , pa to i uradite. Uvijdećete da je samo malo potrebno, pa da vam sve djeluje vedrije.

Lav

Ukoliko očekujete finansijske rezultate nekog nedavno obavljenog posla, danas biste se mogli obradovati. Mnogim Lavovima stoji zarada, ali i akcije usmjerene ka njenom uvećavanju. Danas naprosto ne želite da se bavite sitnicama, ali daleko od tog da ste lijeni ili da izbjegavate poslove, naprosto želite konkretnu akciju koja donosi novac

Devica

Vaša sposobnost organizacije danas dolazi do izražaja. Moglo bi se desiti da budete izloženi većem radnom pritisku, jer će vam saradnici natovariti popriličnu količinu poslova .Savjetuje vam se da ne preuzimate sve u svoje ruke, jer niste dužni da prikrivate tuđe propuste. Emocionalna strana vaše ličnosti je i dalje naglašena.

Vaga

I danas ste neraspoloženi. Možda bi bilo dobro da iznajmite nekoliko filmova i dan provedete kući. Razmišljate o ljubavi i prisjećate se nekih trenutaka sa osobama koje su odavno prestale biti dio vašeg života. Bićete u iskušenju da pokušate saznati nešto o tome gdje su sada i kojim putem je krenuo njihov život.

Škorpija

Nastojte da danas obiđete sve one ljude kojima ste to davno obećali, pa niste ispunili. Neki od prijatelja su vas se istinski zaželjeli. Izbjegavajte mračne teme i priču o smrti, jer njome niko nije fasciniran do te mjere do koje ste vi. Ukoliko ne možete da se oduprete, pokušajte da sve priče na tu temu svedete na minimum.

Strelac

Vi ste i dalje aktivni i voljni da se u potpunosti predate poslu. Vaše zalaganje je za svaku pohvalu i to vaši saradnici vide. Ukoliko ste sebi zacrtali da ostvarite nekakv bitiniji uspijeh na poslovnom planu, krenuli ste dobrim putem ka realizaciji. Djelujete krajnje odlučno da zacrtano i ostvarite , a vrlo brzo uvidjećete i prve rezultate.

Jarac

Na poslu i danas nema bitnijih dešavanja. Gotovo da se dosađujete na radnom mjestu, što vam se rijetko kad događa, s obzirom na vašu naglašenu potrebu da date svoj doprinos kolektivu. Ipak to vam ostavlja dovoljno vremena za razmišljanje o novim projektima, pa iskoristite vrijeme za njihovo osmišljavanje.

Vodolija

Vjerovatno imate želju da sa partnerom prodiskutujete neku situaciju ili događaj koji je na vas ostavio jak utisak. Možda partner ne dijeli vaše mišljenje pa budite malo uvđajniji. Nekad se ponašate po principu ono što hoću moram dobiti odmah , što vam i ne dolikuje. Ukoliko pokažete makar malo razumijevanja za drugu stranu, isplatiće vam se.

Ribe

Raspoloženi ste samo za priču o ljubavi i sve ono što je u vezi sa tim. Blago vašem partneru pored vas danas. Bićete skloni da ga obaspete lijepim iznenađenjima i ljubavnim izjavama. Idealno bi bilo da ukoliko imate mogućnost otputujete skupa na dan ili dva. Iskoristite ovaj pozitivan uticaj, jer neće potrajati još dugo.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.