Dnevni horoskop za 26. decembar 2020.

Ako je žena neverovatna, neće biti laka.
Ako je laka, neće biti neverovatna.
Ako vredi, nećeš odustati.
Ako odustaneš, ti nisi vredan nje.

Dnevni horoskop za 26. decembar 2020.

Odaberite znak:

Ovan

Trenutni raspored planeta donosi vam uzbudljivu tajnu avanturu, ali danas nećete biti pretjerano raspoloženi za igre. Ovo je dan u kojem želite da se opustite u porodičnom krugu ili barem da dio dešavanja spolja unesete u vaš dom. Potrebno vam je kvalitetno vrijeme sa vašim najmilijima da biste konačno napunili baterije. To je ujedno i najbolji način da se pripremite za sedmicu pred vama.

Bik

Ne brkajte prijateljstvo i ljubav! Kod vas su te kategorije često povezane pa se htjeli to ili ne nađete u nezgodnoj poziciji. Upravo zbog ovakvog vašeg nastupanja, druga strana vas doživljava kao vjetropira koji ni sam nije u stanju da razluči šta u stvari i sa kim želi. Ovo je dan u kojem ćete imati mnoštvo kontakata i poziva na druženje pa ih iskoristite na pravi način. Uživajte i dobro se provedite.

Blizanci

Vama je na pameti novac i troškovi koje imate. Teško da ćete uspjeti da ih izbjegnete iako ovaj dan nastojite da riješite sve poteškoće oko sume koju treba da date. Ni uz vašu najbolju moguću volju neke izdatke ne možete da izbjegnete, ali barem, možete da se potrudite da oni budu što manji i da ne pretjerujete sa poklonima iako ste neke ljude s njima željeli da obradujete. Ovo nije povoljan period za vas.

Rak

Vrlo ste emotivni za šta je kriv Mjesec koji tranzitira kroz vaše prvo polje. Odnos sa partnerom danas dobija na važnosti i u velikom diktira vaše emocije, pa ćete biti više okrenuti stanju između vas dvoje. Svaki sukob bi vas mogao uzdrmati, pa vam se savjetuje da izbjegavate nezgodne teme. Nepovoljna pozicija Merkura u osmoj navodi i na česte sukobe uopće, pa je danas veoma važno da neke stvari i prešutite.

Lav

Vi ste se na ljubavnom planu našli u povoljnijem položaju. Nekim pripadnicima ovog znaka se smiješi iznenadni prekid jedne i početak druge veze. Ukoliko tu pravu osobu još niste sreli, večeras se svakako potrudite da budete na nekoj zabavi, jer je lako moguće da vam se kad najmanje očekujete ukaže prilika za nešto novo i uzbudljivo.

Devica

Predstoje vam ljepša dešavanja na ljubavnom planu. Očekuju vas prijatni trenuci sa voljenom osobom, kao i mnoštvo lijepih poznanstava. Današnji dan posvetite prijateljima, jer će vam oni itekako trebati. Kontakti sa drugima sada dobijaju na važnosti i vi ne možete, a da ovaj dan ne provedete u većem društvu. S poslovne strane ste sasvim sigurni u svoj uspjeh, pa ste barem danas opušteni.

Vaga

Ne brkajte posao i ljubav jer ćete vrlo brzo uvidjeti da ste se prevarili. Osoba koja vam je zanimljiva, interesiraju vas samo zato što je drugačija od vas, ali to ne znači i da je riječ o pravom izboru. Lako je moguće da ćete se prvi put morati suočiti sa odbijanjem sa neke strane pa je to još dodatni razlog da ne počinjete osvajačke poduhvate. Sjetite se samo da ćete svakodnevno morati da se susrećete čak i pri negativnom ishodu osvajanja.

Škorpija

Ukoliko ste tokom sedmice imali obaveze, ni ovaj dan vam neće proći u odmoru. Ukoliko ste bili malo rasterećeniji isto vam se piše, obaveze kucaju na vaša vrata i ne možete da im izmaknite. Neki pripadnici ovog znaka će se danas opredijeliti za osmišljavanje poslovne strategije za naredne radne dane, dok će drugima na pameti biti novi projekti. U kojoj god da ste kategoriji, očekuje vas naporan dan, ali okončan uspjehom.

Strelac

Vama sve ide kako ste i zamislili, novac, ljubav, prijateljstvo, pa i zdravlje u ovim hladnim danima nije vam bitnije ugroženo. Danas vam se savjetuje da ne pretjerujete sa trošenjem. Ono što je za vas dobro jeste da u kupovinu povedete nekog štedljivijeg ko će vam skrenuti pažnju i na cijene i na nepotrebnost svih stvari koje trpate u korpu. Iako vam se ideja možda neće dopasti u početku, na kraju ćete biti zahvalni zbog toga.

Jarac

Ovo je period u godini u kojem mnogi Jarčevi proslavljaju svoj rođendan, pa su samim tim puni energije i pozitivizma koliko se to već može reći za njih.Ukoliko spadate među slobodne pripadnike znaka vrijeme posvetite ljubavnim osvajanjima, jer je pravi trenutak za to. Prepustite se flertu i uživajte. Ukoliko ste pak zauzeti ovo je idealan dan da ga posvetite njegovanju onog lijepog u vašem odnosu sa partnerom.

Vodolija

Manje zdravstvene poteškoće bi mogle biti prouzrokovane namirnicama koje danas koristite u svojoj ishrani. Ne pretjerujte sa egzotikom i držite se isključivo onih provjerenih stvari. Pred vama je dan u kojem možete da učinite nešto kvalitetno za sebe, pa neka to bude odabrana ishrana bogata vitaminima. Isuviše začinjena hrana vam se ne preporučuje pa se držite podalje od nje.

Ribe

Svuda oko vas je ljubav i nježna osjećanja. Raspoloženi ste za romantiku u svim sferama. Slobodni pripadnici ovog nježnog znaka bi danas mogli da se zaljube , pa i da budu u iskušenju da nekome otkriju tajne svog srca. Oni zauzeti će učiniti sve da se voljena osoba kraj njih osjeti privilegovano. Pred vama je dan za ljubav u kojem ćete uživati cijelim svojim bićem , jer je ljubav jedino što vam je važno u životu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.