Dnevni horoskop za 26. novembar 2021.

Ne znaš što bi joj poklonio? Cvijeće ili nakit? Kažu da na to sve žene padaju..Ali, prijatelju, ona nije kao sve. Pa ona je tvoja. Što će joj cvijeće kada će već sutra biti samo suho lišće u vazi? I taj skupocjeni nakit od srebra i zlata, pa što će joj to? Ionako će s vremenom izgubiti sjaj. Nemoj je pokušavati kupiti. Učini nešto za nju. Iznenadi je. Kada hodate ulicama grada, zaustavi svakog prolaznika i reci mu:'Ovo je moja djevojka!’ A onda pogledaj njezin osmijeh, nije li lijepši od onog kojeg ima na licu kada joj kupiš cvijet? Odvedi je u park i otjeraj djecu s ljuljački kako biste se vas dvoje ljuljali. Probaj iščupati cvijeće s gradskog trga i pokloniti joj pred svima. Osmijeh ne silazi s njenog lica, ha? Kažem ti..sve materijalne stvari koje joj pokloniš proći će, zamijenit će ih neki bolji pokloni. A ovo, ovo ne prolazi. Svi ti događaji i zajedničke ludosti ostat će vječno u njezinom pamćenju. I znaš što? Svaki put kada ih se sjeti imat će onaj isti osmijeh. Osmijeh koji se ne može kupiti.

Dnevni horoskop za 26. novembar 2021.

Odaberite znak:

Ovan

Petak za vas ima samo jedno značenje, a to je dobar provod. Ovo je dan u kojem želite da se otresete svih obaveza koje ste imali u narednim danima kao i da se dobro zabavite u društvu vama dragih ljudi. Nećete skidati osmijeh sa lica, a vaše dobro raspoloženje svakako će biti primjećeno od strane ljudi iz okruženja.

Bik

Bikovi će i ovaj zadnji radni dan provesti upravo u poslu. Prija vam kada dajete neku vrstu doprinosa kako u svom poslovnom okruženju tako i u oblasti privatnog angažovanja, na šta god se ono odnosilo. S obzirom na veliku ljubav koju pripadnici ovog znaka gaje prema domu i svim poslovima oko njega, najviše rada i vremena ćete uložiti upravo tu.

Blizanci

Za Blizance je ovo dan za širenje vidika u svakom pogledu. Informacije dobijate sa svih strana, a vaša potreba da se pobliže upoznate sa svim eventualnim dešavanjima danas vas dovodi u situaciju da veći dio vremena provodite pretražujući internet ili čitajući. Ukoliko spadate među mlađe pripadnike znaka, dan je idealan za učenje.

Rak

Rakovi će danas biti skloni da jedan dio dana naprosto sijaju ljubav i sreću, dok drugu polovinu opet postaju zamišljeni i gotovo tužni. Vašoj hirovitosti je teško uhvatiti ritam, pa se nemojte čuditi što vas niko iz okruženja neće moći shvatiti. Ono što vam je danas potrebno jeste neki vid aktivnosti koji će vam okrenuti misli od turobnih stvari.

Lav

Lavovi su zadovoljni situacijom na svim poljima. Danas stvari gledate nekim drugim očima. Čini vam se da je trenutno stanje u vašem okruženju pogoduje nekoj vašoj zamišljenoj predstavi pa u sebi likujete , jer na kraju ipak sve ispada kako ste vi htjeli ili zacrtali. Ovaj put ste u potpunosti u pravu. Uživajte u prekrasnom danu koji je pred vama

Devica

Pojedinim pripadnicima ovog znaka će danas prioritet biti zdravstvena situacija koja je kod vas dosta dobra, ali ste vi više nego svjesni da to ipak ne znači da treba da se opustite i ne radite ništa. Bilo koji vid aktivnosti kod vas je više nego potreba, jer se samo dok radite osjećate i dobro i korisno, a samim tim zadovoljno.

Vaga

Vagice će se danas baciti u trošak. Naprosto ne možete da odolite izlozima i radnjama pored kojih prolazite, pa ćete nastojati da sebe usrećite nekom sitnicom. Za mnoge je dan povoljan i u ljubavnom smislu što ćete prvenstveno osjetiti kroz pojačanu pažnju partnera , a i veći broj komplimenata kojim će vas okolina zasipati.

Škorpija

Vi ćete danas uglavnom razmišljati o onom divnom odmoru koji vas čeka kada završite sa poslom. U mislima vam je toplina doma i ugodni trenuci uz omiljeno jelo i filmove. Ono što vam je trenutno više nego potrebno jeste da se dobro naspavate i uopšte odmorite prije nego što se upustite u neki vid društvenih aktivnosti koje će za vikend usljediti.

Strelac

Vama je danas više nego važno da obavite sve potrebne razgovore ili prosto da se što više angažujete oko nekih poslova koji su ostali da sačekaju zadnji tren. Pred nekim pripadnicima ovog znaka je i kraći put. Ukoliko ste planirali da se za vikend negdje odmorite, danas nastojte da obavite sve potrebne pripreme, kao i da provjerite rezervaciju.

Jarac

Jarčevima se smiješi dobitak. Novac koji za vas uglavnom istinski izvor zadovoljstva sada dolazi i vi ste više nego srećni što možete da ga osjetite u rukama. Odmah ste bolje volje i čini vam se da sve brige i problemi nestaju, a odnosi sa ljudima se popravljaju. Bez obzira na uzrok, lijepo je vidjeti vas nasmijane .

Vodolija

Vi se pitate šta je sa vašim zdavljem. Osjećate se malaksalo i to vam je dovoljno da pomislite kako nešto ne štima. Možda ste naprosto pretjerali sa aktivnošću u zadnje vrijeme pa vas vaše tijelo obavještava da mu je potreban odmor. Iako vam je mentalna aktivnost nesmanjena, na fizičku ćete morati da obratite više pažnje.

Ribe

Mnogi pripadnici ovog znaka dolaze do nekih zanimljivih zaključaka kada je o njihovom ljubavnom odnosu riječ, ali svoja osjećanja i uopšte misli danas će zadržati za sebe. Ono što je za vas tipično jeste da miješate maštu i realnosti, pa bi možda bolje bilo da prije nego uplovite u svoja razmišljanja , otvoreno razgovarate sa partnerom.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.