Dnevni horoskop za 27. septembar 2017.

Potrebno je mnogo istina da se stekne povjerenje, a samo jedna laž da se sve to izgubi.

Dnevni horoskop za 27. septembar 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Posao počinje ponovo da vas uzima pod svoje. Vi se čak i u ovoj oblasti ponašate kao kampanjac. Puštate da se obaveze nagomilaju, pa tek onda djelujete. Za sada vrijedno radite i nastojite da se pokažete u što boljem svijetlu. U vama se preobudio takmičarski duh , a kad se to dogodi vi prosto ne znate da se zaustavite.

Bik

Kod vas se situacija mijenja , pa iz neaktivnosti lagano prelazite u neku drugu fazu u kojoj se opet okrećete više umnom nego fizičkom radu. Za sada vam prija da se uhvatite neke vrste istraživanja i sakupljanja informacija u bilo kojoj oblasti djelovanja koja vas trenutno privlači. Vi ste svakako danas koncentrisaniji nego inače.

Blizanci

Umorili ste se jureći na sve strane i nastojeći da zadovoljite sve potrebe od poslovnih , pa do onih privatnih. Za sada želite da se isključite iz svega i malo opustite i odmorite što vi najbolje postižete uz odgovarajuću literaturu. Ono što vam je potrebno danas jeste inspirativno štivo koje će vas opustit od stresa , a ujedno vam dati neku interesantnu ideju.

Rak

Za sada balansirate između privatnog i poslovnog sektora u vašem životu i čini vam se da nemate ni trenutak vremena za sebe. Ipak, imate vrijeme koje vam je potrebno za ono što je za vas najbitnije, a to je svakako ljubav, pa ćete se na neki način uspješno relaksirati nakon napornog dana u društvu vama drage osobe.

Lav

Već prikupaljate energiju za nove poslovne obaveze koje su i ovaj put kod vas poprilično burno apektovane. Za sada možete očekivati da se pred vama odjednom stvori gomila poslovnih problema, ali srećom sa mogućnošću brzog iznalaženja rješenja koja će čak i vas da iznenade. Ni ne znate koje su vaše stvarne mogućnosti.

Devica

Vi se okrećete ljubavi i svim onim lijepim stvarima koje vam ona nosi u životu. Za sada vam je ugodno saznanje da je voljena osoba tu za bilo koju vrstu dogovora koji vi u dvoje planirate da sprovedete danas. Ne bi bilo loše da se posvetite nekoj vrsti zajedničkih aktivnosti ili da zadovoljstvo potražie u hobiju koji vas oboje privlači.

Vaga

Konačno odmor, mada ne u onoj mjeri u kojoj očekujete. Ipak, kako bilo da bilo vama je saznanje da je telefon umuknuo i da ste slobodni od većeg dijela obaveza donijelo pravo olakšanje. Imate želju da se bacite na krevet i zaspite, što je ovaj put najbolje što možete da učinite za svoje iscrpljeno tijelo.

Škorpija

Danas ćete se i vi okrenuti tražnju pomoći ili naprosto savjeta za neki od problema na koji ćete naići, najvjerovatnije u za vas bolno osjetljivom području finansija. Umjesto da se jedite okrenite nekoliko telefonskih borjeva i zatražite uslugu. Iznenadiće vas sazananje da imete više prijatelja nego što se nadate.

Strelac

Vi ćete se danas posvetiti nekom od unosnijih hobija ili naprosto brzom i lakom načinu dolaženja do novca. Ono što vam treba jeste da se na neki način stanje na računu uveća, a trenutno je to izvodivo samo preko rizičnijih vidova poslovanja ili neke vrste igara na sreću. Imajte na umu da će ovo drugo upaliti samo ako ste zagriženi igrač.

Jarac

S obzirom na Mjesec u znaku Škorpije može se reći da ste veoma emotivno nastrojeni prema vašim najbližima danas . To je s jedne strane dobro, jer ćete im uspjeti pokazati koliko vam znače kao i kakva je njihova uloga u vašem životu , što će neke od odnosa dodatno produbiti. Posebno vam je važan odnos sa partnerom koji sada naprosto cvjeta.

Vodolija

Vi ste umorni i iscrpljeni od napora koje ste ulagali u različite vidove kontakata u zadnje vrijeme, a naročito u one ljubavne prirode. Ne spadate u osobe koje se uvijek daju u potpunosti, pogotovo ne u one koji su spremni da se žrtvuju za partnera, ali sada sve to činite. I ne samo da činite već se odričete svojih potreba zaradi onog drugog.

Ribe

Što se vas tiče danas vas zanima samo dobar provod. Prijatelji su ono što vam je jedino važno pa ćete vrijeme nastojati ispuniti sa njima. Da se vas pita idealno bi bilo da sa jedne kafe idete na drugu i tako do večeri koju biste začinili izlaskom, ipak, dnevne obaveze vam neće dozvoliti toliko opušten pristup.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.