Dnevni horoskop za 28. avgust 2016.

Oni kojima je suđeno uvek se nađu ponovo. Možda će ih staza katkad odvesti drugima, ali oni se nikada zapravo ne izgube.

Dnevni horoskop za 28. avgust 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Najradije biste otputovali negdje daleko gdje vas niko ne bi mogao naći i gdje biste , otprilke, imali šansu da ispočekta krenete sa svim stvarima u životu sa kojima ste trenutno nezadovoljni. Ako malo bolje pogledate oko sebe, vidjećete da nije potrebno da otputujete, nego da se bacite na mijenjanje onog što vas nervira.

Bik

Nimalo ugodno danas za Bikove. Bićete poprilično rasijani i skloni mrgođenju na sve i svašta. Ukoliko vas ophrvaju loše misli, možete da se od njih odbranite jedino nabrajajući sve ono što vam ide od ruke i sa čime ste zadovoljni. Mislite o onom što imate, umjesto o onom što nemate, zvjezdana je poruka za vas.

Blizanci

Neki od vas bi danas mogli pomisliti da se vrate staroj ljubavi. Misli će vas vući u te vode, ali ako se na tako nešto i odlučite, budite spremni na ponovni neuspjeh te veze. Inače, ako niste uspjeli da naplatite nešto ranije ili vam je neko ostao dužan novac, danas biste to pitanje mogli ponovo pokrenuti.

Rak

Posao i zdravlje vas najviše okupira danas. Kad je o zdravlju riječ, razmišljate o posjeti ljekaru. Glava vam je ugrožena , pa obratite pažnju na simptome u vidu zubobolje, zapušenog nosa ili upaljenog grla. Krajnje je vrijeme da to razriješite. Kad je o vašem poslu riječ, bićete zadovoljni poduzetim koracima, koji će na duže staze i te kako da se isplate.

Lav

Ukoliko ste roditelj, danas se posvetite djeci. U vremenu provedenom sa njima ćete naći izvor pravog zadovoljstva. Što se tiče vas i vašeg raspoloženja danas, mogli biste da osjetite umor i više nego inače, koji ukazuje na to da vašem organizmu nešto nedostaje. Unesite dovoljno vitamina i odmorite malo. Pritisak bi vam takođe mogao varirati.

Djevica

Vi biste danas mogli osjetiti pojačanu potrebu da vrijeme provedete u okviru vaše porodice ili nekog sličnog intimnijeg okruženja. Prija vam društvo istomišljenika , pa ćete nastojati da se okružite njima. Nastojte da se naoručate pozitivnim mislima i da se na taj način regenerisani priremite za sutrašnji buran kraj poslovne sedmice.

Vaga

Vagice bi danas mogle da se nenadano nađu na kraćem putovanju. Prijala bi vam promjena sredine, pa vam se savjetuje da , ukoliko se ta prilika ukaže, odete. Lako je moguće da ćete dan provesti u prilično užurbanom tepu , ali će vam to i odgovarati. Mlađi članovi porodice očekuju vaš savjet u nekom za njih bitnom pitanju.

Škorpija

Škorpije bi danas mogle da se upuste u kalkulisanje o mogućnostima dodatne zarade.Vaše misli i htijenja će danas biti okrenute ka sticanju novca ili uvećanju već postojećeg iznosa. Ukoliko ste kladioničarskog duha, mogli biste se naći u iskušenju da se okušate u nekoj od igara na sreću. Zvjezde vam tu obećavaju promjenljivu sreću.

Strijelac

Danas su Strijelčevi izvrsno raspoloženi! Dobre ste volje i želite da to pokažete svima oko vas. Na poslu ste izuzetno preduzimljivi i spretni, a vaša energija i dobra volja djeluju zarazno na kompletno okuruženje. Danas ćete pokazati šta znači biti pokretačka snaga nekog kolektiva i demonstrirati koliko je važno biti timski igrač.

Jarac

Bićete malo tužni, ali više zbog toga što ćete se sticajm prilika osjetiti izolovano od ljudi iz okruženja. To što sa nekim ne dijelite iste stavove ili životni stil ne znači ništa drugo do da ste dosljedni sebi. Ako malo bolje razmislite vidjećete da i treba da se držite onog što vi mislite da je ispravno, a ne onog što misli okolina.

Vodolija

Vi ste srećni kad srećete prijatelje, a danas biste mogli da ih sretnete na tone. Ni jedan znak ne sklapa prijateljstva tako lako i tako spontano kao vi! Naprosto volite ljude i cijenite raznolikost ideja, pa ćete , ko god vam se učini interesantnim ili dovoljno kreativnim , biti u iskušenju da ga danas uvrstite u krug prijatelja.

Ribe

Vi ste danas okrenuti poslu, kao da ništa više na svijetu ne postoji. Držite da treba da se maksimalno usmjerite ka cilju koji ste sebi zacrtali i da sada date sve od sebe da ga realizujete u što kraćem roku. Vaše misli su trenutno usmjerene ka karijeri i profesionalnom napretku . Punu podršku partnera već imate.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.