Dnevni horoskop za 28. jun 2018.

U principu, vrlo je jednostavno biti sretan i nasmijan kada raščistiš sam sa sobom par stvari. Neki će te napustiti, mahni im i poželi sretan put. Neki će te iznevjeriti, ne uzimaj im za zlo, zbog njih si mudriji i snažniji. Neko će ti pružiti ljubav i zgrabi je. Jer, možda je baš ta ljubav tvoja sreća.

Dnevni horoskop za 28. jun 2018.

Odaberite znak:

Ovan

Ukoliko želite da upišete novi kurs ili da dopunite svoje obrazovanje, današnji dan je idealan za aktivnosti te vrste.Neki od vas će ovaj planetarni uticaj iskoristiti za čitanje zanimljive literature više zabavnog nego naučnog karaktera. Bez obzira na to u koju grupu spadate, imaćete izraženu potrebu da vrijeme provodite u kući.

Bik

I danas ste skloni analiziranju bića i pojava. U vama se probudila želja da dublje spoznate svijet oko vas. Skloni ste osamljivanju, pa đe se vaši najmiliji zabrinuti. Prijaće vam da šetate ili vrijeme provodite u prirodi. Kad je o partneru riječ, osjeća da ste se distancirali, pa bi bilo dobro da mu pokušate objasniti razloge vašeg povlačenja u sebe.

Blizanci

I današnji dan je povoljan za Blizance. Opet ste u pokretu, okruženi ljudima, a kad je riječ o društvenim zbivanjima, naprosto ne znate gđe biste prije da idete. Ukoliko ste zauzeti, očekuju vas lijepi trenuci u dvoje, a ako ste među slobodnim pripadnicima ovog znaka, avantura je na pomolu. Neko zanimljiv bi vam se mogao ušetati u život.

Rak

Osjećate da ste negđe napravili propust , kako u poslovnom , tako i u privatnom životu. I danas je naglašena briga za zdravlje, pa se u tom smislu aktivirate. Vrijeme je da povedete računa o ishrani i da za promjenu pojedete nešto zdravo. Organizam vas upozorava da mu nešto nedostaje, zato se malo više pozabavite planiranjem obroka.

Lav

Lavovi su i danas okupirani ljubavnom stranom svog života, na kojoj im u zadnje vrijeme i ne ide baš najbolje. Niste navikli na takvu situaciju, pa vam je i ego povrijeđen, ali ste odlučili da ne odustajete. Pazite da ne postanete prenapadni ili da osobi čiju naklonost želite da steknete ne počnete dosađivati.

Devica

Vama je neophodan odmor. Prenapeti ste i osjećate da ćete naprosto eksplodirati ako nastavite ovim tempom. Kad je o kontaktima riječ, držite se provjerenih prijatelja. Prijaće vam njihovo društvo, ali u malim dozama. Skloni ste čaprkanju po svim tajnama ovog svijeta, pa je moguće da iskopate nešto što vam se neće dopasti.

Vaga

Vi i danas radite. Dnevni raspored vam je poprilično gust, pa očekujte da ne ostvarite baš sve što ste zacrtali. Pojačana je mogućnost neplaniranih poslovnih puteva ili ćete doći u situaciju da se nešto, za šta ste mislili da će vam trebati malo zakomlikuje i uspori vas. Veći dio dana provešćete šaljući mailove i telefonirajući.

Škorpija

Vi biste da se danas odmorite i opustite, ali čini se da će vaše želje biti jedno, a stvrne mogućnosti nešto drugo. Po svemu sudeći pred vama je dan pun dešavanja kako na poslovnom , tako i na privatnom planu. Akcenat je ipak više na poslovnim dešavanjima u kojima bi vas mogao zateći nagli preokret situacije u vašu korist.

Strelac

Danas ste osjećajniji nego inače. Kao da se vaša saosjećajna nota udovstručila, bićete voljni da saslušate druge, pa i da im pomognete, ako je moguće. Nastojte da ne pretjerate, jer nije nužno da budete rame za plakanje svakom ko zakuca na vaša vrata u toku dana. U ljubavi vas očekuju brojna prijatna dešavanja.

Jarac

Ukoliko se okrenete ljubavi , pred vama je jedan lijep dan. Sve druge oblasti su vam lošije aspektovane. Raspoloženje vam nije najsjanije, ali to se može pridati i vremenskim promjenama na koje vi reagujete, čak i više nego pripadnici ostalih znakova. Nervozni ste, pa je mogućnost sukobljavanja sa neistomišljenicima povećana.

Vodolija

Vodolije današnji dan koriste za druženja. Iskoristićete vrijeme da se sretnete sa svim onim dragim ljudima, sa kojima to tokom sedmice niste uspjeli, zbog silnih obaveza koje ste sebi natovarili na glavu. Moguće je i da ostvarite nova poznanstva koja će brzo prerasti u prijateljstva, što nije iznenađujuće, ako se uzme u obzir koliko vi volite ljude.

Ribe

Izgleda da to što je četvrtak u vašem životu ne igra bitnu ulogu. Naime, vi i danas radite istim tempom. Ovaj put vam to ne pada teško, mada ne bi bilo na odmet da ste nekad slobodni ili bar u stanju da sami raspolažete onim vremenom koje se u vašem životu samo vodi kao slobodno. Smanjujte radni tempo krajem sedmice!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.