Dnevni horoskop za 29.8.2014.

Nema vremena za svakodnevnu dosadu. Postoji vrijeme za rad. I vrijeme za ljubav. To ne ostavlja prostor za neko drugo vrijeme.
Coco Chanel

Dnevni horoskop za 29. august 2014.

Ovan

Danas je idealan dan za izlaske i uopšte bilo koji vid kontakata sa vama dragim osobama. Prijatelji će vas okružiti, htjeli vi to ili ne i naprosto obasuti pozivima za druženja. S obzirom na to da ste se zaželjeli nekog malo opuštenijeg razgovora, dobro će vam doći da promijenite mjesto izlaska i saznate koji su to novi lokali u gradu.

Bik

Djelujete snalažljivo u različitim poslovnim susretima, ali osjećate i dodatnu odgovornost za svoje postupke. Imate utisak da se od vas očekuje mnogo više nego što možete da učinite u određenim situacijama. Nema potrebe da dajete ishitrena obećanja, partner pažljivo analizira vaše ponašanje. Prihvatite iskreni razgovor i nečije primjedbe zarad boljeg uzajamnog razumijevanja.

Blizanci

S obzirom na to da je sada svaka vaša misao okrenuta poslu, vi ćete se najvjerovatnije malo više zadržati na riješavanju nekih dnevnih dilema i uopšte obaveza koje imate u poslovnom smislu. Za sada vam je najvažnije da je u ovoj oblasti ispunjen kriterijum koji ste sebi zacrtali, kao i da je plan koji imate do najsitnijih detalja sproveden.

Rak

Od krajnje ljubavne euforije vi postepeno padate u krajnju tugu, ali ne zbog ljubavi, već zbog osjećanja nemoći koje vas sada prožima. Imate mnoštvo obaveza koje ćete na neki način morati da ispoštujete, ali su vam rokovi izuzetno kratki i vi se već pribojavate da niste na nivou akcije koja je pred vama. Ne paničite, sve možete i hoćete obaviti na vrijeme.

Lav

Za sada ste se pomalo uhvatili nekih sanjarenja o idealnoj vezi, kao i o potencijalnom partneru s kojim biste ju mogli ostvariti. Svjesni ste da na javi tako nešto nije moguće, ali vas to ne spriječava da se i dalje upuštate u maštanje. Zauzeti pripadnici znaka uživaju uz partnera, a slobodnima se smiješi novo poznanstvo.

Djevica

Posao, posao i samo posao je ono što karakteriše vaš dan. Vi danas radite i zaista se dajete u potpunosti svemu što od vas dnevne aktivnost iziskuju, jer je to način na koji vi pokazujete da vam je do nečeg izuzetno mnogo stalo. Iako se u ovom konkretnom slučaju radi o projektu osjećate se toliko odogovrnima da na sebe uzimate i tuđe zadatke.

Vaga

Vi živite od sitnih zadovoljstava među kojima je zasigurno ljubav i ljubavni kotakti jedno od bitnijih. S obzirom na to da uživate u flertovima danas je vaš dan. Nailazite na mnoštvo mogućnosti i osoba koje vam prilaze sa različitim interesovanjima , što kod vas izaziva potrebu da se dokažete u svojim osvajačkim sposobnostima.

Škorpija

Vi ćete se danas iznenaditi pozivom ili pismom iz inostranstva. Neki prijatelji za koje ste već mislili da su vas zaboravili su odlučili da vam se jave i na taj način vam daju do znanja da misle na vas. Vrijeme uglavnom provodite u porodičnom okruženju. Godi vam mir koji nailazite jedino u svom domu, pa se danas u njemu najviše zadržavate.

Strijelac

Nekim pripadnicima ovog znaka dan je pod simbolikom dobijanja važne vijesti. Ona može biti i pozitivna i negativna, ono što je bitno jeste da stiže krajnje neočekivano i da je lako moguće da ćete vi biti među zadnjima koji će za nju saznati. Pred vama su brojni telefonski pozivi i uopšte kontakti sa bliskim osobama kojima ste danas potrebni.

Jarac

Vaš primarni interes kada se o budućnosti i svim planovima koje za nju imate radi jeste novac. Oko njega se sve vrti, pa između ostalog i to kuda ćete da usmjerite svoje dalje djelovanje i aktivnosti. Danas pokušavate da tu misao sebi stavite kao vodilju za sve što budete radili ili uopšte za sve poslove za koje se budete opredjeljivali.

Vodolija

Vi ste danas podložni uticajima okoline, pa biste trebali da se malo više pozabavite sa biranjem osoba sa kojima ćete kontaktirati. Trebalo bi da se distancirate od svih onih koji vašu dobrotu žele iskoristiti da bi se na neki način rasteretili i sa svojih pleća skinuli dio tereta. Zadnje što vam treba sada je da nekome budete rame za plakanje.

Ribe

Vi ste se okrenuli nekom sopstvenom svijetu, tačnije analiziranju asimiliranih podataka, ili bolje rečeno osjećanja naročito kad je o ljubavnom odnosu koji imate riječ. Za sada sebično uživate u svim lijepim stvarima koje sa te strane dobijate, a partneru dajete samo tajanstvene osmijehe i tišinu koji bi on sam trebalo da rastumači.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.