Dnevni horoskop za 3.9.2015.

Čak i lijepa žena se osjeća nesigurno ako voli pogrešnog muškarca. A to što je čini prelijepom je muškarac koji je tretira kako treba.

Dnevni horoskop za 3. septembar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Posvetite se učenju i onim stvarima koje bi vam u tom smislu mogle donijeti željeni napredak. Za sada vam ide dovoljno dobro da se potrudite da sa radom i projektima te vrste i nastavite. Na kraju krajeva entuzijazam kojim zračite je dovoljan da vas natjera da se još više aktivirate i sebi dopustite da se u nečemu novom okušate , pa i da ponekim trofejom ove vrste ukrasite svoju ionako bogatu biografiiju.

Bik

Danas ste pomalo nervozni i skloni da se prema ljudima ophodite kao prema nužnom zlu. Ne dopada vam se ideja da vas neko na bilo koji način ograničava ili pokušava uputiti u to kako šta da radite. Otresiti ste i svađalački nastrojeni, pa ste danas sjajni za izbjegavanje! Ne čudite se ako dobar dio dana provedete sami. Niko ne voli namrgođena lica oko sebe, pa ukoliko želite društvo, nastojte da promjenite stav.

Blizanci

I danas ste uglavnom okrenuti romantičnim dešavanjima i nastojanjima da svog partnera iskreno obradujete nekim novim poklonom koji nije nužno materijalne prirode. Više se radi o gesti kojom ćete nastojati izraziti sve ono što iskreno osjećate i mislite. Voljena osoba će vam se u tom smislu odužiti, što će svakako kod vas izazvati novu plimu emocija, a srećni osmijeh danas nećete skidati sa lica.

Rak

Trenutno ste se usredsredili na svoje zdravlje i sve ono što ono za vas predstavlja. Ukoliko i imate nekakav problem sada se nećete isuviše zamarati sa mogućnostima koje su pred vama , a koje vam na neki način nameću da se malo ozbiljnije pozabavite sa mjerama liječenja. Svjesni ste da činite onoliko koliko možete i da ćete se u budućnosti morati više potruditi da svoje ionako krhko biće sačuvate od bolesti koje vrebaju.

Lav

I danas ste se posvetili radu na poboljšanju vaših odnosa sa najbližima. Prija vam saznanje da se oko vas uglavnom nalaze draga lica i da ćete se u ovom danu barem uspijeti kvalitetno odmoriti. Za sada vam se i preporučuje da se držite samo onog što vam prija, bez obzira na to da li se radi o nekom vidu sportskog angažovanja ili zanimljivom hobiju koji imate ili o kontaktima sa porodicom ili prijateljiima.

Djevica

Vama je potrebno da se na neko vrijeme smirite u svom okruženju sami sa svojim mislima i htjenjima i da dobro razmislite kuda će vas vaš put dalje odvesti. Imate sklonost ka tome da se manje ili više angažujete oko uređenja svog životnog prostora i da na taj način sebi priuštite neko vrijeme koje je potrebno da sredite svoje misli i želje. Niste načisto sa tim kuda biste dalje, pa vam je potrebno vrijeme da izvažete sve za i protiv.

Vaga

Vi ste svakako malo više usmjereni na osvajanja , a malo manje na ostale stvari. Vraćate se u element! Bilo vam je potrebno samo malo više volje i kretanja među novim licima da dobijete inspiraciju i želju za nekim novim dogodovštinama na ovom polju. Sada ste ponovo na sceni i sa lakoćom samo vama znanom osvajate sve koji vam se približe. Majstor ste komunikacije putem pokreta tijela, pa ju i danas obilato koristite.

Škorpija

Novac je nešto što vam je i danas na pameti. Raduje vas i sama pomisao da ćete u narednim danima više profitirati na osnovu nekih samo vama znanih tokova. Osjetili ste miris novca i sa njim miris uspjeha koji vas je povukao na jednu novu stranu. Imate jaku želju da sebi priuštite samo komfor i da se na taj način odijelite od običnih smrtnika koji vas okružuju. Skloni ste da se zanosite trenutnim srećnim preokretom.

Strijelac

Ne pokušavajte da se danas hvatate nekih ozbiljnijih priča o vašem ljubavnom odnosu ukoliko niste sasvim spremni da čujete i kritike. Ono što je partner trenutno pripremio za vas je svojevrstan test na kojem teško da ćete uspjeti da se provučete ukoliko se ne postarate da se na sva pitanja dobro pripremite. Za sada bi vam najbolje bilo da se do izvjesne mjere suzdržite od skretanje teme na pitanja od važnosti za opstanak vaše veze.

Jarac

Partner se zaista ponašana neuobičajeno , ali je to samo znak da ga nešto trenutno muči i da se nastoji sam izboriti sa svojim poteškoćama. Ne navaljujete na njega sa pitanjima, jer ćete ionako prije ili kasnije saznati sve o čemu se radi. Za sada se samo držite onog ustaljenog položaja dobrog slušaoca i ruke podrške. Ne bi bilo zgoreg da mu otvorenije iskažete vašu ljubav , jer ćete ga tako ohrabriti da vam se povjeri.

Vodolija

Još jedan sjajan dan za druženje i kontakte sa vama dragim i bitnim ljudima. Nije vam baš najbolje vrijeme da se držite nekih ozbiljnijih tema, za sada bi vam dobro bilo da se usmjerite na nešto laganijeg karaktera. Ne prijaju vam nikakve vrste ograničenja niti bilo kakvih savjeta kad je vaš današnji plan aktivnosti u pitanju. Bićete skloniji da rigorozno branite svoju teritoriju kao i da se malo više usmjerite na sebe.

Ribe

Nastojite da se više nego inače držite nekih pitanja koja bi bila od velike važnosti za vašu budućnost. Kao da ste se odlučili da odjednom sve uradite u rekordnom roku. Za sada ne bi bilo loše da se nastojite malo bolje organizovati i da se na taj način pripremite za sve ono što vam predstoji. Pred vama je buran period u kojem ćete se više nego do sada držati pomisli da morate uspjeti pa po koju god cijenu to bilo!

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.