Dnevni horoskop za 3. decembar 2016.

Zamisli spremate se da izađete i ona ti kaže da ima šta da obuče i da je spremna za 5 minuta. Pa to je tačno neka poremećena žena.

Dnevni horoskop za 3. decembar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Prvi dan vikenda možete u potpunosti da uživate u ljubavi i svemu onom što vam ona nosi. Pred vama je sjajan dan za sve vrste osvajačkih pohoda, a ukoliko ste zauzeti, možete očekivati priliv strasti u vašem odnosu koji će doprinijeti njegovom kvalitetu, a i tome da se bolje osjećate. Danas energiju crpite iz pažnje koju dobijate.

Bik

Vi ćete svoje nastojanje da se povučete od svega đelimično uspjeti sprovesti u đelo. Pred vama je dan u kojem ćete ipak morati da obavite niz priprema za predstojeću radnu sedmicu, pa dio obaveza vam kuće nećete moći zaobići. Zatražite pomoć vama bliskih i dragih osoba jer će vam danas zasigurno izaći u susret.

Blizanci

Mnogim pripadnicima ovog znaka smiješi se vikend pun poziva i kretanja. S obzirom na to da ste se danas namjerili na malo intenzivniji tempo kad je o društvenim zbivanjima riječ nije za začuditi se , ukoliko pretjerate i na kraju dana se usljed sve te jurnjave osjetite pomalo iscrpljeno. Umor ne liječi ništa kao dobar san, a sutra je neđelja, pa uživajte.

Rak

Nova novčana sredstva vam pristižu kad ste to najmanje očekivali. Ovaj slučajni izvor zarade će vas veoma obradovati. S obzirom na to da ste trenutno u situaciji kad vam je novac izuzetno bitan ovaj nenadani dobitak će vam dobro doći. Ukoliko ste se danas namjerili na trošenje , savjetuje vam se da se obuzdate.

Lav

Mjesec u znaku Škorpije donosi vam pojačanu želju za ljubavlju, što će vas natjerati da priđete osobi koja vam je zapala za oko. Ukoliko ste zauzeti, možete očekivati da od voljene osobe dobijete prave izlive nježnosti. Svi pripadnici znaka danas naprosto zrače šarmom koji će ljudi iz vašeg okruženja itekako primijetiti.

Djevica

Pomalo ste zamišljeni danas. Moguće je da ćete sebi natovariti poveći broj privatnih obaveza od kojih naprosto nećete moći da se usredsredite na bilo šta drugo. Ipak, kako stvari stoje, za vas je bolje da sve što možete razriješite danas, pa da u narednu sedmicu uđete bezbrižni i sa olakšanjem.

Vaga

Vi ćete se danas najvjerovatnije okrenuti samo druženjima i razonodi. Sve što ima za cilj opuštanje kod vas je favorizovano. Danas ste odlučni da se odmorite od svega i da pustite svakodnevne probleme i brige barem do poneđeljka kada ćete ponovno da se uhvatite u koštac s njima. Sada treba da napunite baterije.

Škorpija

Vaši planovi se danas vrte oko poslovnih mogućnosti koje tek planirate da sprovedete u đelo. Imate jasno zacrtane ciljeve od kojih nećete tako lako odustati. Bolje rezultate mogu očekivati oni pripadnici znaka koji se bave nekim vidom umjetničkog izražavanja. Za ostale, bez obzira na njihovu želju, sve teče po ustaljenom ritmu.

Strijelac

Još jedan dan sa naglaskom na zabavi i ludom provodu je pred vama. Htjeli vi to ili ne nećete moći izbjeći neko veće okupljanje, ali vam zasigurno neće biti žao. Zvjezde vam obećavaju odličan provod i dovljnu količinu zabave, kao i zanimljivih poznanstava, od kojih će neka na vas ostaviti i dublji utisak.

Jarac

Ponovo ste u nekoj zabrinutoj fazi. Vi se naprosto ne možete odvojiti od crnih misli pa makar one i ne bile opravdane. Sama naznaka da nešto može poći po zlu vama je dovoljna da utonete u negativna prognoziranja događaja. S obzirom na to da u životu ne možete naići na čiste situacije, moraćete da se privkavate na poduzimanje rizika u manjoj mjeri.

Vodolija

Izvrstan dan za sve romantične susrete, bilo da se radi o početku novog odnosa ili o nekom već postojećem. Zračite tako da vam je gotovo pa nemoguće odoljeti, što vaš partner danas itekako osjeća, a i iskazuje. Uživajte u lijepim trenucima u dvoje i potrudite se da mu danas pokažete koliko vam znači.

Ribe

Vi najvjerovatnije imate još ponešto za odraditi pa ćete se danas više posvetiti poslovima, mada ne bi bilo loše da malo pažnje obratite i na zdravstvenu situaciju. S obzirom na to da ste skloni nezdravoj ishrani, danas biste mogli osjetiti poteškoće sa želucem. Pokušajte da ovaj dan posvetite rasterećenju organizma kroz jednodnevnu dijetu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.