Dnevni horoskop za 3. juni 2016.

Tvoje je da voliš, moje je da ti dajem razloge da ne prestaješ.

Dnevni horoskop za 3. juni 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Danas će vaše misli biti okrenute ka dalekim zemljama i novim kulturama. Pomalo ste tužni i skloni da se u mislima vraćate na ono što je bilo. Trebali biste da se zadržite na onom lijepom što je trenutno u vašem životu i da se okrenete stvarima na koje imate uticaja. Posao vas neće čekati, kao ni mogućnosti koje se otvaraju na tom planu.

Bik

Ukoliko ste se odlučili za neke ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom trebali biste da porazmislite još malo o načinu na koji želite da joj saopštite to što imate na umu. Danas su vam emocije poprilično uzburkane , pa se ne biste trebali upuštati ni u kakvu vrstu dogovora , niti razgovora na ovom polju.

Blizanci

Lijep period za ljubav. Ukoliko ste se danas odlučili na neku vrstu unapređenja postojeće veze ili otpočinjanje nove zvijezde vam ukazuju na pozitivan razvoj događaja. Danas ćete plijeniti pažnju suprotnog pola šarmom i vedrinom kojim ćete zračiti. Stvar je u tome da se osjećate zadovoljno , a samim tim i spremno na nove poduhvate.

Rak

Vi ste zainteresovani za dešavanja na poslovnom planu. Trenutno ste sasvim okrenuti novim mogućnostima širenja sfere svojih poslovanja, pa ćete se danas upustiti u aktivnosti koje su u vezi sa tim. Novca imate dovoljno , što vam je jedna od bitnijih stvari trenutno, jer su vaši potrošački apetiti porasli. Zvijezde vam šalju dobre vijesti.

Lav

Lavovima je danas najvažnije da ostave dobar utisak gđe god da se pojave. Posebnu pažnju ćete posvetiti svom izgledu i nastojaćete da se dopadnete gotovo svima. Vaša uobičajena žeđ za ljubavlju je danas posebno naglašena, pa će te se dati u nove osvajačke pohode. Oni zauzeti pripadnici znaka će veći dio vremena provesti sa voljenom osobom.

Djevica

Vaše intelektualne sposobnosti su nešto na šta ćete se danas posebno osloniti. Potreba za dokazivanjem na metalnom planu je kod vas trenutno izraženija. Danas ćete veći dio vremena provesti kod kuće tražeći nove informacije u oblasti koje su predmet vašeg interesovanja. Imate u planu da proširite svoje saznajne vidike.

Vaga

Nekim pripadnicima ovog vazdušnog znaka je dan u znaku komunikacije, brojnih kontakata i uopšte susreta sa vama dragim ljudima. Danas ćete vrlo malo vremena provesti sami ili u kućnoj atmosferi. Društvene aktivnosti zahtijevaće da se angažujete oko različitih vrsta dešavanja i da se pojavite na više manifestacija zabavnog tipa.

Škorpija

Nekim pripadnicima ovog znaka slijedi novčana dobit. Imate dovoljno vremena da se pripremite za sve izazove na poslovnom planu, pa shodno tome i da se prilagodite novonastalim promjenama. Dan je pogodan za bilo koju vrstu ulaganja, kao i pokretanje štednje ili razmatranje nekog vida osiguranja.

Strijelac

Vi ste danas posebno dobre volje. Kako i ne biste bili kad vam sve ide onako kako ste zamislili. Kad je o poslu riječ situacija je pod kontrolom, a vi biste mogli dobiti konačno priznanje svojih poslovnih sposobnosti. Na privatnom planu možete očekivati ugodne vijesti od strane bliskog prijatelja koje će samo pojačati osjećanje sreće.

Jarac

Loše ste volje, što može biti posljedica bilo čega u vašem slučaj. Ipak, najviše pažnje danas posvetite svom zdravlju koje je i onako ugroženo. Vi koji ste osjetljivi na klimatske promjene danas ćete se osjećati posebno ranjivo. Za mlađe pripadnike znaka, naglasak je na polju obrazovanja. Sada je vrijeme da se u toj oblasti više aktivirate.

Vodolija

Vi ćete se danas opuštati u društvu vama dragih ljudi. Prijatelji koji su vam već neko vrijeme jako nedostajali će danas igrati značajnu ulogu u vašem životu. Sa nekima od njih ćete se upustiti u planiranje zajedničkog projekta koji će na kraju donijeti uspijeh. Ukoliko planirate neki vid poslovnih aktivnosti sa njima, vrijeme je da ih pokrenete.

Ribe

Dan je izuzetno dobar za one pripadnike znaka kojima je karijera jedna od bitnijih životnih segmenata. Lako je moguće da danas povučete odlučujuće poteze na ovom planu. Uopšte, svaki vid poslovne aktivnosti vam je dobro aspektovan , pa biste se trebali više usmjeriti u pravcu realizacije vaših ciljeva na ovom polju.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.