Dnevni horoskop za 3. septembar 2023.

Ako biraš između dvije osobe, uvijek izaberi drugu, jer da voliš prvu, druga nikad ne bi ni postojala.

Dnevni horoskop za 3. septembar 2023.

Odaberite znak:

Ovan

Vi ćete se danas uglavnom držati nekih lijepih dešavanja i ljudi koji bi vam trebali obezbjediti malo mirniji dan. Inače, nedjelju provodite smirenije nego što vam to priliči. Kao da ste se uspavali, zasitili burnih provoda, pa se više priklanjate sjedeljkama uz neobaveznu priču i uopšte druženje sa ljudima koji vm pomažu da se opustite.

Bik

Vi ste danas raspoloženi da pomognete nekom od članova vaše šire porodice da se izbori sa poteškoćama u koje je zapao, bez obzira na to da li se radi o poslu ili uopšte nekim privatnim dešavanjima. S obzirom na to da ste bez imalo premišljanja pružili ruku podrške, očekujte da će vam se to vremenom lijepo uzvratiti.

Blizanci

Vi ste i danas raspoloženi za rad, ali opet onaj intelektualnog tipa. Najradije biste se u toplom domu zavukli u krevet uz neku omiljenu knjigu ili se prepustili diskusiji o nekom svjetskom problemu sa dragim prijateljem. Potrebna vam je intelektualna stimulacija da biste se upustili u razgovor, koji bi ,s obzirom na vaše raspoložnje,mogao trajati satima.

Rak

Niste najsrećniji ni najzadovoljniji danas, mada nije baš da vam nešto u životu fali. Prije će biti da vaše raspoloženje oslikava vremenske prilike proteklih dana. Kako je vani čas kiša čas sunce , tako je i u vama. Ne bi bilo loše da prošetate po gradu i pogledate šta se sve nudi kad je o rekreaciji riječ. Malo fizičke aktivnosti bi vam prijalo.

Lav

Nedjelja ni na vas neće imati najpozitivniji uticaj. Osjećate se pomalo beskorisno i besposleno, a ako se opet upustite u traženje neke aktivnosti koja bi vam ispunila vrijeme ,učiniće vam se da za nju nemate dovoljno snage niti volje. Pa ko bi vam ugodio? Shvatite da je ključ vašeg zadovoljstva , a i nezadovoljstva u vama samima .

Devica

Za vas je ovo dan u kojem partnerski odnosi igraju značajnu ulogu. Sve vam je ljepše i bolje kada je tu voljena osoba, kao da ste stavili ružičaste naočale ništa ne može da pomuti vaš današnji optimizam. Zračite vedrinom i ljubavlju, što je , ruku na srce, kod vas zaista rijetka pojava. Naprosto ste odlučili da se ne nervirate i da uživate.

Vaga

Mnogi pripadnici ovog znaka nisu najpažljiviji kad je o njihovoj zdravstvenoj situaciji riječ. Trebali biste malo više da se postarate za svoju ishranu, te da pažnju obratite na unos vitamina. Ne bi vam bilo na odmet da smanjite količinu slatkiša koje uzimate , ukoliko ne želite da nagomilate kilograme.

Škorpija

Za Škorpije je ovo zaista jedan izvrstan dan. Sjajno se osjećate, puni ste energije, imate dovoljno ljubavi i podrške od strane partnera , pa su svi uslovi da budete zadovoljni tu. Uživate u planiranju svojih dnevnih aktivnosti, kao i u njihovom realizovanju. Dobar dio dana , ipak, posvećujete ljubavnim dešavanjima.

Strelac

Vi ćete ovo vrijeme iskoristiti za kontakte sa svim onim ljudima kojima se već dugo niste javili. Veći broj dragih prijatelja je već počeo da se pita šta se to sa vama zbiva kada ste naprasno nestali iz njihovog vidokruga. Stvar je u tome da naprosto niste imali vremena u dovoljnoj mjeri, ali sada ćete nastojati da to ispavite.

Jarac

Kod vas je danas sve kako ste i zamislili, jednom riječju sjajno. S obzirom na vašu organizovanost i dosljedno držanje plana nije ni moglo biti drugačije. Za sada vam je najvažnije da ste uspješno pozavršavali sve poslove, prvenstveno one koje se tiču promjene finansijskog stanja, pa sada možete da uživate u odmaranju.

Vodolija

Vi ćete se danas naći u situaciji da razmatrate nove mogućnosti širenja svojih poslovanja, koje će vas privući prvenstveno sa finansijskog aspekta. Za sada vam je važno da dobro razmotrite ono što vam se nudi, te da se ne povedete za zaradom, jer bi vam ona mogla pažnju skrenuti sa nekih bitnijih detalja , koji bi vas kasnije mogli koštati.

Ribe

Vi ste danas raspoloženi samo za izležavanje. Čini vam se da je vrijeme savršeno za odmor, kao i da je za vas najbolje da se zavučete u krevet i okružite slatkišima, filmovima, uopšte svim onim stvarima koje vam prijaju i koje vas opuštaju. Još kad biste nekako mogli da nagovorite voljenu osobu da vam se pridruži, bilo bi savršeno.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.