Dnevni horoskop za 30. avgust 2017.

Koliko god je rijetka istinska ljubav još je rjeđe istinsko prijateljstvo.

Dnevni horoskop za 30. avgust 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Sa Mjesecom u vašoj drugoj kući bićete skloniji da više pažnje posvetite svojim finansijama danas. Ukoliko u planu imate kupovinu ili prodaju nekih nepokretnih vrijednosti, ovo je pravi trenutnak za to. Savjetuje vam se da ne pretjerujete sa inatom posebno ako je o vama bliskim ljudima riječ,jer biste neke odnose mogli pokvariti.

Bik

Bikovi koji su bake i deke danas će uživati u društvu svojih unuka. Ostali pripadnici znaka dan će svakako ispuniti brojnim kontaktima sa najmlađima. Pokušajte da organizujete susret sa poslovnim partnerima na svom terenu, uz malo opušteniju atmosferu, lakše ćete im izložiti svoju viziju budućih poslova.

Blizanci

Sad se osjećate gotovo nepobjedivima, što je doduše uvijek slučaj kada vas štiti vaš vladar Merkur. Nastojte da se ne prepirete sa saradnicima iako ćete osjećati potrebu da naglasite da ste vi osoba koja najbolje poznaje situaciju , te da vam niko drugi nije ni od koljena. Obuzdajte svoj ego, jer niste u pravu.

Rak

Umjesto da maštate o tome da postanete samostalni i jaki, bolje bi bilo da to pokušate sprovesti u djelo. Zamislite se malo više nad svojim strahovima i pokušajte da napravite redoslijed po kojem ćete ih se rješavati. Vidjećete da će vam od samog razmišljanja o tome već biti lakše i vaše samopouzdanje će se malo popraviti.

Lav

Vi još oplakujete nesrećnu ljubavnu priču, koja je poznajući vaše sklonosti ka pretjerivanju vjerovatno bila samo jedno odbijanje od strane osobe koja vam se dopala. Pošto ste navikli sve da dobijete, to vam je izuzetno teško palo, pa ćete se tješiti prijateljskim savjetima.Ruku na srce, okruženi ste ljudima kojima je istinski stalo do vas – cijenite to.

Devica

Male poteškoće na poslovnom planu očekuju Djevice prve dekade. Ostali se u svojoj komunikaciji ograničavaju isključivo na rješavanje problema, što bi u očima okoline moglo djelovati poprilično hladno. Pazite da ne povrijedite neke ljude do kojih vam je stalo, jer ćete kasnije situaciju teško popraviti.

Vaga

Zaista se se predali poslu i tražite svaku rupu, svaki propust, nastojite da sve probleme razriješite prije nego što oni u stvari i postanu problemi. Vaša angažovanost je za svaku pohvalu, ali nastojte da taj način razmišljanja i djelovanja ne namećete svojim saradnicima, jer je moguće da pretjerate i umjesto da radite s njima počnete da ih terorišete.

Škorpija

Danas ste skloni analizi svega oko sebe. Vaše ćutanje uvijek na okolinu djeluje uznemiravajuće, a danas će to biti primijetno više nego inače. Nastojte da bar tu i tamo progovorite i na taj način pokažete ljudima oko sebe da niste baš toliko mračni , ni strašni kako na prvi pogled možete da djelujete.

Strelac

Niste raspoloženi za pretjerano duge boravke u zatvorenim prostorima, jer ste od onih koji u toplim danima zauzimaju busiju u nekoj od bašti mnogobrojnih kafića. Danas će vas sjećanje vratiti na neke ranije dane , pa je moguće da postanete pomalo nostalgični. Takvo raspoloženje vam ne priliči ,pa ćete njim iznenaditi okolinu.

Jarac

Htjeli vi to ili ne u zadnje vrijeme ste stalno u pokretu. Pred vama je još jedan takav dan, bogat dešavanjima na svim poljima. Ukoliko planirate da radite nekakav posao zajedno sa prijateljima, danas je idealno vrijeme za to. Sve vrste timskog rada vam odgovaraju i danas se izuzetno lako prilagođavate.

Vodolija

Posao, novac, putovanja ili bolje rečeno boravak van kuće, su ono što vam je i danas prioritet. Nekako se ne osjećate baš najbolje ukoliko niste angažovani na sve strane. Skloni ste čak izmišljanju novih obaveza da biste ispunili slobodno vrijeme, jer ne želite da ostanete sami sa sobom i da razmišljate o problemima koji vas muče.

Ribe

Vama je ovaj dan zaista buran, mada više po nekim vašim unutrašnjim previranjima nego po sadržaju dešavanja. Prilično ste otvoreni prema ljubavnim kontaktima što će vaš partner znati da cijeni. Ukoliko ste slobodni, ovo znači da ćete zapaziti masu novih i zanimljivih ljudi, od kojih je moguće da nekog registrujete kao potencijanog partnera.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.