Dnevni horoskop za 4. maj 2016.

U životu sam mnogo ružnog doživjela zbog iskrenosti i otvorenog srca. Vremenom sam naučila da ne ‘bacam bisere pred svinje’.

Dnevni horoskop za 4. maj 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Jao onom ko vam se danas nađe na putu! Vaše nezadovoljstvo kulminiralo je u ljutnju i sada ste se namjerili da to jasno stavite do znanja svima koji odluče da vam upute bilo kakvu zamjerku ili prekoran pogled. Šta se to sa vama dešava, znate samo vi. Nezadovoljstvo koje osjećate poput uragana zahvata sve koji se približe, pa bi bilo dobro da nađete neku vrstu aktivnosti koja bi vam bila izduvni ventil za ovakva stanja.

Bik

Danas ste odlučili da se malo posvetite sebi dragim ljudima. Prijatelji dobijaju na važnosti, a dan biva ispunjen kontaktima sa njima. Ukoliko ste se opredjelili za uživanje u društvu dragih ljudi zasigurno ste sebi dobro isplanirali vrijeme. Na poslovnom planu je sve pod kontrolom tako da možete bezbrižno da uživate u danu . Kad je o ljubavi riječ, cvjetaju vam ruže i vi sa zadovoljstvom konstatujete da ste ostvarili ono što ste naumili.

Blizanci

Poslovne obaveze uzimaju svoj danak. Vi osjećate da je vrijeme da uskočite sa svojim kreativnim rješenjima i svježim idejama pa se upuštate u nove projekte i danas doslovno izvlačite ideje koje bi mogle da olakšaju posao. Ono što bi vam prijalo više od saznanja da ste sami po sebi veoma bitni kad je riječ o krupnijim odlukama i kriznim situacijama, jeste saznanje da ste cijenjeni od strane vaših saradnika.

Rak

Račići će se najvjerovatnije danas osjećati spremnim da se otisnu u neke druge predjele i na taj način makar u svijetu snova prevaziđu urođenu bojažljivst i stidljivost. Vi imate nemiran duh koji žudi da se ispolji kroz različite avanturističke poduhvate , ali je on sputan ispod tvrde ljušture koja vam onemogućava kretanje. Plašite se reakcija okoline i samim tim radijeprihvatate da ne učinite ništa nego da slijedite snove.

Lav

Malo je splasnulo vaše raspoloženje ili ste se naprosto iz ljubavnog zanosa vratili na nekakve uobičajene svakodnevne stvari. Moguće da je presudan faktor bio posao. Vi naprosto osjećate kad je potrebno da uskočite, bez obzira na to da li ste motivisani dobrom zaradom ili samo nekim vidom afirmacije odnosno priznanja od strane kolega. Novca ćete imati dovoljno tako da nećete morati da se brinete.

Djevica

Opustili ste se u društvu voljene osobe. Njen zagrljaj na vas ima sedativno dejstvo, pa ma kako to zvučalo, sada vam je tako nešto potrebno.Uživate u miru i tišini te sigurnosti koju vam pruža postojeća ljubavna veza. Vaša osjećanja nikad nisu pretjerano poletna, čak i u ispoljavanju žestokih emocija vi uspjevate da zadržite potrebnu distancu i dozu učtive hladnoće. Ne bi bilo loše kad biste se sasvim prepustili.

Vaga

Neophodno je da se malo više angažujete na radnom mjestu. Saradnici već ne mogu da trpe vaše izbjegavanje obaveza i to su vam jasno stavili do znanja. Istini na volju vi se jeste pomalo ulijenili, ali ipak , njihovu kritiku nećete smatrati kao mjerodavnu za vaše trenutno opuštanje. Umjesto da negodujete u sebi zbog nanesene vam nepravde, danas radite, a predstojeći vikend iskoristite da se odmorite i smislite novu poslovnu strategiju.

Škorpija

Ipak je nešto uspjelo da uzburka vaše emocije. Moguće je da će se partner danas svojski potruditi da u vama probudi neka zaboravljena osjećanja, štoće kod vas dovesti do prijatnog iznenađenja koje će potom prerasti u buru strasti i osjećanja. Ono što vam je potrebno bilo je da vas nešto razdrma i probudi iz učmalosti, a danas to i dobijate i to kroz jednu od vama najvažnijih oblasti – ljubav.

Strijelac

Vi biste se danas mogli odlučiti na izmjenu postojećih elemenata u vašem stanu. Želja za promjenom očituje se kroz nove ideje kojima biste osvježili ili možda više prilagodili vaš životni prostor stilu života koja imate. S obzirom na to da sve odluke kod vas dolaze poprilično naglo, očekujte da ova ne bude u startu prihvaćena od strane vama dragih osoba. Ipak, vi ste se zainatili i na kraju će morati biti po vašem.

Jarac

Jarčevi su danas na putu. Sve mogućnosti da odete i dobro se zabavite su tu, a udružene sa vašom željom da se upustite u nešto novo , zasigurno će uroditi jednim zanimljivim izletom. Moguće je da će vaš patrijarhalni duh ovu potrebu udružiti sa obaveznim obilaskom nekih daljnjih rođaka, pa ćete kako samo vi znate napraviti spoj lijepog i korisnog i o istom trošku obaviti oboje. U svakom slušaju očekuje vas dinamičan dan pun lijepih dešavanja.

Vodolija

Vi ćete danas ukoliko ne budete dovoljno oprezni biti prinuđeni da se suočite sa gubitkom novca. S obzirom na to da je planetarna pozicija takva da ukazuje na gubitak neke stvari od vrijednosti, ne bi bilo loše da se malo pozabavite time gdje ostavljate novčanik ili uopšte kuda se krećete. Lako je moguće da se tokom plaćanja neke stvari zaboravite i prodavaču u ruke stavite više novca nego što bi trebalo.

Ribe

Vama je sve lijepo i dobro danas. Osjećate da ste u savršenoj harmoniji sa svijetom i ljudima oko sebe. Prija vam saznanje da kraj sebe imate osobu vrijednu vaše pažnje i razumijevanja, koja vas s druge strane obasipa ljubavlju i u vaš život unosi tako potrebnu dozu romantike. Jedna od vama potrebnih stvari je slika idealnog života koju ovaj put sasvim jasno možete da doživite u društvu partnera.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.