Dnevni horoskop za 5.11.2015.

Zagrljaj je intimniji i od poljupca. Zagrljaj nosi svu tugu i radost i nežnost i strast. Zagrljaj je težak koliko i svet.

Dnevni horoskop za 5. novembar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Danas vam više prijaju poslovne aktivnosti koje zahtjevaju angažman veće grupe ljudi ili naprosto rad u paru. Vaša individualnost je na neki način gurnuta u drugi plan. Isto je i sa partnerskim odnosima u kojima ste se pomalo povukli u sjenku. Puštate partneru da vodi glavnu riječ, a vi se zadovoljavate posmatranjem situacije.

Bik

Danas završavate ono što juče nije stiglo na red. Imate ponovo mnoštvo obaveza, ali vam one pričinjavaju zadovljstvo. Danas ste se posvetili nekoj drugoj strani stvari, više praktičnoj, sa konkretnim mogućnostima dobiti za vas. Težite ka samom vrhu šta god da radite, a ta težnja vas danas navodi da pravite neubičajene poteze.

Blizanci

Kad sve oko vas bilo nekakav vid igre vi biste bili srećni. Raspoloženi ste za rješavanje zagonetki, otkrivanje tajni i raspetljavanje misterija. Problem je jedno u tome što ih u stvarnom životu nema ni u uopla toliko koliko ih je u vašoj glavi! Siđite sa oblaka i posvetite se konkretnijim stvarima, možda nešto zanimljivo postoji i tu oko vas.

Rak

Razgovori koje danas obavljate sa vašim najdražima tiču se prvenstveno ulaganja u dom s ciljem njegovog uljepšavanja. Moguće je da se odlučite na kupovinu ili promjenu namještaja. U svakom slučaju želite prvenstveno da obavjestite sve članove porodice i čujete njihove prijedloge prije nego se upustite u kupovinu.

Lav

I danas su vam pregovaračke sposobnosti pojačane, pa možete da se u potpunosti oslonite na snagu svojih riječi u bilo kojoj oblasti koje se dohvatite. Naročito snažan utisak ostavljate na poslovnom planu, pa ne bi bilo loše da sadašnju povoljnu planetarnu poziciju iskoristite za traženje nekih od beneficija na koje imate pravo, a još vam nisu date.

Djevica

I danas su vam aspekti povoljni kad je o ostvarivanju novčanog dobitka riječ. Nastojte da stanje svojih finansija popravite ili naprosto da danas potpišete neki važan ugovor koji bi vam na duže vrijeme trebao obezbijediti odgovarajući priliv novčanih sredstava. Trenutno je novac jedino što vas zanima, pa će se i danas sve vrtiti oko njega.

Vaga

S obzirom na trenutni položaj zvijezda vi naprosto uživate u svemu što se dešava oko vas. Za sada ne skidate osmijeh sa lica i vrebate pravi trenutak, a i priliku da stupite na scenu. Vaših pet minuta dolazi, kažu zvijezde, još malo treba da se strpite, prije nego što taj trenutak dođe, a do tada, slobodno uživajte u lijepim dešavanjima sa dragim osobama.

Škorpija

Mnogi pripadnici ovog emotivnog vodenog znaka kojem često pridaju epitet tečne vatre ili lave bi danas mogli biti dovedeni do usijanja. Neko će vas pogoditi svojim neumjesnim komentarom, tako da nećete uspjeti da se obuzdate , kao ni da mu ostanete dužni. Pred vama je verbalni sukob sa nekim iz okruženja.

Strijelac

S obzirom na trenutne planetarne pozicije vi ćete se danas najvjerovatnije okrenuti zabavi i uživanju. Sakupljate oko sebe prijatelje koje već neko vrijeme niste vidjeli, pa osmišljavate adekvatan vid druženja ili zabave. Šta god da je na repertoaru vama je jedino bitno da se liijepo provedete i sasvim rasteretite od poslovnih zbivanja.

Jarac

Danas biste na nekoga mogli ostaviti jak utisak zbog riječi koje koristite. S obzirom na vašu oštroumnost i lak, razumljiv način na koji iznosite stavove, nije iznenađujuće da zadobijete pažnju i podršku nadređenih u oblasti poslovanja koja vam je povjerena. Na ovaj način stičete moćne zaštitnike koji će vam kasnije dobro doći.

Vodolija

Sad je već izvjesno da odlazite na put , kao i pod kojim uslovima. Mnogim pripadnicima ovog znaka na umu je bilo inostranstvo u smilsu rada ili obrazovanja, a detalji oko odlaska za koje nsite bili sigurni ili niste znali kako će se i u kojem smislu realizovati danas će vam se otkriti, pa možete sa olakšanjem da odahnete.

Ribe

Nepovoljna planetarna konstelacija vas danas dovodi do ruba očaja. Ono što želite trenutno jeste da se osamite i u miru porazmislite o trenutim dešavanjima koja su počela porilično da vas smaraju. Ipak, jedino na šta biste trebali obratiti pažnju danas jeste vaše zdravstveno stanje, sve drugo će se manje ili više srediti samo od sebe.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.