Dnevni horoskop za 5.2.2015.

Nađite vremena da radite ono što volite.

Dnevni horoskop za 5. februar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Za vas je ovo sjajan dan da se posvetite sklapanju ugovora ili uopšte konačnom potpisivanju nekih zaostalih stvari. Sutradan ćete se već naći pod lošim uticajem retrogradnog Merkura pa vam se aktivnosti ovog tipa ne preporučuju. Shvatite svoje obaveze najozbiljniji i danas prionite na rad. Što više završite bićete zadovoljniji,a i poštedićete sebe mnogih muka u budućnosti!

Bik

Nekim pripadnicima ovog znaka smiješi se povrat novca. Ukoliko ste ga ranije negdje ulagali , sada možete očekivati da vam se uloženo i isplati. Sjajan je period za bilo koju vrstu novčanih transakcija, pa se s tim načelom rukovodite i kad je u pitanju plaćanje, a ne samo ulaganje. Već narednih dana možete očekivati preokret i gomilanje računa, pa se postarajte da sada sve dobro iskontrolišete.

Blizanci

Vaš vladar Merkur je i dalje retrogradan i kao Što znate pored vas njegov loš uticaj se najviše odražava na Djevice. Danas možete očekivati konfuziju u poslu i papirima, te gubitak nekih važnih dokumenata. Nastojte da ne gubite glavu i sve organizujte kako biste ovaj njegov udar dočekali što spremniji i kako biste sve njegove zamke što lakše pregurali u narednom periodu. Pred vama je naporan radni dan!

Rak

Za Rakove se na neki način danas veže nota ne povjerenja i bojažljivosti. S jedne strane imate jaku potrebu da svom partneru izlijete svaku sumnju koju nosite na srcu,a sa druge želite da se ućutite i sačekate da biste na najbolji mogući način spoznali šta je ono što vas očekuje u budućnosti. Ukoliko vam je bilo šta u njegovom ponašanju nejasno za vas bi bilo najbolje da se izjasnite i odmah raščistite stvari.

Lav

Lavovima je danas na umu toliko toga da ni sami ne znaju čega prije da se dohvate. Ono što biste svakako trebali da imate na umu jeste da je veoma važno da se dio dana posvetite i svojoj porodici prvenstveno partneru jer ćete tek kroz odnos sa njim tačno znati na čemu ste najviše pogriješili i tako odmah u startu izravnati račune, jer bi se u budućnosti moglo desiti da vam upravo nešto preko čega ste prešli napravi dodatne probleme.

Djevica

Kad je o vama riječ zasigurno ste u haosu danas. Ne znate kud biste prije što i nije iznenađujuće s obzirom na broj dešavanja i obaveza koje su vam se sručile na glavu. Ono što je vama potrebno jeste da se malo odmorite i u miru razmislite o svemu onom što bi moglo da vam se dogodi ukoliko promijenite kurs djelovanja kako već planirate. Ne gubite glavu ionako uvijek sve uspjevate držati pod kontrolom ma kako teško to bilo.

Vaga

Mnoge Vage su odjezdile na put bilo zaista bilo samo u mislima. Ono kako se vi trenutno osjećate i što želite je svakako da vas neko opslužuje i donosi vam sve one dobre stvari koje želite da imate na odmoru. Vama je potreban kraljevski tretman kako biste se osjetili bolje. Ono što je veoma važno jeste da se ne opuštate isuviše u svojim sanjarijama, jer ste ionako rasijani i skloni da gubite stvari oko sebe, pa da ne bi bilo problema, trgnite se malo.

Škorpija

Prija vam boravak kod kuće pa ćete se truditi da sve obaveze koje imate što prije privedete kraju i date sebi oduška uz televizor i omiljene serije, dok se udobno smješteni na fotelji služite sa hranom koja vam najviše prija, a to su trenutno grickalice. Imate veoma jaku potrebu da se sa nekim barem malo upustite u razgovor o onim unutrašnjim stanjima koja vas tište , ali se čini da nikog zainteresovanog za tu vrstu „otvaranja“ nema na vidiku.

Strijelac

Mnogim pripadnicima ovog znaka danas je naglasak na kraćem putovanju. Ono što vam je svakako potrebno jeste da se posvetite sebi i da svojim htjenjima date oduška. Kad god se osjetite ugroženim vi posegnete za onim što vam svakako puni baterije ,a to su putovanja i aktivnosti koje su povezane sa daljinama. Otiđite na izlet ili barem prošetajte nakon posla ako drugačije nije moguće da ostvarite ovu svoju želju.

Jarac

Svim Jarčevima ovo je jedan od povoljnih dana kad je o novcu riječ. Uostalom sva vaša interesovanja okrenuta su upravo ka toj oblasti, pa ćete danas biti zadovoljni da ste tu i profitirali. Ukoliko ste razmišljali da proširite oblast djelovanja nemojte srljati u posao, jer biste narednih dana mogli doživjeti komplikacije na tom planu što vam svakako nije u interesu. Posvetite se samo jednoj oblasti, ali temeljno.

Vodolija

Za Vodolije je nastupilo vrijeme odmora i naprosto razonode u okviru koje vi činite samo ono što volite. Ništa vas više ne brine ni posao ni karijera ni voljena osoba, novac takođe nije na mjestu vaših prioriteta. Jedino što vas interesuje je kako ćete i na koji način udovoljiti sebi i svojim prohtjevima koji su okrenuti nekim zanimljivim , novim, stvarima u kojima biste željeli da se okušate.

Ribe

Kad je o vama riječ danas ste veoma tihi. Lako je moguće da se radi o obavezi koju niste ispunili prema poslu ili prema vama bitnim osobama. Nastojte da ne klonete isuviše. Nije pogodan trenutak da se dajte u negativna razmišljanja jer ste veoma podložni njihovom dejstvu. Nastojte da se malo više usmjerite ka pozitivnim stvarima i osobama danas. Prijemčivi ste za tuđa raspoloženja pa bi bilo koje pozitivno biće na vas uticalo bolje.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.