Dnevni horoskop za 5.8.2015.

Kad imaš sve što voliš skroz je nebitno što nemaš baš sve što želiš.

Dnevni horoskop za 5. august 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Vaš nemirni duh se lagano smiruje i osjećate potrebu da se malo povučete u intimu doma. Još nije stiglo vrijeme za odmor, pa se koncentrišite na dnevne obaveze. Uskoro ćete imati mogućnost da uživate, kako u miru i tišini, tako i u plodovima vašeg rada. Iscrpljeni ste i danas vam druženje neće prijati, pa dogovore s prijateljima odgodite za kasnije.

Bik

Ukoliko postoji nešto za šta pokušavate već duže vrijeme da se izborite, danas bi bilo dobro da stupite u akciju . Dovoljno ste riješiti i imate jaku argumentaciju za svoje ciljeve, a strana od koje zavisi ishod događaja će biti raspoložena da vas sasluša. U izgledu vam je i novčani dobitak koji će vas istinski obradovati.

Blizanci

Još uvijek se borite s poslovima. Danas ste prilično agresivni i nepopustljivi. Nećete dozvoliti drugima da vas koriste , kao ni da zanemare vaše primjedbe. Mogli biste doći u konflikt sa nekim osobama iz vaše radne sredine. Venera je u znaku Raka što će dovesti do pojačanog interesa za novac kroz umjetnost. Iskoristite njen uticaj.

Rak

Vjerovartno ćete imati zanimljivu raspravu s prijateljima. Bićete u mogućnosti da dobijete sasvim novu predstavu stvari, što će vas zaista oduševiti. Intelektualna stimulacija vam je danas potrebna da biste se pokrenuli i poduzeli nešto. Ali oprezno, da ne pretjerate. Čini vam se da ste u stanju da razriješite sve ovosvjetske probleme, pa se preoptrerećujete.

Lav

Razmišljate da danas naprosto ostanete kod kuće čak i po cijenu da poslovne obaveze prepustite nekom drugom. Zaista bi vam prijao predah, pa ćete učiniti pravu stvar ako ga sebi priuštite. Isključite telefon da vas ne bi uznemiravali i opusitete se. Napunite baterije radeći stvari koje volite , a sutra se s elanom bacite na nove poslove.

Djevica

Idite van i družite se sa ljudima za promjenu! Danas biste mogli obaviti sve kontakte koje tokom prethodne sedmice niste uspjeli. Dragi ljudi iz okruženja očekuju vašer javljanje. Dan vam je u znaku telefoniranja, slanja e-mailova, uopšte komunikacije. Ukoliko se bavite pisanjem ,očekujte nalet inspiracije.

Vaga

Ukoliko razmišljate o ulaganjima danas je pravo vrijeme za to. Investirajte u poslove o kojima već duže vrijeme razmišljate i zasigurno će vam se isplatiti. Očekujte novčani dobitak, jer svu svoju energiju danas ulažete u to. Ostale stvari u vašem životu mogu malo i da sačekaju, trenutno ste raspoloženi za uvećavanje prihoda.

Škorpija

U izgledu vam je prijatno vrijeme provedeno s partnerom. Vi ste nježni i otvoreno mu iskazujete svoju naklonost. Biće mu malo teško da povjeruje u ovu transformaciju s obzirom da ste nedavno imali prave napade ljubomore. Dajte sve od sebe da ga ubijedite da nema razloga za zabrinutost. Uz malo truda to ćete i postići.

Strijelac

Još uvijek ste zabrinuti. Pomalo se zatvarate prema svojim bližnjima i oni se pitaju šta se sa vama dešava. Objasnite im da vam je potrebno samo malo vremena za vas same i ostaviće vas na miru. Povlačite se u samoću jer vam trenutno to stanje odgovara. Iritira vas prisustvo drugih ljudi, pa pokušavate da im to na najblaži mogući način stavite do znanja.

Jarac

Još uvijek ste raspoloženi za druženje i pravite pauzu od posla. Rijetko kad ste ovoliko poletni, pa iskoristite dan što je više moguće. Vaši bližnji će biti srećni da vas vide u za vas netipičnom veselom izdanju. Partner je preokupiran svojim obavezama, što vam danas i ne smeta, jer ste sebi vrijeme popunili dovoljnim brojem društvenih aktivnosti.

Vodolija

Vas kao da je sa vrućim ljetnim danima hvata veliko spremanje. Na poslu ste se latili papira i sređivanja i ne želite da odustanete dok sve ne bude cakum-pakum! Kući nastavljate istim radnim tempom. Partner je zbunjen i pita se šta vi to i čemu ,zaboga radite! U vašem dnevnom rasporedu naprosto nema mjesta za pauzu i predah.

Ribe

Ukoliko ste aplicirali za nekakav posao ili doškolovavanje u inostranstvu , danas biste mogli dobiti odgovor. Uopšte, dan prate kontakti sa strancima ili vama dragim ljudima koji žive van vaše zemlje. Još uvijek pravite planove za put ili kraći odmor koji vam postaje neophodan. U izgledu je posjeta ili druženje sa rodbinom.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.