Dnevni horoskop za 5.9.2015.

Džentlmen uvijek nađe vremena za djevojku. Ako ga ne može naći, on ga stvara. Nema izgovora.

Dnevni horoskop za 5. septembar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Jučerašnji provod bi danas mogao samo da se nastavi, a vi ne biste imali baš ništa protiv toga. Okrenuli ste se druženju i zabavi , čvrsto riješeni da svoje vrijeme iskoristite najbolje što možete, kao i da ne dopustite da vam bilo šta pokvari dobro raspoloženje. Prijatelji će vas danas zatrpati pozivima za druženja.

Bik

Vi ćete osjetiti potrebu da i ovaj dan na neki način provedete u duhu rada. Za sada ćete se posvetiti onim obavezama koje se tiču vaše kuće, a kako su mnogi pripadnici znaka ljubitelji poslova koji uključuju zemlju, lako je moguće da vaša današnja aktivnost bude usmjerena na nešto što bi se ticalo sobnih biljaka ili bilo čega u tom stilu.

Blizanci

Blizanci će se danas okrenuti čitanju i uopšte bilo kojem načinu da se dodatno informišu o njima važnim oblastima. S obzirom na to da ste veoma zainteresovani da svoja znanja i vještine unaprijedite, danas ćete se dati u neki vid učenja. Prijaju vam intelektualni razgovori, pa ćete nastojati da danas oko sebe imate ljude s kojima ste tu u istoj ravni.

Rak

Vama je ovo jedan od onih dana kada naprosto nemate ni želje ni volje da se više angažujete oko bilo čega. Voljeli biste da se odomorite i da se sasvim rasteretite kad je o poslovima kako privatnim tako i onim svakodnevnim riječ. Za sad biste se najradije povukli iz bilo kojeg vida društvenih aktivnosti i u tišini doma opustili.

Lav

Vama je ovo krajnje pozitivan dan, jer ste zadovoljni kako sobom tako i učinkom svoga rada. Naprosto sijate, što ljudi iz okruženja primjećuju. Izuzetno dobar odnos sa dragim ljudima, a posebno sa partnerom je ono što možete očekivati. Voljena osoba će vam danas prirediti niz ugodnih iznenađenja.

Djevica

Konačno je došlo vrijeme da se usredsredite na svoje potrebe i htijenja. Za sada vam je najbitnije da se postarate da za sebe nađete neki vid fizičke aktivnosti koja bi vam vratila izgubljenu vitalnost i energičnost. Neki pripadnici znaka razmišljaju i o dijeti.

Vaga

Vi ćete se danas veoma lijepo organizovati, kada je o zabavi riječ. Ako vam neko samo spomene rad u bilo kom obliku nastojaćete da ga izbjegnete , pa čak i da ne čujete sagovornika koji se drznuo da vam neku zahtjevniju aktivnost predloži. Kako i priliči prvom danu vikenda vi ga posvećujete odmoru i lijepim stvarima.

Škorpija

Što se vas dragi Škorpioni tiče, sada ćete se naći u prilici da uživate u samoći i tišini koja je kod vas samo jedan od načina da se regenerišete. Iako na prvu ostavljate utisak da ste zapali u neko turobno raspoloženje, vi se osjećate odlično i u stvari ste samo utonuli u razmišljanje. Istina, nećete pokazivati pretjerano interesovanje za zbivanja oko vas.

Strijelac

Kako ste samo vedri i nasmijani! Sve oko vas je razigrano! Naprosto sijate dobru volju i pozitivnosti! Željni ste zabave i ,uopšte, laganijih razgovora protkanih duhovitim dosjetkama, pa ćete se danas naastojati priključiti upravo onim ljudima koji budu obećavali najviše smijeha, zabave i provoda.

Jarac

I danas vas drži jučerašnje dobro raspoloženje. Za sada ste se sasvim dali u planove o novim finansijskim poduhvatim, kao i na trošenje , što je za vas gotovo pa strani pojam. Poželjećete da ovaj put vaše najmilije obradujete nekom simpatičnom gestom pa ćete se pozabaviti osmišljavanjem prigodnih poklona.

Vodolija

Bićete skloni da dragim ljudima izigravate pravo rame za plakanje ili da se naprosto stavite u ulogu utiješitelja. Možda je to danas za vas jedini način da se skrenete misli od sopstvenih problema. Pomažući drugima, zasigurno ćete se osjetiti , ako ništa drugo, barem korisnije i u neku ruku srećnije.

Ribe

Vi niste najsrećniji razvojem događaja na ljubavnom planu. Mogući su manji sukobi sa partnerom koji će kod vas danas biti dovoljan razlog za neraspoloženje. O čemu god da se radi, morate shvatiti da je neophodno da jedno od vas popusti , ukoliko želite da se stvari izglade i vrate u nekakav normalan tok.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.