Dnevni horoskop za 6.10.2014.

“Sitnice su najveće stvari koje muškarac može pokloniti svojoj dami.”

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2014.

Odaberite znak:

Ovan

Danas je posao jedna od oblasti koja vas u potpunosti ispunjava. Našli ste novi način zabave koju možete da praktikujete dok radite , pa vam je i samo radno okruženje postalo zanimljivije i veselije. Ukoliko ste se u zadnje vrijeme osjećali slabo ili uopšte loše po bilo kojoj osnovi, sada je vrijeme da obavite portebne pretrage.

Bik

Vi ste se sasvim opustili i unijeli u nova interesovanja koja su vam ovaj put zaista bila potrebna. Svaka promjena je dobrodošla, a pogotovo ona koja će vam vratiti osmijeh na lice. Bikovi danas između ostalog uživaju i u postojećem ljubavnom odnosu koji je dobio jednu za vas ljepšu dimenziju.

Blizanci

Još uvijek se bazirate na poslovima i aktivnosti koje su u uskoj vezi sa vašim domom. Za sada se posvetite uređenju životnog prostora jer ste puni novih i intersantnih ideja koje će tek kad ih sprovedete u djelo dobiti na značaju. Sve što vam padne na um, a u vezi je sa promjenama u vašem životnom prostoru sada nosi pozitivan predznak.

Rak

I danas ste u žurbi. Imate toliko zacrtanih planova i dnevnih obaveza da naprosto ne znate kud i kamo prije da se uputite. Umjesto da jurite kao muva bez glave , stanite i razmislite, možda nešto od svega toga ipak možete da ostavite i za sutra. Neophodan vam je novi plan aktivnosti koji biste mogli lakše i brže da sprovodite u djelo. Poradite na tome.

Lav

Za sada možete samo da se opustite i da uživate. Svim pripadnicima znaka koji pokušavaju doći do pozajmice ili neke vrste kredita ovo je pozitivan period. Danas je idealan dan da se upustite u pregovore i prikupljanje potrebnih papira za bilo koju vrstu novčanih transakcija koje planirate sprovesti u djelo.

Djevica

Danas ste usmjereni na aktivnosti koje bi na bilo koji način unaprijedile vašu pojavu. Koliko ste se juče bavili umnim radom , toliko vam je danas naglasak na fizičkom dijelu, odnosno na promjenama u izgledu koje bi dovele do toga da se u svojoj koži osjećate bolje i ugodnije. U tom smislu otiđite na fizuru ili na fitnes i osjećaćete se bolje.

Vaga

S obzirom na to da je masa planeta i dalje u vašoj dvanaestoj kući-kući tajni jučerašnja saznanja bi danas mogla biti proširena. Na neki način ćete se osjećati i lično upleteni u sve događaje o kojima ćete na ovaj ili onaj način saznati nešto više. Isuviše ste skloni emotivnom reagovanju da bi ste se mogli potpuno objektivno odnositi prema njima.

Škorpija

I danas je naglasak na kontaktima. Neki od njih imaju prijateljsku notu, dok se neki već pretvaraju u nešto drugo za oktavu više. Da biste se mogli jasnije postaviti u odnosu na te nove osobe koje su se nenadano pojavile u vašem životu priuštite im manji test u vašem škorpijskom stilu koji će vam pokazati koliko su u stvari zaista vrijedni pažnje.

Strijelac

I današnji dan je u znaku važnijih poslovnih zbivanja, koja vi s druge strane odlično završavate jer ste uspjeli da sastavite tim i da se mudro izborite za mjesto vođe, pa veći dio posla uopšte i ne ide preko vaših leđa. Ipak, saradnici su svjesni važnosti vaše uloge u svemu i bez pogovora vam prepuštaju da vodite glavnu riječ.

Jarac

Nakon dana prikupljanja podataka i proširivanja znanja koje imate o poslovima kojima se bavite ili bilo kojoj drugoj aktivnosti usmjerenoj na vaš put ka vrhu, slijedi dan u kojem ste spremni da poduzmete konkretnije korake ka ostvarenju vaših ciljeva. Kada nešto zacrtate vi se toga držite po svaku cijenu, što vam je danas od velike koristi.

Vodolija

Vaše muke nisu prestale sa jučerašnjim danom. Ništa bolje niste ni sada iako se pokušavate organizovati i prilagoditi novonastaloj situaciji. S obzirom na trenutni raspored zvijezda nastojte da se ne upuštate u neke nove projekte koji su vam od većeg značaja, jer trenutno niste baš u mogućnosti da se na najbolji način organizujete.

Ribe

I danas je za vas sve obojeno toplim emocijama i ljubavnim raspoloženjem. Partner vam iskazuje pažnju, vi uživate i želite da sve više vremena provedete skupa, pa se s tim u vezi danas pokušavate da organizujete nekakvu večeru ili izlazak na romantično mjesto na kojem ćete se uz intimnu atmosferu potpuno opustiti i prepustiti uživanju u ljubavi.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.