Dnevni horoskop za 6.2.2016.

Budi kao voda. Ona uvijek ide pravo i ne osvrće se nazad da vidi ko iz nje pije. Svoje prepreke probije ili mudro zaobiđe. Nijedan joj kamen dorastao nije.
A.P. Čehov

Dnevni horoskop za 6. februar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Danas vam je u izgledu novčani dobitak. Po svemu sudeći jedna poslovna investicija vam se isplatila. Na vaše zadovoljstvo planirana svota novca vam je stigla na račun. Umjesto da razmišljate kako da ju što prije potrošite više će vas interesovati na koji način da uduplate prihod. Dan je povoljan da poslovne planove sprovedete u djelo.

Bik

Svojim govorničkim sposobnostima danas biste sebi mogli obezbjediti dodatne bodove kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Ne budite isuviše slatkorječivi. Sjetite se da djela govore više od riječi. Partnera obradujte lijepom gestom. Neće vam biti teško s obzirom da vas Mjesec danas čineći romatičnim i zanosnim.

Blizanci

Uživajte u prijatnoj porodičnoj atmosferi. Potrebno vam je da se opustite i da na miru razmislite o svojim daljim planovima. Bar je to slika koju želite da drugi danas imaju o vama. Dan zapravo provodite u lješkarenju i opuštanju. Niste pretjerano razgovorljivi i ne osjećate se baš najpozitivnije, pa se povlačite u svoj svijet.

Rak

Danas se želite okružiti prijateljima i uopšte, ljudima koje već dugo niste uspjeli vidjeti zbog poslovnih obaveza. Dan provodite van kuće, a u izgledu je i izlet. S obzirom a to da je prvi dan vikenda, vrijeme iskoristite da nadoknadite sve društvene aktivnosti koje ste tokom burne poslovne sedmice propustili.

Lav

Finansije su i dalje u vašem prvom planu. Razmišljate o zaradi, imovini, novcu uopšte. Na poslovnoj strani vam se smiješi uspijeh, ali vam se i dalje čini da treba da postignete još. Ne forsirajte se toliko. Ionako ste već ostvarili dobre rezultate, čemu žurba za novim poduhvatima? Prihvatite poziv na prijateljsko druženje, godiće vam.

Djevica

Danas ste u svom elementu! Imate dovoljno energije, dovoljno volje i želje da ostvarite što ste naumili. Dan provodite u nekoj vrsti učenja. Niko srećniji od jedne Djevice kad dobije pristup novim znanjima! Ukoliko razmišljate o postdiplomskim studijima u inostranstvu dan je povoljan za slanje aplikacija.

Vaga

Konačno dugoočekivani vikend! Vi se osjećate pomalo smoždeno od događanja tokom sedmice i želite da se povučete u osamu i dobro naspavate. Već sutradan ćete se osjećati znatno bolje. Za sada nastojte da se ne uzbuđujete i da sebi priuštite dan kakav i zaslužujete. Obradujete sebe kolačima i dobrim filmom u kućnoj varijanti.

Škorpija

Ljubav je svuda oko vas. Srećni ste, zadovoljni, zaljubljeni i čini vam se da kraj sebe imate najbolju osobu na svijetu! Jednom riječju očarani ste partnerom i uživate u ljubavnoj sreći. Danas vrijeme provedite u prijateljskom ogovaranju ili bolje reći povjeravanju. Vama bliski ljudi jedva čekaju da im se javite, pa to i učinite.

Strijelac

Srećni ste. Sve vam ide od ruke. Zaljubili ste se, a na poslovnom polju sve ide kao podmazano! Šta biste još mogli da poželite? Iako je prvi dan vikenda vi još uvijek radite. Želite da maksimalno iskoristite ovaj trenutni entuzijazam, pa završavate poslove predviđene za iduću sedmicu. Partner vam pripređuje lijepo iznenađenje.

Jarac

Ukoliko se bavite nekim sportom danas ćete istinski uživati. Dan je pogodan za sve aktivnosti tog tipa. Jarčevi roditelji uživaće u društvu djece. Njihov uspijeh je ono što vam najviše prije, a imaćete zbog čega i da se pohvalite. Mlađi pripadnici znaka vrijeme provode sa voljenom osobom. Otkrivate da ste na istim talasnim dužinama.

Vodolija

Već neko vrijeme ste mislima vezani za dom. Ukoliko je neko od ukućana bolestan, istinski ste zabrinuti za njega. Oni pripadnici znaka koji razmišljaju o uređenju svog životnog prostora, trebalo bi da imaju na umu da se njihova kreativnost možda neće dopasti partneru, te da bi se o eventualnim promjenama trebali konsultovati s njim.

Ribe

Vaša romantična faza i dalje traje. Partner uživa, a i vi se osjećate bolje. Imajte na umu da je Mars i dalje u vašem dvanestom polju i da vam nosi nezgode. Malo je potrebno da se idila preokrene u žučnu raspravu, zato ne primajte baš sve k srcu. Umjesto da prigovarate za sitnice, opustite se i uživajte u zagrljaju voljene osobe.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.