Dnevni horoskop za 6. septembar 2017.

Negdje usput, stvorilo se prijateljstvo. Veza između dvije žene koju nijedan muškarac ne može da razumije.

Dnevni horoskop za 6. septembar 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Moguće je da danas sa porodicom odete u neku vrstu posjete rođacima ili se naprosto okupite na njihovu inicijativu. Današnji dan vam je u znaku porodičnih obaveza. Vjerovatno ćete dio vremena posvetiti prisjećanju na predake i uopšte prošle događaje iz života vas i vaših najbližih.

Bik

Ukoliko planirate da uzimate pozajmicu ili kredit danas biste se trebali raspitati o mogućnostima njegovog dobijanja. Inače , bilo koja vrsta aktivnosti koja ima veze sa novčanim transakcijama je u ovom danu naglašena. Lako je moguće da ćete papirologiju morati da prikupljate u etapama, ali nemojte da vas to natjera da odustanete.

Blizanci

Pravi je momenat da se posvetite sticanju novca. Dobitak je danas više nego izvjestan , pa ne bi bilo loše da se malo anagažujete po tom pitanju. Zvijezde su vam naklonjene , bez obzira na oblast kojom se bavite i na način na koji ste naumili da uvećate novčanu sumu. Nekima od vas, određena svota stiže preko porodice.

Rak

Danas blistate. Savršeno ste dobre volje i raspoloženja, a takav utisak ostavljate i na okolinu. Tri planete u vašem znaku obećavaju vam vitalnost , pozitivan stav, zadovoljstvo sobom, rječitost, odonsno, dobru moć ubjeđivanja, tako da nećete imati na šta da se požalite. Iskoristite njihov uticaj u oblasti za koju ste zainteresovani.

Lav

Malo vam treba da se osjetite ugroženima danas. Biće da ste se namjerili na pogrešnu stranu ili da ste svoje planove iznijeli nekom kome to nije trebalo. Moguće je i da ste sa poslovne strane dovedeni pred svršen čin, što je za vas jedna od najgorih stvari koje se mogu desiti. Ipak, ma kakav udarac za vas to bio, nećete dugo osjećati posljedice.

Devica

Danas bi naprosto nemoguće bilo da ne izađete van sa prijateljima koje, zbog obaveza, ranije niste uspjeli da vidite. Akcenat vam je na druženju, a znajući vas, lako je moguće da će se ono desiti na nekom većem skupu bilo da se radi o nauci, bilo o nekoj vrsti promocije ili izložbe. Ispod vaše organizovanosti, leži potreba za promjenom.

Vaga

Nešto bitno se dešava na vašem poslovnom planu danas. Moguće je da dobijete nove radne obaveze ili vas prebace na mjesto sa većom odgovornošću. U svakom slučaju promjena će biti u vidu iznenađenja. Nešto što niste nikako očekivali bi vas moglo zadesiti danas i utiče na vaš cjelokupni stav prema poslu koji obavljate.

Škorpija

Ukoliko planirate neku vrstu intelektualne nadogradnje, danas je dan kad biste mogli započeti sa konkretnom aktivnošću. Sve u svemu vaše misli i želje su okrenute u tom pravcu. Neki pripadnici znaka bi mogli dobiti poziv za put u inostranstvo. Trebali biste da iskoristite priliku, jer je pitanje kad će vam se slična mogućnost nanovo otvoriti.

Strelac

Ukoliko duže vrijeme niste pažnju posvetili duhovnosti, možda ne bi bilo loše da to učinite danas. Neka vrsta usmjeravanja u tom pravcu bez obzira na to kako se deklarišete danas je izvjesna. Neki će se okrenuti preispitivanju, neki uranjanju u više sfere, a neki pak onom što im njihova matična religija propovjeda.

Jarac

Izuzetno lijep dan za one Jačeve koji su u vezi. Akcenat je na partneru sa kojim ćete se iz nekog razloga danas zaista ponositi. S obzirom na to da vi uvijek pored sebe imate osobu koja je u skladu sa vašim visokim zahtjevima o uspješnosti, ovo zaista neće biti iznenađujuće. Parterov uspijeh doživljavate kao sopstveni.

Vodolija

Danas ćete se veoma zainteresovati za alternativnu medicinu ili medicinu uopšte. Vi ste skloni novotarijama, pa ćete i na ovom polju pokušati naći nešto što će odgovarati vašim zahtjevima za inovativnošću i originalnošću. Možda ne bi bilo loše da potražite nešto iz oblasti aromaterapije ili energetske medicine.

Ribe

Vi ćete se danas sasvim posvetiti odmaranju. Ukoliko ste skloni igrama na sreću danas biste mogli da se okušate . Oni pripadnici znaka koji su zasnovali pordicu akcenat stavljaju na odnos sa djecom. Na tom polju ćete se danas iznenaditi činjenoicom da vaši mališani rastu, iako pred vaim očima, brže nego što ste nadate .

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.