Dnevni horoskop za 7.1.2016.

Bar jedno jutro, kada se probudiš, nemoj odmah uzeti telefon u ruke. Ne proveravaj društvene mreže, poruke, da li te je on zvao, statuse, slike. Umesto toga protegni se u krevetu, baš onako kao kada si bila mala. Nasmeši se novom danu. Promrdaj prste na nogama. Smešan osećaj, zar ne? Zagrli jastuk najjače što možeš. Poljubi svoje rame. Isplazi se, onako, u prazno, i dopusti sebi da budeš dete. Započni dan svojim osmehom.

Dnevni horoskop za 7. januar 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Danas će se Ovnovi uglavnom kretati među prijateljima, mada će vam prijati mnogobrojni kontakti sa različitim ljudima koje ćete sresti tokom dana kakao na poslovnom tako i na privatnom planu. Posao vas još pomalo pritišće ali ste sada pred završetkom većeg dijela obaveza. Sutra već možete očekivati mirniji tempo i naglasak na drugim dešavanjima. Danas izdržite i završite veći dio obaveza.

Bik

Kad je o vama dragi Bikovi riječ danas ćete se najvjerovatnije baciti na trošenje. S obzirom an to da vam novac trenutno nije tako veliki problem, možete sebi dati malo oduška. Poznajući vaš hedonistički stav i apetite , vjerovatno ćete sebi priuštiti ljekovitu šoping turu kako po buticima i parfimerijama , tako i gurmanski užitak uz prijatelje u nekom od vaših omiljenih restorana.

Blizanci

Vi ste raspoloženi za nove poduhvate na svim poljima. Problem je što fizički niste spremni da izdržite tolike napore. S jedne strane osjećate da pucate od novih ideja i planova , a sa druge vam nedostaje malo više energije. Mars u znaku Jarca vam pomaže , ali i odmaže. Upravo je on uticao an to da se isuviše trošite i dajete u nebitne stvari, pa se sada osjećate pomalo umorno. Poradite na fizičkoj kondiciji.

Rak

Umorni ste i samim tim i čangrizavi. Kad se tome još dodaju broja dešavanja na privatnom planu koja trenutno imaju negativan predznak, možete očekivati da se stvari poprilično zakuhaju i dosegnu za vas kritičnu tačku. Ko god da vam se zamjerio nije ni svjestan koliko vi u stvari energije i odlučnosti u sebi skrivate. Kad ste povrijeđeni znate da budete zaista okrutni, čak i prema vama najmilijima

Lav

Danas će mnogi pripadnici ovog vatrenog znaka da se nađu na udaru poziva prijatelja. Bit ćete pozvani na mnoštvo društvenih zbivanja što će dovesti u situaciju da se teško odlučite gdje ćete prije da pođete. Sa svih strana vam se smiješi dobar provod, a vi u skladu sa svojom velikodušnom prirodom naprosto nećete imati srca da nekome od dragih ljudi kažete ne. Ipak, više vremena ćete provesti na posjećenijim i atraktivnijim mjestima.

Djevica

Posao je i dalje jedna od vaših glavnih mentalnih preokupacija, pa ćete se kad je o tome riječ danas naći u razmišljanjima o načinima na koje možete da se afirmirate. S obzirom na to da vi za ovu oblast praktično živite, bilo kakva poteškoća ili element ometanja na pragu ostvarenja ove vaše želje bit će momentalno uklonjen. Odlučni ste da uspijete i danas to činite po svaku cijenu. Popustite malo.

Vaga

Već osjećAte da se od vas očekuje da prionete na rad. Niko vam ništa direktno nije rekao ali ste trenutno u fazi kada je vaše ljenčarenje doseglo maksimum i više ne može da se tolerira. Ipak, vi koristite još danas da se provučete bez nekih većih aktivnosti. Tu vam trenutno pomaže va nezaobilazni osmijeh čijem šarmu niko ne može da odoli, a s obzirom na vašu slatkorječivost uspješno ćete se provući i kroz ovaj dan.

Škorpija

Nije baš idealan dan za vas. Mogućnost sukoba je i dalje naglašena. Verbalni dueli kako sa ukućanima tako i sa prijateljima ili poslovnim saradnicima su gotovo pa neminovni. Umjesto da se bezrazložno pjenite bilo bi bolje da se malo opustite i da pokušate da probleme riješite diplomatski. Malo takta vam ne bi bilo na odmet. Vaša agresivnost već doseže kritičnu tačku, a to se nikom ne dopada i en očekujte da će vam se tolerirati.

Strijelac

I danas osjećate ljubav u zraku. Tačnije ona se oko vas osjeća. širite ju kao opojan miris gdje god da se nađete i na vama se vidi da ste zadovoljni trenutnom situacijom na ljubavnom planu. Sa partnerom ste uplovili u harmonične vode. Osjećanja nježnosti, privrženosti i prijatnih trenutaka u dvoje je ono što trenutno opisuje vaŠ odnos. Povremeni izljevi strasti dolaze kao začin i vi nemate ništa protiv toga.

Jarac

Bit ćete u prilici da nekome pomognete. Ukoliko je to u vašoj moći angažirat ćete se i dati sve od sebe da to sprovedete u djelo i više nego što se od vas trači ili očekuje, a s druge strane, nastojite da sve tu uradite krajnje diskretno, bez pompe ,da se druga strana ne bi osjećala nelagodno. Vi ste pravi majstor kad je o čitanju drugih riječ. Danas se dokazujete nekom ko će vam to znati cijeniti u budućnosti.

Vodolija

Kad je o Vodolijama riječ za njih je i ovaj dan u znaku igre i zabave. Sjajno raspoloženi vi naprosto uživate u svemu što je pred vama od trenutka kada ste otvorili oči i udahnuli zrak probudivši se nakon dobrog sna. Za vas je danas sve savršeno i dobro. Partner je očaran ovom vašom osobinom da stvari sagledate iz nekog vedrijeg ugla i da svemu date novu i ljepšu dimenziju. Pridružit će vam se u svemu što predložite.

Ribe

Vi ćete se danas iako malo iscrpljeni ipak osjećati odlično. Prija vam malo mirniji dnevni tempo , pa ćete dati sve od sebe da ga osigurate. Tačnije nećete ni prstom mrdnuti ako se od vas bude očekivalo nešto na šta u toku ovog dana niste voljni da se upustite. Vaša taktika ignoriranja danas itekako pali, pa ćete se, svjesni toga, u krajnjoj liniji njom i koristiti. Kad je o partneru riječ, uz vas je i potpuno vas podržava.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.