Dnevni horoskop za 7.2.2015.

Ponekad je najbolji način da se razveselite, razveseliti nekog drugog.

Dnevni horoskop za 7. februar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Ukoliko spadate među one pripadnike znaka kojima je obrazovanje još uvijek jedno od pripritetnih obaveza u životu, danas je dan u kojem možete u potpunosti da se posvetite učenju i izučavanju važnijih oblasti. Vama je trenutno najbitnije da se pozabavite sa vašim obavezama na polju obrazovanja, a potom možete da se uključite u bilo šta drugo. Za sada vam sjajno ide, samo nastavite tako.

Bik

Komunikacija nije jedna od vama boljih osobina danas. Veća je mogućnost da ćete se danas ukoliko vas neko i upita za vaše mišljenje ponijeti pomalo osorno i na taj način ugasiti svaku drugu mogućnost za razgovor. Nepotrebna objašnjavanja nisu nešto čemu biste se danas podvrgli, pa ćete se potruditi da ih izbjegnete koliko god to budete mogli. Ukoliko neko pokuša da ih od vas zatraži, sam je sebi navukao nevolju na vrat.

Blizanci

Vama je na ljubavnom planu danas veoma bitno da se iskažete u punom svjetlu i da partneru pokažete svoju nježniju stranu. Romantika je nešto što vašem odnosu manjka, pa ćete se danas potruditi da ju nadoknadite. Željeli biste da se malo više družite i izlazite, ali shvatate da partner trenutno ima drugačije potrebe pa ste skloniji da njegove želje stavite ispred svojih potajno se nadajući da će vam se to nekada vratiti dobrim.

Rak

Posao, posao i samo posao je ono što vas okupira. Za sada se čini da nemate puno vremena za druge stvari, ali vi se i ne pokušavate dodatno angažovati na ostalim stranama. Dosta vam je svega sad samo nastojite da se na miru riješite trenutnih obaveza, a potom da se više posvetite zdravlju koje vam trenutno i nije najbolje. Možda ne biste trebali da se iscrpljujete toliko ukoliko vam je stalo da popravite svoju zdravstvenu situaciju.

Lav

Za vas je ovo jedan od onih lijepih dana koje možete da posvetite svojim najmilijima i da bez imalo grižnje savjesti uživate u svim onim divnim stvarima koje vrijeme provedeno sa njima nosi. Potpuno ste se posvetili ljudima koje volite i to vas danas čini izuzetno srećnim i ispunjenim. Sada vam je potrebno samo da se malo više uključite u njihove živote i dešavanja u njima da biste se osjetili krajnje zadovoljno.

Djevica

Za vas je nastupio trenutak u kojem ćete se najvjerovatnije više držati kuće i dešavanja u njoj nego bilo čega drugog. Potrebno vam je da se malo više uključite u neke poslove koji bi se ticali promjena povezanih sa vašim životnim okruženjem. Prija vam da se zabavite uređenjem stana i bilo kakvom aktivnošću koja je usmjerena u tom pravcu. Odaberite nove boje za zidove ili promijenite neki detalj kad je namještaj u pitanju.

Vaga

Vještina komunikacije vam je danas na nivou. Sasvim ste dobre volje i spremni za nova poznanstva i dogodovštine na tom polju. Ono što vam je svakako potrebno jeste da se malo više pozabavite sa širenjem kruga vaših prijatelja i da se u toj potrazi za novim zanimljivim ljudima malo osvrnete i oko biranja potencijalnih partnera. Kod vas je barem to jednostavno. Ako ništa drugo, malo flerta će učiniti da se osjećate zadovoljnije.

Škorpija

Kod vas je lako moguće da ovaj dan bude u znaku dobiti i to one novčane koja bi vas ujedno i najviše obradovala. Umjesto da se pitate kako i zašto da neke stvari oko vas funkcionišu što je u potpunosti u skladu sa vašim nemirnim dubokim intelektom, vi ćete se danas okrenuti više ka onim materijalnim pitanjima koja bi mogla da vam donesu i konkretniju korist koja bi vas trenutno najviše usrećila.

Strijelac

Kod vas je danas sve u znaku naglašenih emocija. Moglo bi vam se desiti da se malo više upustite u raspravu o pitanjima srca koja je kod vas jedno od onih stvari koje su pod vječitim znakom pitanja, jer vi naprosto tražite uvijek nešto interesantnije, zabavnije, mističnije. Lako vam dosade stari ljudi i stare stvari, pa vas je samim tim veoma teško zadržati kraj sebe na duže. Ovaj put ste se možda i upecali. Dobro razmislite.

Jarac

Zabrinuti ste zbog partnera. Sa jedne strane vam je veoma stalo da ga usrećite, a sa druge ne znate kako da mu pomognete s obzirom na to da je već neko vrijeme utučen. Iako znate o čemu se radi ne znate na koji način da mu pomognete. Samo se smiriti i pokušajte da otovreno sa njim porazgovarate. To bi trebalo da bude dovoljno. Onog trenutka kad sazna šta vas muči svakako će se zapitaiti o svom ponašanju i stavu koji ima.

Vodolija

Vi biste voljeli da se danas okružite prijateljima koji bi vam na najbolji mogući način uljepšali dan. Treba vam dašak veselja da se ponovo osjetite živima. Za sada vam je najbitnije da se ne optrećujete više sa stvarima koje ste do sada imali u planu. Malo se pokušajte usredsrediti na veseliju stranu života koja bi vam trenutno u većoj mjeri olakšala postojeću situaciju za koju i sami znate da nije baš najsjajnija.

Ribe

Vi ste u punom radnom zamahu. Prija vam da se malo više posvetite poslu i da na taj način učinite ono što je potrebno da biste se malo više postarali za budućnost. Povremeno ste pravo oličenje vrijednosti, što je u neku ruku, za vaše kolege iznenađujuće i novo. Zbog vašeg odsutnog i uspavanog izgleda počesto im se čini da ste gotovo pa nesposobni da bilo šta uradite kako treba, ali danas ta uvjerenja u potpunosti pobijate.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.