Dnevni horoskop za 7. juni 2017.

Žena dok odluči i muškarac dok shvati, prođe pola života.

Dnevni horoskop za 7. juni 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Već ste na izmaku snaga pa razmišljate da se povučete u osamu i naprosto sklonite od obaveza. Situacija na poslu je i dalje napeta i zahtijeva vašu povećanu angažovanost. Vi niste baš spremni da se dokazujete, ali ipak, misli su vam okrenute zbivanjima na poslovnom planu, koje ne možete da ignorišete ni pored vaše najbolje volje.

Bik

Ukoliko ste roditelj, vaše misli su trenutno okrenute djeci. Zabrinuti ste za svoje potomke iz nekog razloga i čini vam se da je vrijeme da nešto po tom pitanju i preduzmete. Mlađi pripadnici znaka danas će biti zainteresovani za ljubav. To je polje na kojem vas očekuju prijatna dešavanja, bez obzira da li ste slobodni ili ne.

Blizanci

Ako uspijete da danas ostane kući i izbjegnete bilo kakav posao koji bi vas natjerao da se mentalno ili fizički više angažujete bićete zadovoljni. Želite da se jedan dan odmorite. Bolje bi vam bilo da isključite telefon ili da se na pozive iz firme jednostavno ne javljate. Izbjegnite ili još bolje predupredite bilo kakvu stresnu situaciju i uživajte.

Rak

Vi ste tek počeli da radite. U stvari, danas radite ono što volite i što bi vam moglo obezbijediti uživanje. Nije vrijeme da se prepirete ni sa saradnicima, ni sa ljudima van posla, a pogotovo ne sa vašim najbližima. Čak i ako vam se učini da imate jake argumente za nešto, ne iznoste ih jer ste danas podložni pogrešnoj procjeni situacije.

Lav

Još malo i prestaćete sa vašom trkom za novcem. Danas preduzimate završne korake za ostvarenje vašeg poslovnog i finansijskog cilja. Već razmišljate kako vam je neophodno da se malo odmorite prije nego što uđete u nove poduhvate. Možda bi nekakvo druženje sa saradnicima moglo da bude pravi potez.

Djevica

Iako je sredina sedmice za vas su tek počele poslovne muke. Imate još nešto da poobavljate i nastojite da to bude u što kraćem roku, jer vam vaš vladar Merkur sada pravi poteškoće. Iscrpljeni ste tempom koji vam je nametnut, ali za to ste sami krivi. Sami ste odlučili da preuzmete odgovornost i prihvatite zadatke.

Vaga

Već se nazire kraj vaših muka. Izgleda vam kao da se crni oblaci nad vašim nebom polako sklanjaju i opet je vedro. Nećete ni znati šta vam se to prethodnih dana dešavalo, pa ste bili tako turobni, a neće vam ni biti pretjerano važno. Danas ćete nastojati da popravite sve što juče nije valjalo u vašoj komunikaciji s drugima.

Škorpija

Sve više ulazite u mračnu fazu. Obuzimaju vas teške i turobne misli i čini se kao da se od njih ne možete odbraniti. Pitanje koje sebi treba da postavite je da li zaista ne možete ili samo nećete da im se oduprete. Danas vam djeluje da se cijeli svijet zavjerio protiv vas. Osjetljivi ste i lako se vrijeđate, makar primjedbe drugih bile na mjestu.

Strijelac

Zadovoljni ste sa završenim poslovima i danas želite da se posvetite druženju s bliskim osobama. Želite da organizujete jedan prijateljski susret u okviru kojeg biste sakupili što više vama dragih ljudi i sate proveli u ugodnom ćaskanju ili nekoj društvenoj aktivnosti. Vi zaista znate kako da se na kraju radnog dana odmorite, pa to i činite.

Jarac

Vraća vam se volja i želja za radom. Vaša ambicioznost se probudila. Naumili ste da napravite nekakvu promjenu u poslovnom planu koja bi vam istinski koristila na duže staze. O isplativosti ne treba ni da se raspravlja; vi nikad ne biste preduzeli nešto što ne donosi dobit. Kad je o parteru riječ, imate njegovu podršku u svemu što radite.

Vodolija

Dan provodite maštajući o udaljenim predjelima koje biste rado posjetili. Trenutno vam se čini da bi vam svuda bilo bolje nego tu gdje jeste pa imate jaku potrebu da pobjegnete. S obzirom na vašu urođenu potrebu za slobodom, i najmanji pritsak ste spremni okarkterisati kao sputavanje. Ipak, šta je tu je, iz svoje kože ne možete!

Ribe

Danas ste skloni naglim promjenama raspoloženja. Od početne euforičnosti i romantičnih osjećanja, skloni ste da uletite u teške misli o svim lošim stvarima na svijetu i da sa njima opteretite druge. Nastojte da se, bez obzira kako se osjećali, ne istresate na nedužne ljude. Partner će se ponuditi da vam bude rame za plakanje i da vas tješi.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.