Dnevni horoskop za 7. septembar 2020.

Svaka žena zaslužuje muškarca koji će je gledati svakoga dana kao prvi put kad je video

Dnevni horoskop za 7. septembar 2020.

Odaberite znak:

Ovan

Izlazite iz romantičnog raspoloženja u kojem ste se ovih dana nalazili i upadate u potpuno drugačiju fazu. Prioritet dajete nekim drugim stvarima koje vas muče i nastojite da se u moru briga ispetljate sa praktičnim rješenjem. Nisu stvari bas toliko loše kako vam se čine, naprosto ste se uljuljkali u odmaranje,pa vam je teško da se vratite uobičajenom tempu.

Bik

Vi ste danas podložniji kompromisu nego što ste to bili prethodnih dana. Ukoliko ste se sukobili sa partnerom sad je pravi trenutak da se izmirite. Veće su šanse da će obratiti pažnju na ono što vi imate da kažete i da će vam izaći u susret. Ruku na srce, vi ste glavni krivac za sukob, pa biste vi trebali biti neko ko će prvi pružiti ruku pomirenja.

Blizanci

Prvi radni dan i vi ste već u potpunosti okrenuti dešavanjima na poslovnom planu. Spremni ste za sve moguće i nemoguće situacije, dovoljno ste odmorni i čini se da vas ništa ne može izbaciti iz takta. Divno je kad se osjećate toliko dobro, ali ipak pazite da se ne zanosite unaprijed. Zvijezde vam obećavaju mnoštvo obaveza.

Rak

Vi ste danas dobre volje. Kad osjetite da se sve oko vas puni ljubavlju, vi ste zadovoljni i voljni da uzvratite. Prema partneru ste posebno nježni i nastojite da mu ugodite na sve moguće načine. Nemojte da pretjerate, jer iz najbolje namjere možete da uzrokujete kontraefekat. Pažnja prija, ukoliko je u umjerenim količinama.

Lav

Vi biste voljeli da se danas posvetite svojoj porodici i dešavanjima u okviru nje. Prija vam društvo vaših najmilijih pa nastojte da se što više u toku dana posvetite njima. Ukoliko biste se uspjeli iskrasti na zajednički izlet vaše zadovoljstvo bi bilo potpuno. Niste raspoloženi da se bavite poslovnim problemima.

Devica

Danas očekujte navalu posla. Imaćete toliko obaveza da će vam se činiti da je dan prošao prije nego što ste uspjeli da se snađete. Ipak, vi se u takvom tempu dosta dobro snalazite, pa ćete se i ovog puta uspješno probiti kroz sve poslovne aktivnosti. Na kraju dana bićete toliko iscrpljeni, da vam neće pasti na um da se odvojite od kreveta.

Vaga

Vage bi danas mogle dobiti manju novčanu svotu. Možda ste ljubitelj igara na sreću, pa će vas ovaj dobitak istinski usrećiti, a možda ćete naprosto naplatiti projekat na kojem ste radili. U svakom slučaju , nenadani dobitak bi mogao biti povod za večernji izlazak sa prijateljima ili kupovinu nekog novog odjevnog predmeta.

Škorpija

Danas je vaš dan kad je ljubav u pitanju. Pustite mašti na volju i osmislite provod sa voljenom osobom onako kako samo vi to umijete. S obzirom na to da ste izuzetno romantično raspoloženi, ne bi bilo loše da voljenoj osobi priredite neku vrstu iznenađenja, koje bi na vašu vezu djelovalo osvježavajuće.

Strelac

Neki od planova će vam se izjaloviti, budite spremni na to. Niste baš najbolje organizovali stvari na poslovnom planu, pa su manji problemi neminovni. Koncetracija vam je danas slabija, što je i razlog da do riješenja ne dođete uobičajeno brzo. Nema potrebe da se nervirate , jednostavno se strpite i sačekajte .

Jarac

Danas ćete imati mnoštvo poziva od strane prijatelja. Biće vam drago da ih vidite, a razgovor sa njima na vas će djelovati krajnje prijatno. Na neki način ćete uspjeti da se odvojite od trenutnih problema i stvari koje vas muče, pa ćete se nakon susreta osjećati gotovo preprođeno. Potreban vam je odmor.

Vodolija

Dvije oblasti u vašem životu u zadnje vrijeme igraju jako bitnu ulogu. Prva je partner i odnos sa njim koji se trudite da što više poboljšate , a druga je posao u kojem nastojite da ostvarite zacrtane ciljeve. Što se odnosa sa partnerom tiče, sve je pod kontrolom, pa ćete danas malo više pažnje da usmjerite na posao.

Ribe

Početak radne sedmice na vas djeluje tako da već osjećate potrebu da se bacite na neku plažu i ne mislite ni o čemu osim o ljetu, moru, suncu. Niste baš sa elanom otpočeli rad i sve više osjećate da vam je neophodan odmor. Skloni ste prepuštanju razmišljanjima o danu kad ćete spakovati kofere i otići na željenu destinaciju.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.