Dnevni horoskop za 8.12.2015.

Ja sam inače dobra sve dok mi ne pukne film. Tad se pazi…

Dnevni horoskop za 8. decembar 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Danas vam je dan za posao. Imate jako povoljne aspekte za ostvarenje ciljeva na ovom planu. Akcenat će biti na novim projektima ili nekoj vrsti osvježavanja onih već postojećih. Ipak, zvijezde vas upozoravaju da malo računa povedete o zdravlju. Pazite šta jedete u toku dana i izbjegavajte tešku hranu, jer vam je želudac osjetljiv.

Bik

Vrijeme je za ljubav, poručuju vam zvijezde! Danas biste mogli da se bacite na osvajanje nekog ko vam je u posljednje vrijeme privlačio pažnju . Sve šanse za uspijh su na vašoj strani. Ukoliko ste u vezi, ovo je dan za uživanje i za obnavljanje emocija. Osjetićete kao da se opet zaljubljujete u voljeno biće

Blizanci

Naglasak je na dešavanjima unutar doma. Slijedi nekakav prijatan porodični događaj za koji ćete se nastojati brižljivo pripremiti, pa su i troškovi neizbježni. Dan je u znaku porodičnog slavlja i okupljanja , pa ćete veći dio vremena biti okruženi vašim najmilijima, što će evocirati neke lijepe uspomene iz djetinjstva.

Rak

Vi danas uživate u kraćim putevima. Ne drži vas mjesto, pa čim se ukaže prilika za neku vrstu izleta, prvi se javljate. Bilo da je riječ o poslu, bilo da je u pitanju privatna stvar i najmanja promjena mjesta će vam pričiniti zadovoljstvo. Osjećate se sjajno i želite da to svoje raspoloženje danas podijelite sa svima.

Lav

Dobijate novac i to vam već stavlja osmijeh na lice. Malo je potrebno da se osjetite kao najbogatija osoba na svijetu. Finansije jesu ono što vas čini srećnim bez obzira na sve drugo u životu. S obzirom na to da su ostale oblasti u nekoj vrsti stagnacije, ovaj dobitak će vam doći i kao neka vrsta podsticaja da istrajete.

Djevica

Ukoliko ste se odlučili na kupovinu ili uljepšavanje danas je idealan dan za to. Sve što želite učiniti po pitanju svog izgleda je dobro aspektovano pa se slobodno upustite u eksperimantisanje. Danas ćete pokazivati sklonost da vrijeme češće provodite pred ogledalom, što i nije toliko tipično za vas.

Vaga

Danas ćete se osjećati pomalo sjetno. Vas je inače lako povrijediti, jer vaš prefinjeni duh ne trpi nepravdu niti grubosti, a danas ćete upravo tome biti izloženi. Nastojte da zadržite onu vašu kulturnu distancu i na taj način pokažete svima koji vas žele uznemiriti da ste iznad takvih stvari , te da se prema vama ne može postupati grubo.

Škorpija

Škorpije bi danas mogle biti u iskušenju da se upuste u zabranjene vode. Neko vam je zagolicao maštu i naprosto ne možete da se obuzdate i da ne krenete u osvajački pohod, bez obzira na to da li ste zauzeti ili ne. Ukoliko jeste , pazite se , jer kad sjedite na dvije stolice, lako bi se moglo desiti da vam se obje izmaknu.

Strijelac

Smiješi vam se poslovni uspijeh! Povućićete jedan dobar potez koji će vam donijeti veliki plus u očima nadređenih. Uvijek ste bili pravi timski igrač i osoba koja spašava stvar kad je najgore, ali danas ćete to posebno pokazati. Na radost vaših saradnika, pribavićete čitavoj firmi dobre rezultate, tako da ćete za njih biti heroj dana.

Jarac

Jarčevi danas razmišljaju o putovanju. Period vam je povoljan za sve dalje destinacije, pa biste, ukoliko već niste mogi da se prošetate do neke turističe agencije ili provjerite njihovu ponudu na internetu. Zasigurno ima nešto zanimljivo i za vas, a s obzirom na to da ste po prirodi strpljivi i detaljni, pronaćićete i dobar i povoljan aranžman.

Vodolija

Zdravlje vam je ugroženo i vi se sad već pitate o čemu se radi. Mogli biste da posjetite i ljekara, jer vam samostalno liječenje baš i nije donijelo nekakave rezultate. Možete očekivati gomilu obaveza sa poslovne strane, ali danas pokušajte da zaobiđete veće zalaganje i pažnju posvetite isključivo svom zdravstvenom stanju.

Ribe

Vama je sasvim dobro kad je o ljubavi riječ i samim tim ste zadovoljni i sa ostalim životnim stvarima. Odnosi sa partnerom su trenutno na prvom mjestu. Ukoliko ste slobodni, pravo je vrijeme da započnete novu vezu. Imate uspjeha u osvajanjima i treba samo da pomislite na određenu osobu da bi se ona već zainteresovano okrenula vama.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.