Dnevni horoskop za 8.3.2016.

Možda nisam maher da odmah procenim ljude, al’ puštam da im jezici odrede mesto u mom životu.
Đorđe Balašević

Dnevni horoskop za 8. mart 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Danas vas ništa neće spriječiti u vašoj namjeri da izađete i sjajno se provedete. Dan ispunjen lijepim dešavanjima je pred vama , a vi ćete se shodno tome dobrano pripremiti da vam ga baš ništa i ne upropasti! Pred vama je niz ugodnih dešavanja u koje ćete se s oduševljenjem upustiti u društvu vjernih prijatelja.

Bik

Vi ste danas malo više okrenuti svom zdravlju i uopšte situaciji na tom polju. Za sada vam je najbitnije da se manji siptomi saniraju kao i da ih ubuduće ne bude. U prinicipu se osjećate dobro, ali nije zgoreg da se još malo pozabavite sa trenutnim problemima koje na ovom planu usljed nebrige možete da zadobijete.

Blizanci

Vi ćete se danas najvjerovatnije okrenuti onim ljudima i zbivanjima koja će vas najviše ponukati da ozbiljnije porazmislite o mogućnosti promjene mjesta bortavka. Došli ste u fazu kad vam je u životu neka vrsta promjene neophodna i sada ste voljni da ju poduzimate. Problem je samo u tome što ne znate kako i šta uopšte da uradite.

Rak

Vi ste ljuti danas. Problem je u tome što vam se sve čini nekako lošije nego što to u stvari jeste. Bijes koji se skupljao u vama sada je na pragu da provali i pred sobom pomete sve koji vam se danas nađu na putu. Umjesto da se žestite ne bi bilo loše da malo porazmislite o tome šta ste mogli učiniti da predupredite ovu situaciju u kojoj ste se našli.

Lav

Vi ste danas okrenuti ljubavi i ljubavnim zbivanjima. Prija vam saznanje da je voljena osoba kraj vas u svakom trenutku i da imate njenu punu podršku za sve što radite. Ljubav bi mogla biti vaša pokretačka snaga. Sve što radite i sve ka čemu se usmjeravate danas je obojeno nježnim emocijama. Dio vremena ostavite za partnera.

Djevica

Vas brine jedino zdravlje. Danas se preispitujeute i razmišljate šta biste konkretno mogli da učinite da se stvari na ovom planu krenu nekim boljim putem. Za sada je sve u znaku nagovještaja. Činjenica je da ste bili nepažljivi što vam se rijetko kad dešava, ali s druge strane imate puno više sreće nego što mislite.

Vaga

Sve je kod vas u nekom poprilično užurbanom tempu danas. Imate toliko lijepih dešavanja da prosto ne možete da odolite da se na svakom pojavite. Ono što vam je trenutno prioritet jeste zabava u svakom obliku. Uživate u različitim zanimljivim zbivanjima i brojnim ljubavnim susretima, koji će vam začiniti dan.

Škorpija

Kad je o pripadnicima ovog znaka riječ danas će vrijeme iskorisiti da se odmore. Ono što je vama neophodno jeste da se malo osamite i da u tišini porazmislite o stvarima koje vas tište. S obzirom na to da ste se isuviše forsirali u zadnje vrijeme , pravi je trenutak da se prije početka naredne sedmice opustite i odmorite.

Strijelac

Danas ste preokupirani pozivima. Telefon je već doveoden do usijanja ,ali ste vi na to nekako navikli. S obzirom na to da je drugi dan vikenda, planovi za provod su jedino što vas trenutno zanima i u tom kontekstu možete očekivati nekoliko poziva i prijateljskih prijedloga. Za šta god da se odlučite , vama će biti izuzetno.

Jarac

Novac je jedino što imate na umu. Za sada kalkulišete kako da što prije dođete do željene zarade, ali vrlo brzo ćete se dati i u njenu realizaciju. S obzirom na to da ste vi poprilično temeljiti kad je o ovom segmetu života riječ, zasigurno ćete dobro isplanirati svaki korak prije nego se upustite u konkretne aktivnosti na putu ka realizaciji cilja.

Vodolija

Danas vas poprilično udaraju raspoloženja koja ne možete da obuzdate. Čas ste sjajno , čas vam je loše , ni sami ne znate šta vam je, ni zašto ste toliko skloni krajnostima kad je o raspoloženju riječ. Najvjerovatnije je vaša nemirna priroda uzela maha i danas vas baca u kovitlac različitih misli i htijenja koje fizički teško pratite.

Ribe

Vi ste zlovoljni. Sve vam smeta i naprosto niste raspoloženi da se upustite u bilo kakve duže priče niti kontakte sa dragim osobama. Za sada nastojte da se malo osamite ukoliko želite da izbjegnete dodatnu tenziju ili uopšte sukobe sa osobama koje cijenite.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.