Dnevni horoskop za 8. maj 2016.

Čak i lijepa žena se osjeća nesigurno ako voli pogrešnog muškarca. A to što je čini prelijepom je muškarac koji je tretira kako treba.

Dnevni horoskop za 8. maj 2016.

Odaberite znak:

Ovan

Najbolji način za provod ovog vikenda je zasigurno u društvu vama dragih osoba, prijatelja prvenstveno. S obzirom na to da ste se na neki način uspjeli izboriti sa zahtjevnim poslovnim obavezama protekle nedjelje, sada koristite vikend za odmor. Ovaj dan je savršen za neku vrstu izleta ili naprosto prijateljskih okupljanja.

Bik

Vi ste se posvetili porodici i dešavanjima na tom planu. Ukoliko ste roditelj, prija vam društvo vaših najmlađih, pa dan koristite da se maksimalno posvetite njima. Mlađi pripadnici znaka okreću se nekim oblastima korisnim u smislu profesionalnog uspona, pa će tako ovaj dan za njih biti više u znaku rada nego odmora.

Blizanci

Raspoloženi ste za pretresanje nekih krupnijih tema od višeg društvenog značaja. Za sada ste se svojski bacili na intelektualni posao, što je za svaku pohvalu, ali imajte na umu da ljudi obično ne vole pretjerivanja ni u kom smislu, a posebno ne kad je o nekim filozofskim ili temama s političkim prizvukom riječ.

Rak

Umjesto da se hvatate za glavu danas pred masom obaveza koje ste sebi na neki način natovarili na glavu, bolje bi bilo da poradite na planu rada koji bi vam omogućio da se uz što manje muke izvučete sa što više odrađenog posla. Nije vrijeme za kolebanje, niti za bilo koji vid oklijevanja. Istupite jednom hrabro naprijed, nećete se pokajati!

Lav

Zaljubljeni pripadnici ovog znaka danas će se osjećati istinski srećno pored svog partnera. Ono što vam je potrebno jeste da se voljenom osobom na neko vrijeme osamite ili naprosto odvojite od društva i ostalih zbivanja i da se malo posvetite jedno drugome. Slobodni Lavovi nailaze na osobu koja će pobuditi njihovu pažnju , ali na kratko.

Djevica

Iako je neradni dan vi ste sebi pronašli masu zaduženja koje je neophodno pozavršavati u što kraćem roku. Vaša energija danas djeluje neiscrpna, ali imajte na umu , koliko god vam prijalo da radite i uopšte da se angažujete oko nekih poslova, vi niste svemogući. Potrebno je da se odmarate , pa i da naučite da se više starate o sebi, a malo manje o drugima.

Vaga

I danas mnogi pripadnici ovog znaka naprosto uživaju u svim lijepim stvarima koje im nose mnogobrojni kontakti sa suprotnim polom na koji djeluju naprosto neodoljivo. Danas ste skloni da svoju šarmantnu, zavodničku stranu pokazujete svima i da naprosto plijenite pažnju drugih gdje god da se nađete. Uživajte!

Škorpija

Vi tačno znate šta znači odmoriti se. Za sada ste se u potpunosti posvećeni relaksiranju i uopšte opuštanju u krugu porodice. Neki od vas idu čak do toga da se danas povlače u samoću , da bi se na najbolji mogući način rasteretili od svih onih stresnih stvari iz protekle radne sedmice, te napunili baterije za početak nove.

Strijelac

Vi ste i danas okruženi brojnim porukama, pozivima, telefonima, faksovima, mailovima. Naprosto nemate mira ni na sekund. Vaš životni tempo je više nego ubrzan i imate tendenciju da danas pretjerate u svojim aktivnostima , pa da već sutra budete toliko umorni da će vam i najlakše poslovne obaveze predstavljati pravi problem.

Jarac

I danas vam je novac jedna od najbitnijih misli. Pravite plan kako da u što kraćem periodu ostvarite dobit koja bi na neki način osigurala vašu budućnost. S jedne strane ste svjesni da je u tom slučaju neophodno da rizkujete, ali sa druge razmišljate šta biste sve mogli da riješite na taj način pa se bez ikakvog kolebanja odlučujete upustiti u rizik.

Vodolija

I danas ste podložni jakim emocijama koje ovaj put usmjeravate ka svojim najbližima. Imajte na umu da, bez obzira na to koliko vi volje i želje da pomognete imali, nećete moći uvijek naći u mogućnosti da razriješite sve njihove dileme. Danas će se pred vama pojaviti upravo prepreka te vrste.

Ribe

I danas izigravate nedodirljivog, odnosno nedodirljivu. U stvari vi ste se samo odlučili na to da uživate u tišini i samoći sopstvenog bića , što okolina tumači drugačije i karakteriše vas kao oholo biće. S druge strane vi ne pokazujete ni najmanje brige za to šta misle drugi već nastavljate po svome, što je i najispravniji stav.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.