Dnevni horoskop za 8. oktobar 2022.

Ne poredi tuđu vezu sa svojom. Napravi sebi najbolju. I uživaj.

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2022.

Odaberite znak:

Ovan

Sada konačno možete da se odmorite. Nakon svih sedmičnih obaveza, zaslužili ste da se opustite. Danas ćete veći dio vremena provesti u druženju ili organizovanju prijateljskih susreta. Ne bi bilo loše da ih pozovete na ručak ili večeru u vašem domu. Oni bi to rado prihvatili, a vama bi prijalo da neko vrijeme provedete s njima u domaćoj atmosferi.

Bik

Novac dolazi kao rezultat novnoastalog poslovnog dogovora i vi s nestrpljenjem očekujete trenutak kada će konačno osvanuti na vašem računu. Umjesto da se prerano radujete i razmišljate o tome kako ćete ga utrošiti ne bi bilo loše da se prvo pozabavite samom ugovorom i da potvrdite njegovo sklapanje.

Blizanci

Danas ste zadovoljni sobom i ljudima iz vašeg okruženja. Prija vam saznanje da je sedmica iza vas , a sa njom i obaveze koje ste imali gotova, te da se neke stvari više ne mogu vratiti. S obzirom na to koliko ste truda i nerava uložili u neka od vaših poslovnih ostvarenja, prethodnih dana, nije ni čudo da sada osjećate toliko olakšanje .

Rak

Niste raspoloženi. Iz nekog razloga vam se čini da je ovo jedan u nizu sasvim promašenih dana. Ono što vam je potrebno jeste da se trgnete iz učmalosti i neraspoloženja u koje ste upali, te da se malo više aktivirate na polju druženja i kontakata sa ljudima iz okruženja. Uvidjeli biste da danas povlačenje zaista nije rješenje za vas.

Lav

Vi sada sasvim opravdano posežete za dogovorima i pripremama za izlaske, druženja, pa i osvajanja. Osjećate da ste spremni za bilo koji izazov ,a odmor je nešto što vam je prijeko potrebno. No, kod vas i odmor označava neku vrstu aktivnosti. Danas je ona više u smislu potrebe da se dobro provedete na nekoj proslavi ili večernjem izlasku.

Devica

Zanimljivo je to da vi i danas radite, kao da vam nije dosta svih onih poslovnih dešavanja i obaveza iz protekle sedmice. Bilo da se radi o poslu koji ste donijeli kući, bilo da radite nešto privatno, tek vi ne odustajete od svog nauma da svaki sekund raspoloživog vremena utrošite na nešto korisno.

Vaga

Neki pripadnici ovog znaka danas razmišljaju o poslovnim aktivnostima koje bi se pred njima mogle otvoriti negdje u inostranstvu.Voljeli biste da promijenite ne samo sredinu nego i kompletan opis vaših aktivnosti, te samo poslovno okruženje. Čini vam se da biste se u drugačijim uslovima mnogo bolje snašli i ostvarili veće rezultate.

Škorpija

Krajnje miran dan je pred vama. Ono što trenutno želite je da se posvetite samo stvarima koje vam donose smirenje i uopšte relaksaciju koja vam je potrebna prije radnih aktivnosti koje vas već od ponedjeljka ponovo uvode u neki malo brži i stresniji dnevni ritam. Partner je tu da vam pruži podršku i razumijevanje.

Strelac

Pripadnicima ovog znaka dan je u znaku lijepih dešavanja u odnosu sa voljenom osobom.Ukoliko ste slobodni sada imate mogućnost da to stanje promijenite. Pred vama je niz pogodnih prilika da ostvarite željeni kontakt sa osobom koja vam privlači pažnju, a do vas je da taj kontakt preraste u interesovanje i sa suprotne strane.

Jarac

Vi danas želite da nešto učinite za vašeg partnera. Mislite da ćete svoja osjećanja najbolje pokazati lijepim i korisnim djelom,ali imajte na umu da djela ma kako ona korisna bila ne mogu ni upola dočarati vaše pravo stanje na onaj način na koji to mogu riječi. Ukoliko želite pun efekat , moraćete da zaobiđete svoja pravila i kažete šta osjećate.

Vodolija

Zaljubljenim pripadnicima znaka je ovo sjajan dan. Odnosi sa ljubavnim partnerom su baš onakvi kakvim vi očekujete da treba da budu. S druge strane cijenite i svoju slobodu, odnosno ono vrijeme koje provodite u nizu aktivnosti koje inače ispunjavaju vaš ionako pretrpan dan. Koliko god ljubav bila bitna, za vas je sloboda bitnija.

Ribe

Vi biste danas mogli da napravite romantičnu večeru i njom iznenadite voljenu osobu. Ono što je kod vas aktivnost broj jedan danas, jeste upravo udovoljavanje sebi, kroz udovoljavanje ljudima koje volite ili koji u vašem životu zauzimaju posebno mjesto. S tim ciljem , pokušaćete da ih na neki način razveselite priređujući im ugodno iznenađenje.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.