Dnevni horoskop za 9.5.2015.

Navikneš na nekoga, pa ne vidiš sebe bez njega.

Dnevni horoskop za 9. maj 2015.

Odaberite znak:

Ovan

Veoma važnu ulogu u vašem životu danas će imati ženski članovi porodice, pogotovo majka. Posvećivaćete im veću pažnju i dan na neki način podrediti njima. Ukoliko sa majkom ili nekom ženskom osobom iz vaše porodice nemate baš najbolji odnos, danas ćete imati priliku da nesporazume izgladite.

Bik

Današnji dan ćete provesti u društvu familije. Lako je moguće da ćete se odlučiti na neku vrstu putovanja. Ukoliko se spremate za godišnji odmor, danas vam je pravo vrijeme da se otisnete na put. Zvijezde vam obećavaju dobar provod na šta god da ste se odlučili. Sa partnerom ste u savršenoj harmoniji.

Blizanci

Vaša finansijska situacija je odlična. Napravili ste dobar poslovni aranžman na osnovu kojeg sad ubirete plodove. No, ipak ćete se baciti na razmatranje ostalih mogućnosti za investiranje da biste dodatno uvećali svoja novčana sredstva. Danas ste u potpunosti okrenuti finansijama i planiranju budućih poteza na tom planu.

Rak

Danas ćete zablistati sa one ljudske, humane strane. Neko će biti istinski dirnut vašim stavovima i akcijama usmjerenim ka opštem dobru. Zanimaće vas načini na koje možete da pomognete kako ljudima iz okruženja ,tako i široj zajednici. Razmislite o tome da se počnete baviti humanitarnim radom ili volonitranjem u nekoj ustanovi tog tipa.

Lav

Danas osjećate svu težinu ovog svijeta. Čini vam se da je sve pošlo nizbrdo i okrenulo se protiv vas. Možda je pritisak okoline na neki način nužan da biste se pokrenuli i poduzeli nove korake . Pokušajte da ga shvatite kao podsticaj da istrajete i ostvarite svoje ciljeve, a ne kao zlu sreću, radite po principu; prepreke postoje da bi se prevazišle.

Djevica

Dosta dobra situacija na polju prijateljstva. Bićete iznenađeni kad ustanovite koliko ljudi u stvari se nađe voljno da vam izađe u susret , kad vam nešto treba. Činjenica je da ste okruženi sa nekolicinom zaista kvalitetnih osoba , čije prijateljstvo biste trebali shvatiti kao poseban dar koji treba čuvati i njegovati.

Vaga

Danas se satirete od posla. Situacija je takva da ste naprosto prisiljeni da radite duplo više nego inače. Imate toliko obaveza da ne znate ni sami kud i kako da se usmjerite ,a vrlo je vjerovatno da ćete pored sopstvenih na stolu zateći i tuđe. S obzirom na to da je sezona godišnjih odmora uveliko počela, nastojte da se smirite i uradite koliko možete.

Škorpija

Idite na odmor, jer vam je zaista neophodan. Bilo bi najbolje da možete odmah da se spakujete i krenete na put. Ukoliko ste već otišli, očekujte da ćete se konačno opustiti na adekvatan način. Vaš organizam vam već šalje upozoravajuće signale , pa je krajnje vrijeme da mu posvetite malo više pažnje.

Strijelac

Danas ste raspoloženi da filozofirate. Vaše misli su okrenute ka nekim višim sferama u kojima ćete pokušati pronaći odgovore za pitanja koja su vam na umu. Stvar je u tome da , ukoliko očekujete sagovornika ili nekog ko će se uopšte upustiti u raspravu tog tipa sa vama, uvidjećete da ste sami.

Jarac

Danas se u vašem životu sve vrti oko partnera. Moguće je da ćete biti u prilici da ga negdje , nekome s ponosom predstavite ili uopšte da se nađete na nekom skupu na kojem će vaš partner istinski briljirati. U svakom slučaju sa njim vam je zagarantovan lijep i harmoničan odnos, prepun nježnosti i zajedničkih dogodovština.

Vodolija

Imate nekoliko važnih stavri koje želite da obavite danas, pa ćete morati da pristupite planiranju dnevnog rasporeda, da biste uspjeli da sve i obavite. Iako ovaj vid rada nije tipičan za vas, danas će to biti jedini način da se nosite sa nakupljenim obavezama. Veći dio dana, bez obzira na pol, pripadnici ovog znaka će provesti u ženskom društvu.

Ribe

Danas ste okrenuti ljubavnim dešavanjima. To je ono što će vas posebno interesovati danas. Ukoliko ste mladi i zaljubljeni sa partnerom će veza doću u idiličnu fazu. Oni slobodni pripadnici znaka će imati poteškoće da se između brojnih udvarača odluče za onog koji bi im bio najzanimljiviji, pa je lako moguće da uplove u duplu vezu.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.