Dnevni horoskop za 9. mart 2017.

Toliko je osoba na svijetu koje bi učinile sve za tvoj osmijeh. Zašto ti želiš onog koji ti priža samo suze?

Dnevni horoskop za 9. mart 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Danas je naglasak na poslovnoj aktivnosti. S obzirom na to da ste uletjeli u mašinu , lako je moguće da vas angažuju oko novog poslovnog projekta. Iako ste odlučni da se malo posvetite i drugim žiovtnim oblastima , trenutno oklonsti nisu na vašoj strani. Očekujte da iz vas na poslu danas zaista izvuku maksimum!

Bik

Vi ste negdje na pola puta između snova i jave. Kad je o zanimljivijim dešavanjima tokom ovog dana riječ, više ćete se bazirati na neke stvari koje se tiču daleke budućnosti, nego na ono što je sada i ovdje. Skloni ste sanjarenju, ali ovaj put nisu svi vaši snovi u domenu naučne fantastike. Neki su itekako ostvarivi. Vidjećete.

Blizanci

Vi ćete se danas naći u nekom neplaniranom trošku. Problem je samo u tome što ćete se sigurno pokajati. Ukoliko želite barem pokušati izbjeći ovakav razvoj događaja, trebali biste se uzdržati od nošenja veće novčane sume sa sobom. Ograničavajući svotu , sigurno ćete ograničiti i trošenje, pa ćete samim tim izbjeći neugodnost.

Rak

Vi ste ni na nebu ni na zemlji. Razlog za ovo vaše lepršavo raspoloženje je ovaj put više nego prijatan. Vi ste zaljubljeni i srećni, pa ste samim tim negdje između stvarnosti i osjećanja. Djelujete sasvim odsutno, pa će vas danas sa svih strana salijetati sa pitanjima. Ukoliko niste spremni da se upustite u davanje objašnjenja , izbjegavajte radoznalce.

Lav

Danas je jedan od onih dana kada vas sto briga obuzima odjednom. Kao prvo vrijeme je da se pozabavite sa svojim zdravljem. Za početak zakažite pregled kod zubara. Ukoliko imate nekakav problem te vrste, tim prije se odlučite na posjetu ordinaciji. S druge strane pred vama je niz poslovnih obaveza od kojih ćete se danas teško izbaviti.

Djevica

U vašem životu danas će glavnu ulogu igrati ljubav. Raspoloženi ste za romatične kontakte i uopšte dešavanja, pa ćete se tim i rukovoditi. Danas ćete najverovatnije pažnju posvećivati samo stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Sve drugo gotovo da vam i nije bitno, pa će posao danas malo da trpi.

Vaga

S obzirom na trenutni raspored planeta vi ćete se danas nabolje osjećati upravo u porodičnom okruženju. Ono što vam je potrebno jeste saznanje da negdje i nečemu pripadate, a to najbolje možete iskusiti u odnosu sa svojim najbližima. Bliski rođaci i odnosi sa njima danas dobijaju na važnosti i u dobroj mjeri boje vaš dan.

Škorpija

Za vas je ovo jedan od onih dana u kojima se ne možete smiriti na jednom mjestu. Neophodno vam je kretanje, a s druge strane i da nije vi biste se na neki način morali aktivirati. S obzirom na to da ste ušli u fazu u kojoj ste gotovo pa hiperaktivni, sada vam je neophodno što više dešavanja da biste se osjetili živim i produktivnim.

Strijelac

Sjajno ste raspoloženi , što opet i nije neka novost. Raspoloženje , ono dobro, naravno, je kod vas gotov pa konstanta. Vaš vedri , veseli duh naprosto nije navikao na duže periode sumornog ili uopšte mračnog raspoloženja, što ljudi iz okoline osjećaju i zbog toga izuzetno cijene vaše prisustvo u svakom društvenom zbivanju.

Jarac

Emotivnost vam trenutno smeta u racionalnom rasuđivanju. Ovaj put ste skloni da se više koncentrišete na partnera i uopšte dešavanja u njegovom životu. Sebe na neki način stavljate u drugi plan i svojski prijanjate na rješavanje njegovih životnih poteškoća. Lijepo od vas, ali prije nego se uhvatite posla upitajete se da li to druga strana želi.

Vodolija

Blagi pad imuniteta danas osjećate kao prvi znak bolesti. Stvar je u tome da ste iscrpljeni i emotivno i fizički i da vam je neophodno da na neki način sebi obezbjedite odmor. Na polsovnoj strani vas pritišće sve veći i veći broj obaveza, koje danas niste u stanju da obavite na adekvatan način. Ukoliko ste u mogućnosti uzmite slobodan dan i odmorite.

Ribe

Blagi pad imuniteta danas osjećate kao prvi znak bolesti. Stvar je u tome da ste iscrpljeni i emotivno i fizički i da vam je neophodno da na neki način sebi obezbjedite odmor. Na polsovnoj strani vas pritišće sve veći i veći broj obaveza, koje danas niste u stanju da obavite na adekvatan način. Ukoliko ste u mogućnosti uzmite slobodan dan i odmorite.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.