Dnevni horoskop za 9. oktobar 2017.

Prevariti je lako, ali nemoguće je vratiti se nazad.

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2017.

Odaberite znak:

Ovan

Nimalo ugodan dan za vas. Osjećate se kao životinja u kavezu. Sticajem okolnosti ste se našli u nekom za vas nimalo ugodnom okruženju, sputani različitim uticajima sredine i ljudi. Ako se malo više zagledate u sebe shvatićete da ljudi nemaju veza s vašim osjećanjem nelagode. Problem, kao i njegovo rješenje, leži u vama samima.

Bik

Jedan je od onih dana u kojima želite što više vremena da provedete u neobaveznom ćaskanju, druženju, lijepim stvarima, a što manje u razmišljanju o postojećim poslovima i problemima. Zvijezde vam savjetuju da se danas odmorite i prikupite energiju za naredne dane. Preporučuje vam se da pazite na zdravlje.

Blizanci

Još jedan dan u znaku poslovnih aktivnosti koje su se sticajem okolnosti većim dijelom svele na vas, a ne na ostale saradnike. Bitno je da sačuvate hladnu glavu i da sve poslovne obaveze koje vam se danas nametnu odradite smireno. Jedna od vaših kvaliteta je brzina i sposobnost da više stvari radite istovremeno, pa je danas iskoristite.

Rak

Vi ste svugdje samo ne u sadašnjosti. Prija vam bijeg u svijet mašte, pa ga počesto koristite. Danas, ipak, maštate o realno ostvarivim ciljevima, koji se odnose na vašu budućnost. Naime, sve vaše današnje aktivnosti su usmjerene prema nekim događajima koje iščekujete i vi naprosto nastojite da već sada za njih pripremite teren.

Lav

Danas nastojte da izbjegnete sve one od kojih vam skače pritisak! Niste dobre volje i malo vam treba da buknete. Da se ne biste nervirali, za sad je najbolje da izbjegavate ljude za koje znate da će kod vas izazvati burnu reakciju. Isto se odnosi i na situacije ili pitanja čije se rješenje zakomplikovalo.

Devica

Vi ste danas srećni i zaljubljeni. Barem takav utisak ostavljate na okolinu. Kad je o partneru riječ, očekujte prijatna dešavanja i dobar provod u dvoje. Ukoliko ste slobodni, danas biste mogli osjetiti želju za nečim ili nekim novim. Za sada još nije povoljno vrijeme za započinjanje veze, ali ne smeta da razgledate okolo.

Vaga

Vama je ovaj dan u znaku poslova, ali i u znaku zdravstvenih smetnji. Trebali biste čuvati stopala i posebnu pažnju obratiti na obuću koju nosite. Bitno je da se u njoj dobro osjećate, a kad je izgled u pitanju – nije tako strašno prikloniti se malo običnijim stvarima. Bacite sve one modne sprave za mučenje i bar jedan dan sebi priuštite običnost.

Škorpija

Vi ste raspoloženi za osvajanja, ali nije baš da ćete se nečeg specijalnog, ili bolje reći nekog specijalnog, dohvatiti. Vaš škorpionski šarm kao da je zakazao. Od osvajanja ništa. Mada, ukoliko spadate među one koji su se namjerili na poslovnog kolegu ili koleginicu, možete očekivati prijatne ljubavne trenutke.

Strelac

Vi ćete danas nastojati da se malo i odmorite, pored posla ili bilo kojih obaveza koje imate. Jednostavno, niste raspoloženi da se u poptunosti predate poslovnim poduhvatima, a i danas ste raspoloženiji za ljenčarenje i opuštanje u krugu porodice. Da se vas pita, uzeli biste slobodan dan i ujutro odspavali duže.

Jarac

Vi ste danas neuhvatljivi. Cijeli dan ste u pokretu, pokušavajući da završite sve one vama bitne stvari. Danas ćete nastojati da svoje vrijeme ispunite raznim dešavanjima kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Upravo je ta raznolikost ono što će vas učini zadovljnim i srećnim i zbog čega ćete stalno imati osmijeh na licu.

Vodolija

Treba vam novaca i vi se pitate na koji način da ga dobijete. Danas ste u iščekivanju neke zaostale isplate i sasvim ste se oslonili na taj izvor prihoda. Postoji mogućnost i da on izostane, pa se ne nadajte previše. Ukoliko već imate u planu u šta da ga utrošite, bolje bi vam bilo da imate i neka rezervna sredstva – za slučaj da vam isplata ne bude danas.

Ribe

Preosjetljivi ste i teško je danas nositi se sa vama. Lako se uvrijedite i skloni ste da se neugodno ophodite prema ljudima oko vas, što će za rezultat imati to da vas izbjegavaju. Bolje je da ste sami sa sobom, nego da svoje nezadovoljstvo istresate na nedužnima. Samo biste pokvarili dobre odnose, a ne biste bili ni srećniji ni zadovoljniji.

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.