Nedeljni horoskop | Od 27. februara do 5. marta 2017.

U životu je najvažnije kad imaš kome da pošalješ
“Stigla sam”.

Kao što sam njegov naziv kaže piše se za nedelju dana. On nam pokazuje pravi smer za narednu nedelju. Hoćemo li imati probleme na poslu, kako će nam biti u ljubavi, da li da očekujemo ludi noćni provod ili ne. Nedeljni horoskop će nam uvek reći kakvo nas zdravlje očekuje te nedelje.

Odaberite znak:

Ovan

Za sedmicu koja je pred vama biće vam potrebno više energije nego inače, ali ne kroz prazne kalorije iz slatkiša i testa, već nešto „konkretnije“ – sve vrste ribe, meso, kao i dosta biljnih vlakana.

Ljubav

Slobodni Ovnovi su u ovom periodu u velikom emotivnom zanosu. Osoba koja vam privlači pažnju i koja okupira vaše misli deluje romantično, nežno, krhko, obavijena velom misterije i nećete dugo čekati da joj pokažete koliko vas zanima. Moguće je da ćete u nekom kasnijem periodu shvatiti da ste očekivali previše od svega ovoga ili da ste imali ružičaste naočare na nosu, ali bar za sada – uživajte. Venera, koja vlada vašim partnerskim odnosima, ove je sedmice stacionarna i sprema se za svoje retrogradno kretanje, pa će se ovo na odnos sa voljenom osobom odraziti kroz neku formu zastoja koji će postajati sve očigledniji kako dani budu prolazili. Pošto više ne želite i ne možete da se nervirate zbog ovakvih situacija, povući ćete se malo u sebe da dobro razmislite o svemu.

Posao

Početkom sedmice još uvek se mogu osećati “odjeci” turbulentnih dešavanja koja su vas pritiskala u prethodnim danima. No, vrlo brzo će se poslovni tokovi vratiti u normalu, a donekle poremećeni odnosi sa poslovnim partnerima I saradnicima počeće da se smiruju I sređuju. Razmišljaćete o jednoj poslovnoj ponudi koja je došla do vas, sabirati I oduzimati, ne želeći da donosite bilo kakvu odluku na brzinu. Posebnu pažnju posvetićete kontaktu sa dugogodišnjim saradnicima ili sa stranim partnerima.

Novac

Dosta teško uspevate da napravite zadovoljavajuću finansijsku konstrukciju, jer vam uvek fali jedan deo novca da biste mogli da sve troškove I obaveze pokrpite na vreme.

Zdravlje

Psihička opterećenost I jak odliv energije zahtevaju od vas da više pažnje posvetite sebi. Mogući su problemi sa spavanjem, često umor. Kod starije populacije dolazi do poboljšanja zdravstvenog stanja.

Bik

Što dalje od slatkiša. Treba vam ishrana bogata jajima, mesom, mlečnim proizvodima. Takođe, na meniju neka budu i riba, orašasti plodovi, žitarice od celog zrna. Od voća – banane i suvo grožđe.

Ljubav

Većina slobodnih Bikova nije zadovoljna svojim emotivnim životom. Više puta ste u prethodnom periodu imali početke koji su dosta obećavali, da bi se sve završilo ili posle par susreta ili kroz neko nerazumevanje sa osobom koja vam je bila privlačna. Dok će neki od vas razmišljati u čemu to greše I utehu tražiti kroz kontakt sa bivšim partnerima, drugi se mogu upustiti u tajnu priču sa osobom koju upoznaju preko nekog od svojih prijatelja. U vašim emotivnim relacijama – nerazumevanje sa partnerom se nastavlja I dalje. Vladarka vašeg znaka, Venera je stacionarna I kreće retrogradnim hodom, što govori o tome da je prisutna neka forma odvajanja I manjka bliskosti između vas I voljene osobe.

Posao

Preispitujete svoje poteze iz prethodnog perioda I razmišljate o načinima da popravite postojeću situaciju. Svesni ste da nekih promena u kolegijalnim I saradničkim odnosima mora biti, ali za sada još uvek ne možete da pronađete pravi način da ovo rešite. Potrebno je da one projekte ili obaveze sa kojima ste u zastoju ili u kašnjenju, aktivirate, da vam se poslovi ne bi gomilali I samo vam dodatno donosili nervozu. Imate podršku od nekih osoba koje su vam važne I sa njihove strane očekujete pomoć.

Novac

Finansijska situacija je ove sedmice nešto bolja, ali vi jednostavno kao da ne umete da baratate novcem u ovom periodu I večito ste u kašnjenjima ili odlaganjima onoga što morate da platite.

Zdravlje

Retrogradno kretanje vaše vladarke govori da je vreme da ozbiljnije posvetite pažnju problemima sa zdravljem koji se već izvesno vreme javljaju. Nervoza I stres su prisutni kod mlađih Bikova, dok bi stariji mogli imati problema sa krvnim sudovima.

Blizanci

Izbegavajte da jedete samo jednom, eventualno dva puta tokom dana. Ne možete na taj način nadoknaditi potrebe svog organizma. Više malih obroka, sa obaveznim užinama od voća i orašastih plodova.

Ljubav

Osoba koju ste upoznali preko prijatelja ostavila je veliki utisak na vas I početna komunikacija je bila jako dobra, dajući vam nadu da ćete ovu osobu uspeti da osvojite. Međutim, u ovoj nedelji dolazi do nekog zastoja u razgovorima koji ćete vi shvatiti kao njeno povlačenje ili nesigurnost. Ne donosite zaključke na brzinu, već dajte drugoj strani par dana vremena. Moguće je da je samo došlo do nakupljanja nekih obaveza ili problema kod nje, pa iz tog razloga ne može da vam posveti dovoljno vremena. U vašim emotivnim relacijama dosta napetosti u protekloj nedelji ostavilo je traga na odnosu sa partnerom. Oboje ste se donekle povukli, ali ćete se, kako dani budu odmicali, truditi da popravite komunikaciju.

Posao

Ulazite u ovaj period sa pomračenjem Sunca I mladim Mesecom u polju karijere, koje vam donosi mogućnost da napravite neke korenitije promene I proširite svoj uticaj u poslovnom segmentu. Za sada nemate nameru da žurite, jer vam je brzina u delovanju samo donela probleme u proteklom periodu, pa ćete se malo povući, čisto da biste dali sebi vremena da razmislite o svojim budućim potezima. Od drugog dela sedmice pred pojedinim Blizancima se otvara nova poslovna ponuda koju vredi razmotriti.

Novac

Veći prilivi novca koji su aktuelni ove sedmice, donekle će vas primiriti I opustiti. Ipak, svesni ste da vam je još dosta toga ostalo nezatvoreno, a da se troškovi života povećavaju.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka moguće su tegobe sa venama, krvnim sudovima generalno. Mlađi Blizanci bi trebali da uzimaju više tečnosti I obrate pažnju na ishranu.

Rak

Dobar period da se otarasite nekih loših navika, i kada je ishrana u pitanju, ali i vaš celokupni život. Napravite plan obroka za nedelju dana i pridržavajte ga se. Uvrstite ražano brašno, orašaste plodove, više variva, ali začine „skrešite“ na najmanju moguću meru.

Ljubav

Osoba koja vam se dopada na mnogo otvoreniji način pokazuje svoju zainteresovanost za vas, pa nije ni čudo što je moguće da već u prvoj polovini nedelje dođe do dogovora za susret. Moguće je da se vi pribojavate da ovo ne bude još jedan od vaših ljubavnih promašaja, pa se nećete postaviti u potpunosti otvoreno prema drugoj strani. Od sredine sedmice ulazite u jedan period koji vuče velike strasti I uživanje, pa iskoristite ove dane do maksimuma. U vašim emotivnim relacijama – sve ono vezano za vaš odnos sada sagledavate na potpuno drugačiji način. Više ćete se usmeriti na sebe I na ono što je vama od važnosti, a manje biti spremni za prilagođavanje I kompromis. Voljena osoba je dosta čvrsta po nekim stavovima, ali vi ne obraćate mnogo pažnje na to.

Posao

Samo ste jednim delom zadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Ne dopada vam se što vrlo često nailazite na blokade, na neka prolongiranja u vašim planovima, I što u sve morate da ulažete mnogo više truda nego inače da bi donekle korektno funkcionisalo. Venera kreće retrogradnim hodom u vašem polju karijere I možda biste trebali da obratite pažnju na ono što ste zapostavili ili gurnuli u drugi plan. U dogovorima se potrudite da budete jasni I koncizni I ne rasipajte se previše na detalje.

Novac

Nemate jasnu finansijsku konstrukciju u ovom periodu. Mnogo razmišljate, mnogo planirate, ali realni rezultati su daleko od očekivanih.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kožom kod mlađe populacije Rakova. Što se starijih pripadnika znaka tiče, razmislite da uvedete neke nove životne navike koje će vam poboljšati zdravstveni segment.

Lav

Lavovi bi mogli od ove sedmice ozbiljno razmisliti o tome da u svoju ishranu uvedu više ribe, a ako ste od onih kojima prijaju morski plodovi – još bolje! Prijaće vam i sve vrste variva i barene, kuvane hrane, a ništa vam ne bi falilo da smanjite belo brašno, a uvedete neko drugo – ražano, speltino, laneno.

Ljubav

Ono što vi nazivate velikom zaljubljenošću, verovatno je samo trenutni zanos. Itekako je moguće da u ovom trenutku na nosu imate ružičaste naočare, pa ni ne možete na pravi način sagledati ni osobu koja vam se dopada niti njen karakter I namere. No, pošto su definitivno lepi dani pred vama, koristite ih sada, a kasnije ćemo videti u kom pravcu cela ova priča ide. U odnosu sa emotivnim partnerom sada je zaista potrebno da pokušate da razrešite neke dileme iz proteklog perioda. Nemojte se sklanjati od razgovora, a pogotovo nemojte zanimaciju ili utehu tražiti na drugoj strani, jer vas neki naoko bezazleni flert može “povući” I očas posla se možete naći u tajnoj priči. Odnos sa voljenom osobom je ionako na klimavim nogama, ne uzdrmavajte ga dodatno.

Posao

Jasno vam je da su velike promene, koliko god ih vi želeli, sada nemoguće – pa ćete se zadovoljiti nekim malim pobedama, rešavanjima problema na dnevnoj bazi. Trudite se da budete korektni prema osobama sa kojima radite I sarađujete, mada vam to prilično teško pada u ovoj nedelji, jer neki od njih pokazuju zaista enormno velik nivo nedogovornosti I bahatog ponašanja. No, spremni ste da sačekate svojih “pet minuta”. Neke situacije koje su vas zbunjivale ili vam unosile neizvesnost, počeće da se razrešavaju od drugog dela sedmice.

Novac

Imate osećaj da vam u ovom periodu novac prosto klizi iz ruku, koliko god se vi trudili da isplanirate sve ono na šta ćete potrošiti – večito ste u manjku.

Zdravlje

Promene vremena deluju vrlo čudno na vas – umesto da vam donesu više živosti I energije, vi ste u nekoj minus fazi I mrzi vas da se pomerite sa mesta. Kod starijih pripadnika znaka mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Devica

Dobri živci su vam u ovom periodu više nego potrebni, a samim tim i više vitamina B u ishrani. Možete ga pronaći u ribi, mesu, mleku i mlečnim proizvodima, jajima. Takođe – u zelenom lisnatom povrću, pšeničnim klicama, bananama, citrusima.

Ljubav

Iako vas drugi neopravdano smatraju suviše racionalnima I hladnima kada je ljubav u pitanju, imate I vi svoje momente kada se u potpunosti “pogubite” I kada ne znate gde vam je glava. Tako I ovaj period Devicama donosi mogućnost ulaska u jedan odnos koji će biti pomalo nedefinisan, ali koji će vam doneti veliko uživanje I zanos. Ova osoba nije u potpunosti otvorena prema vama, ali I vi dosta toga čuvate za sebe – trenutno vam je oboma samo važno da ono što se dešava I potraje….Kod onih koji su u emotivnim vezama, treba se usmeriti na jačanje prisnosti I bliskosti sa voljenom osobom. Nemojte izbegavati razgovore I o neprijatnim temama, I nikako nemojte dozvoliti sebi da se uplićete u flertove sa strane, jer vas mogu “povući”.

Posao

Merkur, vladar vašeg znaka, trenutno je u Ribama I vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava. Dosta toga u poslovnom segmentu je sada nejasno I konfuzno, vi pokušavate da realizujete neke projekte ili ostvarite dogovore, ali to uglavnom ide traljavo. Teško je pronaći zajednički jezik, jer nikako ne uspevate da se usaglasite po nekim, zaista beznačajnim stvarima. No, ono što je bitno jested a nećete dozvoliti da vas sve ovo zaustavi – nastavljate dalje onako kako ste isplanirali. Korektniji odnosi sa šefovima.

Novac

Zastoj u naplatama, a ako očekujete neki novac, više je nego izvesno da će kasniti. Podsetite dužnike na ono što su odavno trebali da vam vrate.

Zdravlje

Stres vam može poremetiti ritam spavanja, a mogu se javiti I problemi sa želucem I probavnim traktom. Kod starijih pripadnika znaka mogući su problemi sa venama.

Vaga

Više tečnosti, mnogo voća i povrća u ishrani, a ako ste ljubitelj mesa – onda ga grilujte, dinstajte ili kuvajte. Izbegavajte teške sosove, prezačinjenu hranu i belo brašno.

Ljubav

Ako ste slobodni, možda ni vi u ovom periodu ne znate šta želite. S jedne strane – voleli biste da vam se desi neka emotivna priča, da vas ljubav pomakne iz statičnosti u kojoj ste, da ponovo osetite onu buru I leptiriće u stomaku. S druge strane pak – kao da ste nekako trenutno dovoljni sami sebi I ne možete da zamislite da imate partnera kojem ćete morati da se prilagođavate ili da se odreknete jednog dela svoje slobode. U suštini, ono što vam je sada potrebno jeste neobavezna priča, pa će neki od vas otići baš na tu stranu….U emotivnim vezama – malo ste se primirili, zastali, čisto da biste sebi dali vremena da razmislite kako funkcionisati dalje sa voljenom osobom. Malo vam je već muka od nekih situacija I potrebna vam je promena.

Posao

Venera, planeta koja vlada vašim znakom, ove je sedmice stacionarna I kreće retrogradnim hodom u znaku Ovna I vašem polju ozbiljnih poslovnih partnerstava. Preispitujete postojeće saradnje, a svakako primećujete da komunikacija sa saradnicima nije zadovoljavajuća I da je teško napraviti pravi dogovor. Možda bi bilo dobro da u ovoj nedelji više pažnje obratite na svakodnevne obaveze, kao I da ispravite nešto za šta ste primetili da ne funkcioniše kako treba. Nove saradnje sada neka ostanu samo na nivou planova I razmišljanja.

Novac

Trend koji vas u poslednje vreme prati – da uspevate da potrošite I poslednji dinar iz novčanika, a da posle ne možete da se setite gde su vam pare otišle, nastavlja se I dalje…

Zdravlje

Pokušavate da promenite neke životne navike, da se više posvetite stanju svog organizma, ali to sada dosta traljavo funkcioniše.

Škorpija

Još uvek osnovu vaše ishrane sačinjavaju meso i mesni proizvodi, jer bez njih trenutno ne možete da „pregurate“ dan. Obogatite svoje obroke mešavinom povrća, a mogli biste da konzumirate više i ribu, koju u ovom periodu nekako često „preskačete“.

Ljubav

Pomračenje Sunca I mlad Mesec koji su se dogodili poslednjeg dana prethodne sedmice u vašem polju ljubavi, pred Škorpijama otvaraju duži period u kojem će doći do velikih promena na emotivnom planu. U ovoj je nedelji već itekako moguće započeti neku priču koja će krenuti kroz veliki zanos, romaniku, I možda dašak tajnosti I koja će vam svakako doneti ogromnu količinu uživanja. Da li će trajati ili ne, zavisi od mnogo faktora, ali će bar ovi početni momenti biti izuzetni. Emotivni partner, prikazan stacionarnom, pa retrogradnom Venerom, u ovoj nedelji počinje da obraća mnogo manje pažnje na vas nego do sada. Kao da se distancira, možda sklanja od vaših promena raspoloženja I više se okreće sebi. Pokušajte da razgovarate, dok ne dođe do većeg jaza između vas dvoje.

Posao

Naglašena je kreativnost, gomila novih ideja koja vas zaokuplja I koja vas “tera” da napravite neke velike promene u poslovnom segmentu. Ne možete sve odjednom da ostvarujete, pa dobro razmislite šta ćete od ovih svojih planova “pogurati”. Imate konstantan problem sa manjkom vremena, jer ste razvučeni na sto strana odjednom, a čini vam se da rezultati ne idu u korak sa vašim trudom. Samo polako, I to će doći na dnevni red, vi za sada nastavite ovim tempom I ne dozvolite sebi da se nervirate zbog nekih sitnih trzavica sa poslovnim partnerima I saradnicima.

Novac

Sami sebi ne dozvoljavate da budete mirni kada je finansijski segment u pitanju. Trošite, pa ne umete da stanete. Povucite malo ručnu kočnicu.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka moguće je ponovno aktiviranje hroničnih tegoba. Mlađe Škorpije neka pripaze – možete se povrediti, poseći – bilo na radnom mestu, bilo prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, čak i u kuhinji.

Strelac

Suviše je vaša ishrana jednolična i trebali bi da je obogatite – najpre povrćem, jer ste u periodu kada vam je potrebno više vitamina i minerala koje ono sadrži. Pravite kombinacije kada su salate u pitanju, jer sa dodatkom neke paste možete napraviti lagan, ali ukusan i hranljiv obrok.

Ljubav

Venera u vašem polju ljubavi ove je sedmice stacionarna I kreće retrogradnim hodom. Kod slobodnih Strelčeva sada imamo dve mogućnosti – sigurno je da postoji nov emotivni interes….ili bismo ovo pre mogli nazvati nov seksualni interes, jer više vuče na neobavezne susrete I jake strasti….a sa druge strane – mnogi od vas su radi da se okrenu prošlosti I obnove odnos sa bivšim emotivnim partnerom. Na koju ćete vi lično stranu, to je već pitanje. A možda izaberete da odete i na obe….U emotivnim relacijama – pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju doma, govore o postavljanju odnosa na neke potpuno drugačije osnove. Neke će situacije krenuti ka razrešavanju, a vi ćete u sebi pronaći snagu da konačno stavite tačku na neke stvari.

Posao

Vladar polja ozbiljnih poslovnih partnerstava Merkur, u znaku je Riba gde nema snagu I mogućnosti za konkretizaciju onoga što je vama potrebno, pa očekujte da nedelja pred vama donese zastoj, kočenja u dogovorima, odlaganja onoga što je već započeto ili nejasna I konfuzna obećanja za koja je pitanje da li će uopšte biti ispunjena. Sve će vas ovo nervirati, a “ulje na vatru” će vam sipati I gomila nekih sitnih obaveza kojima ćete biti zatrpani bukvalno preko noći. Samo polako, ni ovo neće trajati večno.

Novac

Tek od drugog dela sedmice očekujte neko blaže popravljanje u finansijskom segmentu. Uglavnom ćete u periodu pre toga gledati u poluprazan novčanik.

Zdravlje

Potrebno je da provodite više vremena na svežem vazduhu, suviše ste se olenjili, otromboljili. Bacite se makar na šetnju, ako već ne želite neku jaču fizičku aktivnost.

Jarac

Da biste dodatno ojačali svoj imunitet, uvedite u svoju ishranu spanać, cveklu, džigericu, tunjevinu. Od mlečnih proizvoda – mlad sir i kiselo mleko. Svakako jedite sveže voće, a možete za užinu napraviti i miks od orašastih plodova i sušenog voća – suvog grožđa, brusnice, urmi.

Ljubav

Vladarka vašeg polja ljubavi, planeta Venera, ove sedmice je stacionarna I kreće retrogradnim hodom. Mnogi od vas će početi da razmišljaju o prošlosti, da preispituju bivše emotivne veze I greške koje su pravili u njima, ili da se sa setom sećaju partnera iz mlađih dana. Pojedini Jarčevi počeće ozbiljno da kuju planove da obnove komunikaciju sa nekim ko im je ranije bio drag….Što se noviteta tiče, tu nekih sitnih komunikacija I susreta ima, ali za sada ništa od toga ne ide u pravcu ozbiljnije priče. U vašim emotivnim relacijama – trenutno kao da ste odnos sa partnerom gurnuli negde u zapećak I više ste se okrenuli sebi I svojim planovima, najviše poslovne prirode. Bliskost I ljubav trenutno nisu najjači između vas dvoje I na to bi trebalo obratiti pažnju na vreme.

Posao

Pomračenje Sunca I mlad Mesec u polju pokreta, komunikacije, dogovora otvoriće pred vama period kada ćete želeti, ali I moći da napravite neke ozbiljnije pomake u poslovnom segmentu. No, za sada to ide dosta traljavo I čini vam se da nikako ne uspevate da napravite konkretnije dogovore sa poslovnim partnerima. Sve to krene kao vrlo obećavajuće, da bi ubrzo došlo do nekog rasipanja, izvrdavanja dogovora ili obećanja koja ostaju da vise u vazduhu. Neka poslovna ponuda sada može doći do vas, ali vi niste sigurni koliko je druga strana ozbiljna I oklevaćete da je prihvatite.

Novac

Novac vam u ovom periodu najviše dolazi od nekih sitnih poslova ili dodatnih angažmana. Daleko je ovo od dobrog, ali makar uspevate da pokrpite neke najosnovnije obaveze.

Zdravlje

Generalno – zdravstveni segment je prilično dobar. Kod starijih Jarčeva su moguće prehlade ili blaže virusne infekcije.

Vodolija

Sada je pravi trenutak kada možete uvesti neke lepe, pozitivne promene i okrenuti se zdravijim životnim navikama. Više tečnosti, više čajeva i voćnih napitaka. Takođe, potrebna vam je kuvana, barena, blanširana hrana. Izbegavajte prženo i pohovano.

Ljubav

Od ljubavi ste vi digli ruke. Jasno vam je da ste u nekoj fazi kada se ne pojavljuju ozbiljne emotivne prilike I kada dobijate “na tacni” samo ono što je neobavezno, nesigurno, što vuče na povremene seksualne kontakte. Pa dobro, šta sad….ili se sklanjajte ako vam nije do toga, ili uletite u jednu takvu priču I makar “razmrdajte” svakodnevicu koja već postaje bljutava I bez ikakvih dešavanja. Samo nemojte da vas previše povuku strasti pa da se zaljubljujete….U vašim emotivnim relacijama nikakvih problema nema. Pošto vi niste navikli da sve ide kako treba, moraćete da pronađete način da napravite neku situaciju koja će I vas I voljenu osobu izbaciti iz takta. Možda ćete malo flertovati….a možda ćete optužiti partnera da nije iskren prema vama…

Posao

Poslednjeg dana protekle sedmice imali ste pomračenje Sunca I mlad Mesec u polju posla I novca. Vodolije ulaze u jedan duži vremenski period koji će doneti velike promene u ovom segmentu. Što se ove sedmice tiče, od prvog dana krećete burno u dešavanja. Tenzija je velika, vi ste pritisnuti sa svih strana, ali mora se priznati da uspevate da uhvatite korak sa situacijama koje vam se nameću. Sa svih strana pozivi, zatrpani ste mailovima i porukama, a telefon nećete ispuštati iz ruku. Burno, ali produktivno!

Novac

Red gubitaka, red dobitaka, mada se mora priznati da su prilivi mnogo jači nego inače. U suštini – uspevate da držite glavu iznad površine.

Zdravlje

Više povedite računa o ishrani, jer vam je stomačni deo prilično osetljiv. Kod starijih pripadnika znaka moguće su prehlade, ali prolaznog tipa.

Ribe

Više mlečnih proizvoda, naročito kiselog mleka, kefira, jogurta. Zaobilazite belo brašno i pokušajte sa raženim, lanenim, speltinim. Čaj od đumbira sa medom i limunom da dodatno ojača vaš imunitet.

Ljubav

Pomračenje Sunca I mlad Mesec desili su se poslednjeg dana protekle nedelje u vašem polju ličnosti. Budite sigurni da je pred vama duži vremenski period kada ćete na dosta drugačiji način funkcionisati u emotivnom segmentu I kada ćete imati dovoljno snage da promenite situacije u kojima ste. Sa emotivnim partnerom ćete pokušavati da u ovoj nedelji ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju, ali će dosta toga ipak ostati nejasno I nedefinisano. No, ovo je samo početak, ne odustajte od onih promena koje želite da napravite. Ukoliko ste slobodni – nova osoba dolazi u vaše okruženje, ali je još uvek samo jedno tiho prisustvo, bez velike inicijative. Ipak, prija vam što osećate da ste na istim talasnim dužinama I uživaćete u razgovorima sa njom.

Posao

Promene će u narednom periodu biti aktuelne I u poslovnom segmentu. Sunce I Merkur u vašem polju ličnosti sada vam daju snagu da izbijete u prvi plan. Neki ljudi na koje ste računali sada vam pružaju svoju pomoć, iako ćete na realizaciju toga morati da sačekate još par nedelja. Ipak, svesni ste da ste dobili jednu izuzetnu priliku. Kod nekih će postati aktuelne I promene radnog mesta, koje se neće dogoditi odmah, već tokom marta meseca, ali sada dolazi do konkretnih razgovora po ovim pitanjima.

Novac

Venera u vašem polju posla I novca je sada stacionarna, pa kreće retrogradnim hodom. Prilivi se mogu usporiti, a više pažnje obratite na troškove.

Zdravlje

Pojačajte ishranu, promenite neke navike, jer vam je to sada potrebno da biste se osećali, ali I izgledali dobro. Više tečnosti, naročito čajeva.

Izvor: mojastrolog.rs

Tačno ili pogrešno?

Recite nam svoje mišljenje i napišite svoj komentar ovdje.